031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0

Connectibuss


Date companie

Denumire: Connectibuss
Adresa sediului social: Str. Iancu de Hunedoara nr. 54, Voluntari, jud. Ilfov
Cod unic de inregistrare: RO32660838
Nr. Reg. Comertului: J23/84/2014J23/84/2014
IBAN: RO32BRDE445SV057496
Banca: BRD - GROUPE SOCIETE GENERALE

Date contact

Numere de telefon: 0749.228.855
Adresa de email: [email protected]
Adresa trimitere retururi: Sos. Bucuresti-Ploiesti nr. 15, Sector 1, Bucuresti
Program de lucru : Luni - Vineri intre 9.00 - 18.00Descrierea brandului
Roxanne's este un loc unic, scaldat in energia pozitiva degajata de cristalele si pietrele semipretioase ce decoreaza bijuteriile noastre. Dar, mai presus de toate, este locul special unde poticunoastepovestile din spatele colectiilor noastre si te poti bucura de varietatea si frumusetea celor peste 4000 de produse. Roxanne’s este un jucator cheie pe piataromaneasca de fashionjewellery, adevaratainspiratie pentru cei care isi doresc produse de designer originale, produse premium la preturi fara concurenta.

Vezi toate produsele brandului Roxanne's aici.

Livrarea produselor
Livrarea produselor comandate se face cu firmele de curierat Fan Courier si DPD.
Taxa de transport este de 15 ron, iar comenzile mai mari de 150 ron beneficiaza de transport gratuit.
Termenul de livrare este 5 zile.
Plata produselor comandate se va face la livrare, in momentul primirii produselor Ramburs sau Online cu Cardul.

Conditii de garantie
Bijuteriile Connectibuss SRL sunt verificate inainte de livrare din punct de vedere al calitatii si conformitatii. Garantia se acorda doar pentru defecte de fabricatie conform legii si nu pentru cele rezultate din actiuni incorecte pentru acest tip de produse, care le pot deteriora. Pentru a beneficia de garantia produsului, acesta trebuie sa fie insotit de Bonul fiscal / Factura si de Certificatul de Garantie. Nu se acorda garantia in situatia in care nu se prezinta aceste documente. In cazul bijuteriilor Mariana, timpul de asteptare a reparatiilor poate creste, datorita faptului ca bijuteriile se intorc la furnizor pentru o reparatie profesionista. De indata ce revin la noi, vei fi anuntat. La predarea bijuteriilor pentru reparat, clientul va fi informat despre toate aceste detalii si isi va da acordul pentru aceste proceduri. Pentru reparatii in perioada de garantie, doar costurile de transport la / de la sediul nostru se vor face pe cheltuiala clientului. Restul cheltuielilor de reparatii intra in sarcina Roxanne'sJewellery&Giftware. In cazul in care aduci personal produsul la showroom-ul nostru, nu trebuie sa suporti niciun cost. Termenul de garantie pentru produsele din argint (mai putin cele pentru copii) este de 90 de zile de la data cumpararii.

Politica de retur
Pasi de urmat pentru RETURNEREA produsului:
1.Completati formularul de retur - https://www.fashionup.ro/retur-produse.html; acest lucru este necesar pentru a putea procesa in termen cat mai scurt returul si a va trimite un produs inlocuitor sau pentru a va returna banii.
2.Ambalati produsele pe care doriti sa le returnati - produsul, in punga sau cutia originala, trebuie pus in alta cutie astfel incat nici produsul nici ambalajul sa nu sufere stricaciuni! Daca produsele alese pentru retur au fost insotite de cadouri, trebuie returnate si acestea.  
3.In colet adaugati - certificatul de garantie (unde e cazul) si o copie a facturii;
4.Trimiteti cu o firma de curierat rapid coletul cu produsele catre adresa Sos. Bucuresti-Ploiesti nr. 15, Parter, sector 1, Bucuresti.
Produsele pot fi returnate in termen de 14 zile calendaristice de la intrarea in posesie a produsului/produselor comandate (exceptie fac produsele personalizate).
Produsele trebuie returnate in aceasi stare in care au fost primite, insotite de toate accesoriile.
Pentru schimb, costul transportului tur/retur va fi platit de consumator.  Rugam clientul sa ambaleze cu grija obiectul pe care doreste sa il returneze, astfel incat acesta sa fie bine protejat in timpul transportului. Daca produsul returnat este deteriorat, fara elementele de siguranta (eticheta de identificare), fara documente sau are semne de utilizare, ne rezervam dreptul de a refuza returul contravalorii produsului. Nu putem accepta pentru retur produse care au fost purtate, modificate sau deteriorate. Daca returul se realizeaza cu respectarea conditiilor enumerate mai sus, contravaloarea produsului returnat se va achita in termen de maxim 14 zile calendaristice de la primirea anuntului de retragere din contract (retur) din partea clientului. Rambursarea poate fi amanata pana la data la care produsele vor ajunge la sediul Connectibuss SRL. Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport.
In cazul returului unui produs / mai multor produse care au facut obiectul unei campanii promotionale conditionate de numarul de produse din cosul de cumparaturi, pretul produsului / produselor nereturnate va fi recalculat conform mecanismului de aplicare a promotiei respective, suma restituita fiind recalculata in consecinta. Iti reamintim ca acest transport se face pe cheltuiala clientului. Coletele care vor sosi cu plata ramburs nu vor fi acceptate.

