LIVRARE GRATUITĂ la TOT ce alegi!
031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0

Ludique Jewelry


Date companie

Denumire: Ludique Jewelry
Adresa sediului social: Str. Vânătorilor nr 46, Mogoșoaia, Jud Ilfov
Cod unic de inregistrare: 40258131
Nr. Reg. Comertului: J23/5836/2018
IBAN: RO33BRDE445SV25162264450
Banca: BRD - GROUPE SOCIETE GENERALE

Date contact

Numere de telefon: [email protected]
Adresa de email: 0729.990.660
Adresa trimitere retururi: Str Vanatorilor nr. 46, Casa 2, Mogosoaia, Ilfov
Program de lucru : Luni - Vineri intre 9.00 - 18.00Descrierea brandului
Ludique Jewelry este o companie de fine jewelry, nascuta pentru a impartasi dragostea noastra pentru minimalism si simplicitate in design. Bijuteriile sunt lucrate preponderant manual, in serii limitate, folosind aur de 14 kt sau argint fin si pietre pretioase sau semipretioase. Piesele sunt concepute sa se completeze reciproc, facand layering-ul sau stacking-ul un proces natural si fara efort. Acestea sunt feminine, delicate, lucrate minutios, putand fi purtate atat la birou, cat si la ocazii speciale. Lucrand cu cei mai buni artizani bijutieri si folosind doar materialele de cea mai inalta calitate, fiecare piesa Ludique Jewelry este creata in spiritul versatilitatii si longevitatii. Speram sa le purtati mereu cu un mare zambet si multa incredere in sine.

Vezi toate produsele brandului Ludique Jewelry aici.

Livrarea produselor
Livrarea produselor comandate se face cu firma de curierat Fan Courier.
Comenzile primite pana in ora 14:00 vor fi expediate in aceeasi zi, cele primite dupa aceasta ora vor fi expediate in ziua urmatoare plasarii comenzii.
Taxa de transport este de 20 ron, iar comenzile mai mari de 350 ron beneficiaza de transport gratuit. Daca localitatea in care clientul doreste sa se livreze comanda, nu se afla in aria firmei de curierat si vor fi km suplimentari, contravaloarea acestora va fi suportata de catre client sau va fi agreata cu acesta livrarea la cea mai apropiata agentie Fan Courier.
Termenul de livrare este de maxim 3 zile.
Plata produselor comandate se va face la livrare, in momentul primirii produselor Ramburs sau Online cu Cardul.

Conditii de garantie
Toate bijuteriile Ludique Jewelry SRL sunt marcate si/sau analizate de catre Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorului – DMPPPK, conform legislatiei in vigoare. Acestea vin insotite de certificat de autenticitate si garantie. Oferim produselor noastre un termen de garantie de 100 zile de la data achizitionarii. Garantia acopera defectele de fabricatie insa nu include defectele determinate de purtarea defectuoasa a produsului. Garantia nu acopera furtul, pierderea produsului sau deteriorarea pietrelor aparute din vina clientului.
Ingijirea bijuteriilor:
Va recomandam sa indepartati bijuteriile in timpul activitatilor fizice (alergare, inot, hiking, gradinarit etc) si sa evitati contactul acestora cu diversele substante continute in sampoane, sapunuri dure, parfumuri, lotiuni, fixative etc.
Evitati sa folositi materiale abrazive precum prosoape de baie sau prosoape de hartie pentru a curata bijuteriile. Curatarea acestora se face cu apa calduta si tapetandu-le cu o carpa moale, de preferat speciala pentru curatarea bijuteriilor.
Cele mai multe dintre pietrele pe care le folosim sunt pietre naturale, prin urmare acestea pot varia ca forma, marime si culoare. Va recomandam sa le feriti de temperaturi inalte, parfumuri, uleiuri sau agenti de curatare casnici. Pietrele pot fi curatate in apa calduta si uscate cu o carpa moale.
Depozitati bijuteriile in locuri uscate.

Politica de retur
Pasi de urmat pentru RETURNEREA produsului:
1. Completati formularul de retur - https://www.fashionup.ro/retur-produse.html; acest lucru este necesar pentru a putea procesa in termen cat mai scurt returul si a va trimite un produs inlocuitor sau pentru a va returna banii.
2. Ambalati produsele pe care doriti sa le returnati - produsul, in punga sau cutia originala, trebuie pus in alta cutie astfel incat nici produsul nici ambalajul sa nu sufere stricaciuni! Daca produsele alese pentru retur au fost insotite de cadouri, trebuie returnate si acestea.  
3. In colet adaugati - certificatul de garantie (unde e cazul) si o copie a facturii;
4. Trimiteti cu o firma de curierat rapid coletul cu produsele catre adresa Str Vanatorilor nr. 46, Casa 2, Mogosoaia, jud. Ilfov.
Clientii care nu sunt multumiti de produs il pot returna si/sau pot alege un alt produs in limita contravalorii produsului returnat. Va rugam sa va asigurati ca produsul/produsele sunt nefolosite si sunt trimise catre noi in ambalajul original, printr-o firma de curierat, in termen de maxim 15 zile de la data primirii comenzii.  
Contravaloarea returului va fi suportata de catre client.
Bijuteriile personalizate sau comenzile speciale nu vor putea fi returnate.


