031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0

E- Cadou


Date companie

Denumire: E- Cadou
Adresa sediului social: Str. Drumul Cernatului 14A BL.1A AP.1Brasov
Cod unic de inregistrare: 30874312
Nr. Reg. Comertului: J08/1731/2012
IBAN: RO92BTRLRONCRT0246872701
Banca: BANCA TRANSILVANIA

Date contact

Numere de telefon: 0768.683.598
Adresa de email: [email protected]
Adresa trimitere retururi: Str. Piata Libertatii, Nr. 12, Sacele, BRASOV
Program de lucru : Luni - Vineri intre 9.00 - 18.00Descrierea brandului
Noi suntem o echipa tanara, dornica de a contribui la cresterea nivelului de incredere in comertul electronic prin calitatea serviciilor noastre, promptitudine si seriozitate, bazandu-ne pe experientanoastra de aproximativ 20 de ani in comert. Obiectivul nostru este de a oferi o solutie completa celor care cauta cadouri speciale, de cea mai buna calitate si de o diversitate cat mai mare. Politica noastra este de a avea un raport corect intre pret si calitate si va oferim o gama completa de servicii, considerand ca fiecare cadou ilreprezinta pe cel care il ofera.

Vezi toate produsele aici.


Livrarea produselor
Livrarea produselor comandate se face cu firmele de curierat Cargus, DPD si Sameday..
Taxa de transport este de 15 RON, iar comenzile mai mari de 500 RON beneficiaza de transport gratuit.
Termenul de livrare este 3 zile.
Plata produselor comandate se va face la livrare, in momentul primirii produselor Ramburs sau Online cu Cardul.

Conditii de garantie
Fiecare comanda livrata de catre ONLINE MEDIA SOLUTIONS CDMA SRL este insostita de factura fiscala in original si toate produsele provin direct de la producator/distribuitor, asigurandu-se astfel originalitatea produselor. Garantia este valabila doar pentru produsele care pot fi comandate online sau prin telefon din magazinul nostru.  Pe langa orice alte garantii prevazute de legile aplicabile si detaliate in certificatul de garantie emis de catre vanzator, acestea garanteaza cumparatorul impotriva oricarei non conformitati care poate afecta intreaga sau o parte a bunurilor si  serviciilor, cu exceptia uzurii normale, pentru perioada precvizata in certificatul de garantie de la data emiterii facturii de vanzare. Exceptie fac produsele consumabile, care nu beneficiaza de garantie. Termenul de garantie la bijuterii este de 6 luni.

Politica de retur
Pasi de urmat pentru RETURNEREA produsului:
1. Completati formularul de retur - https://www.fashionup.ro/retur-produse.html; acest lucru este necesar pentru a putea procesa in termen cat mai scurt returul si a va trimite un produs inlocuitor sau pentru a va returna banii.
2. Ambalati produsele pe care doriti sa le returnati - produsul, in punga sau cutia originala, trebuie pus in alta cutie astfel incat nici produsul nici ambalajul sa nu sufere stricaciuni! Daca produsele alese pentru retur au fost insotite de cadouri, trebuie returnate si acestea.  
3. In colet adaugati - certificatul de garantie (unde e cazul) si o copie a facturii;
4. Trimiteti cu o firma de curierat rapid coletul cu produsele catre adresa Str. Piata Libertatii, Nr. 12, localitatea Sacele, judetul Brasov
Produsele pot fi returnate in termen de 14 zile calendaristice de la intrarea in posesie a produsului/produselor comandate (exceptie fac produsele personalizate).Produsele trebuie returnate in aceasi stare in care au fost primite, insotite de toate accesoriile.
Returnarea coletelor se va face prin orice firma de curierat. Expeditiile retur prin "Posta Romana" nu sunt acceptate. Expeditiile retur care prezinta ramburs nu sunt acceptate, iar in acest caz coletul se va intoarce inapoi (la client).
Un produs se poate schimba in 14 zile de la primirea coletului, fara alte taxe suplimentare. Daca noul produs este mai scump, se va achita diferenta de pret. Daca noul produs este mai ieftin, se va returna diferenta de pret. Noul produs va fi trimis doar dupa ce vechiul produs a ajuns la ONLINE MEDIA SOLUTIONS CDMA SRL.
Rambursarea contravalorii produsului sau inlocuirea acestuia, se va face in cel mult 30 de zile de la retur prin cont bancar. Returnarea banilor sau inlocuirea produselor, fara taxe suplimentare, se poate efectua doar in cazul in care produsele sunt sigilate; acestea nu au voie sa fie desfacute sau desigilate, starea produselor achizitionate trebuie sa fie la fel ca la primirea lor. Durata de returnare a sumei este de cel mult 14 zile dupa ce aceasta a fost primita si inspectata de catre unul din reprezentantii magazinului ONLINE MEDIA SOLUTIONS CDMA SRL.

Politica de confidentialitate
Confidentialitatea datelor dumneavoastra cu caracter personal reprezinta una dintre preocuparile principale ale S.C. ONLINE MEDIA SOLUTIONS CDMA SRL. Vom prelucra urmatoarele date cu caracter personal: nume si prenume; numar de telefon ; adresa de e-mail; adresa de facturare si adresa de livrare. S.C. ONLINE MEDIA SOLUTIONS CDMA SRL va prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal atat cat este necesar pentru realizarea scopurilor de prelucrare mentionate mai sus. In cazul in care sunteti client, vom prelucra datele dumneavoastra pe intreaga durata a raporturilor contractuale si ulterior conform obligatiilor legale care revin in sarcina S.C. ONLINE MEDIA SOLUTIONS CDMA SRL  (de ex, in cazul documentelor justificative financiar-contabile pentru care termenul de pastrareprevazut de lege este de 10 ani de la data incheieriiexercitiului financiar in cursul caruia au fost intocmite). Nu inchiriem / vindem datele dumneavoastra cu caracter personal catreterteparti. Pe langa operator, in anumite situatii, datele pot fi accesibile pentru terte parti precum furnizori de servicii, operatori de transport, furnizori de hosting, companii IT, numite, daca este necesar, ca persoane imputernicite de Operator. Acestea sunt obligate prin contract sa mentina confidentialitatea datelor si sa le foloseasca exclusiv in scopul pentru care le-au fost furnizate. Datele cu caracter personal furnizate catre S.C. ONLINE MEDIA SOLUTIONS CDMA SRL Pot fi transferate in afara Romaniei, dar doar catre state din Uniunea Europeana. Pentru orice intrebari suplimentare cu privire la modul in care datele cu caracter personal sunt prelucrate si pentru a va exercita drepturile mentionate mai sus, va rugam sa va adresati la adresa de email: [email protected] S.C. ONLINE MEDIA SOLUTIONS CDMA SRL nu contacteaza cu buna stiinta sau nu colecteaza informatii de la persoane cu varsta sub 18 ani. Website-ul nu are ca scop solicitarea de informatii de orice fel de la persoane cu varsta sub 18 ani. Daca printr-o eroare intram in posesia unor astfel de informatii si suntem instiintati de acest lucru, vom obtine consimtamantul parental adecvat pentru a utiliza aceste informatii sau, in cazul in care nu este posibil, vom sterge informatiile de pe serverele noastre.Daca doriti sa ne comunicati primirea de informatii despre persoanele cu varsta sub 18 ani, va rugam sa ne contactati pe email la [email protected] Ne rezervam dreptul de a modifica aceasta politica de confidentialitate. In cazul unor modificari majore pe viitor vei fi instiintat pe email (daca este posibil) sau prin afisarea unui mesaj specific pe site.