Politica de confidentialitate

Securitatea datelor dvs. cu caracter personal sunt o prioritate pentru noi. Te asiguram de faptul ca orice prelucrare a datelor se face cu respectarea principiilor garantate de Regulament si prelucrate intr-un mod are asigura securitatea adecvata a datelor cu caracter personal, inclusiv protectia impotriva prelucrarii neautorizate sau ilegale si impotriva pierderii, a distrugerii sau a deteriorarii accidentale, prin luarea de masuri tehnice sau organizatorice corespunzatoare, prin punerea in aplicare a unor politici interne adecvate de protectie a datelor.
Va asiguram ca datele dvs. cu caracter personal sunt prelucrate in mod legal, echitabil si transparent, doar pentru indeplinirea scopurilor explicite care v-au fost aduse la cunostinta. CONNECTIBUSS SRL in calitate de operator, prelucreaza datele intr-un mod care asigura securitatea adecvata a datelor cu caracter personal, inclusiv protectiaimpotrivaprelucrarii neautorizate sau ilegale si impotriva pierderii, a distrugerii sau a deteriorarii accidentale, prin luarea de masuri tehnice sau organizatorice corespunzatoare.
Colectam de la dvs. doar acele date cu caracter personal care ne sunt necesare pentru a va putea oferi posibilitatea de utilizare a paginii noastre web, pentru a putea onora comenzile dvs. si pentru a va putea oferi acces la produsele noastre, pentru transmiterea de mesaje de tip administrativ (privind schimbari in site, contul de utilizator, etc) cat si pentru a va putea tine la curent cu produsele, serviciile si ofertele noastre (marketing direct), in masura in care acest lucru este permis de reglementarile legale sau se realizeaza pe baza consimtamantului dvs.
In general prelucram urmatoarele date cu caracter personal ale dvs.: nume si prenume, adresa de contact si adresa de livrare, numar de telefon, adresa de e-mail, IP. Fiecare categorie de date va fi colectata in scopuri determinate, explicite si legitime, nu sunt prelucrate ulterior intr-un mod incompatibil cu aceste scopuri si vor fi pe o perioada care nu depaseste perioada necesara indeplinirii scopurilor in care sunt prelucrat.
Datele dvs. cu caracter personal vor fi pastrate pe intreaga existenta a contului creat, pana in momentul stergerii contului, insa nu mai mult de o perioada de 3 ani ani de la data ultimei autentificari in cont sau a ultimei comenzi.
Totodata datele dvs. cu caracter personal ne sunt necesare pentru a completa si livra facturile fiscale aferente produselor livrate. Datele dvs. de plata online nu vor fi accesibile si nici nu vor fi stocate de catre CONNECTIBUSS SRL, ci doar de furnizorul serviciului de plata electronica sau de o alta entitate autorizata sa presteze servicii de stocare date de identificare a cardului, despre a carei identitate vei fi informat, anterior introducerii efective a detaliilor cardului pe care ilfolosesti pentru plata online. Singurele date privind plata efectuata pe care noi le vom stoca sunt cele legate de data initierii si finalizarii tranzactiei precum si situatia platii. In temeiul obligatiei legale datele dvs. cu caracter personal necesare intocmirii documentelor de plata vor fi furnizate partenerilor nostri contractuali care ne furnizeaza serviciile IT si vor fi folosite in vederea depunerii declaratiilor fiscale si contabile la autoritatile fiscale.
Datele dvs. cu caracter personal vor fi pastrate pe intreaga durata a raportului contractual precum si pe un termen de 3 ani de la data plasarii ultimei comenzi acesta fiind termenul de prescriptie.