Politica de confidentialitate
Prin acesarea site-ului si a produselor noastre, LUDIQUE JEWELRY SRL prelucreaza datele dvs. cu caracter personal necesare indeplinirii scopurilor pentru care aceste date au fost solicitate si stocate. In ceea ce priveste drepturile dvs. in calitate de persoana vizata astfel cum sunt ele garantate de Regulamentul 2016/679/UE privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date va rugam sa accesati Politica de Securitate pusa la dispozitie si celelalte masuri implementate pentru garantarea drepturilor dvs.
Colectam de la dvs. doar acele date cu caracter personal care ne sunt necesare pentru a va putea oferi posibilitatea de utilizare a paginii noastre web, pentru a putea onora comenzile dvs. si pentru a va putea oferi acces la produsele noastre si pentru a va putea tine la curent cu produsele, serviciile si ofertele noastre (marketing direct), in masura in care acest lucru este permis de reglementarile legale sau se realizeaza pe baza consimtamantului dvs.
In general prelucram urmatoarele date cu caracter personal ale dvs.: nume si prenume, adresa de contact si adresa de livrare, numar de telefon si adresa de e-mail. Fiecare categorie de date va fi colectata in scopuri determinate, explicite si legitime si nu sunt prelucrate ulterior intr-un mod incompatibil cu aceste scopuri si vor fi pe o perioadă care nu depaseste perioada necesara indeplinirii scopurilor in care sunt prelucrate.
Pentru a asigura principiul transparentei informatiilor la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal va comunicam in cele ce urmeaza modul in care prelucram datele tale, scopurile si temeiul juridic (baza legala) al activitatilor prin care prelucram datele tale.
Datele dvs. cu caracter personal vor fi pastrate pe intreaga existenta a contului creat, pana in momentul stergerii contului, insa nu mai mult  de o perioada de 3 ani ani de la data ultimei autentificari in cont sau ultimei comenzi.
Datele dvs. prelucrate la momentul crearii contului nu fac obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata, inclusiv crearea de profiluri, nu vor fi divulgate niciunui tert si nu vor face obiectul unul transfer catre o tara terta sau o organizatie internationala.
Datele dvs. de plata online nu vor fi accesibile si nici nu vor fi stocate de catre LUDIQUE JEWELRY SRL, ci doar de furnizorul serviciului de plata electronica sau de o alta entitate autorizata sa presteze servicii de stocare date de identificare a cardului, despre a carei identitate vei fi informat, anterior introducerii efective a detaliilor cardului pe care il folosesti pentru plata online. Singurele date privind plata efectuata pe care noi le vom stoca sunt cele legate de data initierii si finalizarii tranzactiei precum si situatia platii. In temeiul obligatei legale datele dvs. cu caracter personal necesare intocmirii documentelor de plata vor fi furnizate partenerilor nostri contractuali care ne furnizeaza serviciile IT si vor fi folosite in vederea depunerii declaratiilor fiscale si contabile la autoritatile fiscale.
In ceea ce priveste datele dvs. cu caracter personal, aveti dreptul de a solicita exercitarea oricarui din urmatoarele drepturi in vederea garantarii protectiei datelor dvs. cu caracter personal:
-dreptul de a avea acces la datele dvs: puteti solicita sa vi se comunice categoriile de date cu caracter personal care sunt prelucrate, scopul in care are loc prelucrarea, destinatarii carora le-au fost sau vor fi comunicate, perioada pentru care se preconizeaza ca vor fi stocate sau, daca acest lucru nu este posibil, criteriile utilizate pentru a stabili aceasta perioada; existenta unui proces decizional automatizat incluzand crearea de profiluri;
-dreptul de a solicita rectificarea datelor: in situatia in care exista erori cu privire la datele care va sunt prelucrate, aveti posibilitatea de a solicita corectarea sau completarea lor. Subscrisa vom comunica rectificarea fiecarui destinatar la care au fost transmise datele, cu exceptia cazului in care acest lucru se dovedeste imposibil sau presupune eforturi disproportionate
-dreptul de a solicita restrictionarea prelucrarii datelor: aveti dreptul de a solicita restrictionarea prelucrarii datelor in urmatoarele situatii: daca ati contestat exactitatea datelor, pentru o perioada care ne permite sa verificam exactitatea datelor; daca prelucrarea este ilegala, iar dvs. va opuneti stergerii datelor cu caracter personal, solicitand in schimb restrictionarea utilizarii lor; daca subscrisa nu mai am nevoie de datele cu caracter personal in scopul prelucrarii, dar le solicitati  pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta; dacă v-ati opus prelucrarii pentru intervalul de timp in care se verifica daca drepturile legitime ale operatorului prevaleaza asupra drepturilor dvs.
-dreptul de a solicita stergerea datelor: puteti solicita stergerea datelor prelucrate, daca datele nu mai sunt necesare pentru indeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate , dacă v-ati retras consimtamantul si nu exista niciun alt temei juridic pentru prelucrarea; daca va opuneti prelucrarii si nu exista motive legitime care sa prevaleze in ceea ce priveste prelucrarea; datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal; datele cu caracter personal trebuie sterse pentru respectarea unei obligatii legale; datele cu caracter personal au fost colectate in legatura cu oferirea de servicii ale societatii informationale.
-dreptul de a solicita transferul datelor (la portabilitatea datelor): puteti solicita transferul datelor dvs. catre un alt operator daca prelucrarea are la baza consimtamantul dvs. si prelucrarea este una automata
-dreptul de a va opune prelucrarii: aveti dreptul sa va opuneti in orice moment prelucrarii datelor dvs. in scop de marketing direct, inclusiv crearii de profiluri, in acest caz datele dvs.  vor fi sterse.
-dreptul de a va opune sa faceti obiectul unor decizii automate bazate exclusiv pe prelucrarea automata, inclusiv profilare.

Nu ai reusit sa ne contactezi?
Nicio problema, lasa-ne un mesaj cu numarul tau de telefon pe adresa de e-mail [email protected]
si te sunăm noi în cel mai scurt timp!