LIVRARE GRATUITĂ la TOT ce alegi!
031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0

Zia Fashion


Date companie

Denumire: Zia Fashion
Adresa sediului social: Buzau, Car. Dorobanti 2, bl. G8, ap. 3
Cod unic de inregistrare: 37217328
Nr. Reg. Comertului: J10/282/2017
IBAN: RO86BACX0000001437098001
Banca: UNICREDIT BANK

Date contact

Numere de telefon: 0766.290.256
Adresa de email: [email protected]
Adresa trimitere retururi: Cartierul Dorobanti nr. 2, Bl. G8, Et. 1, Ap. 3, Buzau, Buzau
Program de lucru : Luni - Vineri intre 9.00 - 18.00Descrierea brandului
Inspirat din zestea lasata mostenire de femei puternice si pricepute in ale frumosului, brandul Zia Fashion este o veriga care continua munca de a face arta si a aduce frumusete acestei lumi. Coloristica si traditiile meleagurilor noastre se regasesc in creatiile brandului, oferind originalitate. Femeia Zia Fashion este indrazneata, dornica de experiente noi, carismatica si cocheta. Asumandu-si un stil aparte, ea iubeste sa iasa din anonimat. De aceea isi alege tinute autentice care sa ii ofere un aer aparte, dar in acelasi timp elegant si feminin. Brandul Zia Fashion sustine o astfel de femeie si creeaza pentru ea. Isi propune sa aduca in vietile femeilor veselie si culoare, pentru ca femeia care radiaza de fericire, face o lume mai buna, mai frumoasa, mai prospera.

Vezi toate produsele brandului Zia Fashion aici.

Livrarea produselor
Livrarea se efectuează prin serviciul de curierat rapid al firmeilor DPD, Cargus, Fan Courier, Stack Curier, Sameday, Toya Curier si TNT Express.
Livrarea comenzilor beneficiaza de transport gratuit. Daca localitatea in care clientul doreste sa se livreze comanda, nu se afla in aria firmei de curierat si vor fi km exterior, contravaloarea acestora va fi suportata de catre client.
Plata produselor comandate se va face la livrare, in momentul primirii produselor Ramburs, prin Ordin de plata sau Online cu Cardul, in momentul plasarii comenzii.
Livrarea produselor se face in termen de 3 zile lucratoare.


Conditii de garantie
Pentru Solutionarea garantiei se va realiza prin repararea produsului defect daca acest lucru este posibil, sau in cazul in care repararea nu este posibila, prin inlocuirea acestuia cu unul nou, in cazul in care produsul se afla in stoc. In cazul in care nici una dintre variantele de mai sus nu este posibila, clientului i se va rambursa contravaloarea produsului, prin ordin de plata in cont bancar. Plata transportului pentru produsele trimise (tur-retur) in vederea solutionarii garantiei revine in responsabilitatea Zia Arta si Concept SRL doar in cazul in care se constata faptul ca defectiunea sesizata de catre client este intr-adeavar o problema de garantie si nu un rezultat al unei utilizari neadecvate a produsului. Solutionarea garantiei se face in maxim 30 zile calendaristice. Conditiile de garantie sunt in conformitate cu legislatia romana in vigoare. Pentru produsele la care in descrierea acestora nu este specificata o alta perioada de garantie, aceasta este de 30 de zile calendaristice ce se scurg incepand cu data livrarii produsului. La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect cu elementele de identificare intacte (serial number sau ambalaj), impreuna cu accesoriile aferente, in ambalajul original si o copie a facturii fiscale. In cazul in care produsele ajung neinsotite de acest document, sau nu sunt transmise in ambalajul original impreuna cu toate accesoriile aferente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia.Garantia se refera exclusiv la defecte de fabricatie si nu acopera defectiuni aparute in urma utilizarii necorespunzatoare a produsului. Nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, componente/piese arse sau plesnite etc., etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii neadecvate (supunerea la diverse substante pe baza de alcool, apa sau orice fel de lichide, supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta, utilizarea produselor in conditii de umiditate, praf, noxe sau sub actiunea substantelor chimice etc.), interventia mecanica sau plastica asupra produselor etc.

Politica de retur
Pasi de urmat pentru RETURNEREA produsului:
1. Completati formularul de retur - https://www.fashionup.ro/retur-produse.html; acest lucru este necesar pentru a putea procesa in termen cat mai scurt returul si a va trimite un produs inlocuitor sau pentru a va returna banii.
2. Ambalati produsele pe care doriti sa le returnati - produsul, in punga sau cutia originala, trebuie pus in alta cutie astfel incat nici produsul nici ambalajul sa nu sufere stricaciuni! Daca produsele alese pentru retur au fost insotite de cadouri, trebuie returnate si acestea. 
3. In colet adaugati - certificatul de garantie (unde e cazul) si o copie a facturii;
4. Trimiteti cu o firma de curierat rapid coletul cu produsele catre adresa Cartierul Dorobanti nr. 2, Bl. G8, Et. 1, Ap. 3, Buzau.

Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice. Astfel, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea sa. Renuntarea la cumparare in termen de 14 zile se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit).
Cheltuielile de returnare vor fi suportate de cumparator iar rambursarea contravalorii produsului se va face de catre vanzator in cel mult 14 zile de la retur.
Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia. Acesta clauza se aplica conf. O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit.e.

Politica de confidentialitate
Prezenta politica de confidentialitate va informeaza cu privire la tipul de informatii pe care le colectam si modul in care se face aceasta colectare; scopurile pentru care colectam si utilizam aceste informatii; drepturile si optiunile dumneavoastra privind utilizarea de catre noi a datelor dumneavoastra; modul in care datele dumneavoastra sunt prelucrate si cui pot fi transferate; si pentru cat timp stocam informatiile dumneavoastra etc.Toate activitatile Zia Arta si Concept SRL se bazeaza pe principii etice si cerinte legale riguroase, iar noi ne angajam sa protejam confidentialitatea tuturor utilizatorilor. Nu colectam niciun fel de date sensibile despre dumneavoastra.Aveți dreptul de a obtine acces la unele dintre datele cu caracter personal pe care le furnizati catre Zia Arta si Concept SRL. Scriindu-ne la [email protected] puteti solicita detalii despre informatiile care va privesc, pe care le detinem si prelucram, inclusiv despre scopurile in care acestea sunt utilizate.
Aveți dreptul sa solicitati corectarea, completarea, stergerea sau blocarea datelor dumneavoastra cu caracter personal stocate. Pentru a face acest lucru, trimiteti solicitarea dumneavoastra la: [email protected]
Vom da curs solicitării dumneavoastra in masura necesara, fara intarziere nejustificata dupa primirea acesteia. In cazul in care, din orice motiv, nu putem da curs solicitării dumneavoastră, va vom contacta.