LIVRARE GRATUITĂ la TOT ce alegi!
031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0

VICTORIA ZARCOM


Date companie

Denumire: VICTORIA ZARCOM
Adresa sediului social: Str. Toamnei nr.9, Bl. 4, Sc. B, Ap.4
Cod unic de inregistrare: RO30954780
Nr. Reg. Comertului: J8/1850/2012
IBAN: RO98BTRL00801202W05359XX
Banca: BANCA TRANSILVANIA

Date contact

Numere de telefon: 0734.249.824
Adresa de email: [email protected]
Adresa trimitere retururi: Str. Toamnei nr. 9, bl. 4, sc. B, ap. 4, Brasov, Brasov
Program de lucru : Luni - Vineri intre 9.00 - 18.00Descrierea brandului
Cu o istorie ce dateaza din anul 1952, ROSME este cunoscuta ca fiind o marca moderna, mereu inovatoare, raspunzand celor mai recente tendinte in moda. Experienta in domeniu ii permite echipei sa creeze fiecare piesa conform standartelor internationale si asteptarilor clientilor. Colectiile sale includ o gama larga de produse dupa gustul si necesitatile fiecarei femei, fie clasica sau moderna, de noapte sau pentru sport, corectoare sau fara cusaturi, si chiar lenjerie comoda pentru mame ce alapteaza. Sa nu uitam ca ROSME va propune, de asemenea, o gama variata de costume de baie pentru a va fi alaturi si pe plajele insorite.

Vezi toate produsele brandului aici.

Livrarea produselor
Livrarea produselor comandate se face cu firma de curierat Sameday.
Termenul de livrare este 3 zile.
Plata produselor comandate se va face la livrare, in momentul primirii produselor Ramburs sau Online cu Cardul.

Conditii de garantie
Victoria Zarcom SRLvinde produse cu o calitate verificata. Factura serveste ca dovada de garantie. Perioada de garantie incepe in ziua primirii bunurilor de la serviciul de curierat. Pentru comenzile telefonice, prin intermediul e-mail-ului sau al site-ului, data primirii bunurilor se refera la data la care cumparatorul accepta marfurile de la curier.
In momentul efectuarii unei comenzi on-line pe site, clientul declara ca a luat cunostinta si este intru totul de acord cu cele menționate mai sus.

Politica de retur
Pasi de urmat pentru RETURNEREA produsului:
1.Completati formularul de retur - https://www.fashionup.ro/retur-produse.html; acest lucru este necesar pentru a putea procesa in termen cat mai scurt returul si a va trimite un produs inlocuitor sau pentru a va returna banii.
2.Ambalati produsele pe care doriti sa le returnati - produsul, in punga sau cutia originala, trebuie pus in alta cutie astfel incat nici produsul nici ambalajul sa nu sufere stricaciuni! Daca produsele alese pentru retur au fost insotite de cadouri, trebuie returnate si acestea.  
3.In colet adaugati - certificatul de garantie (unde e cazul) si o copie a facturii;
4.Trimiteti cu o firma de curierat rapid coletul cu produsele catre adresa Str. Toamnei nr. 9, bl. 4, sc. B, ap. 4, Brasov, jud. Brasov.
Din cauza naturii delicate a unor produse de lenjerie intima, ne rezervam dreptul sa refuzam returul produselor din categoria CHILOȚI, intrucat pot pune in pericol sanatatea cumparatorilor.
In cazul in care produsul nu se potriveste clientului sau acesta nu este multumit de produs, clientul are dreptul de a se retrage din Contractul de vanzare si sa returneze produsul societatii in termen de 14 zile de la primire, cu exceptia situatiilor in care acest termen este prelungit in mod unilateral de catre societate pentru acest produs.
Toate costurile generate de transportul bunurilor returnate vor fi suportate de catre client, iar costurile cu transportul bunurilor comandate si trimise nu se deconteaza.
In orice situatie de returnare a produselor, acestea trebuie sa fie in aceeasi stare, in ambalajul original, cu etichetele intacte si impreuna cu toate documentele care l-au insoțit (factura, certificate de garantie etc.).
Victoria Zarcom SRL isi rezerva dreptul de a refuza acceptarea returului in situatia unor abuzuri (returnari repetate).
Nu se pot returna produse aflate in una sau mai multe dintre urmatoarele situatii:
•Instructiunile de utilizare specifice produsului nu au fost respectate in totalitate;
•Etichetele de identificare sunt deteriorate sau lipsesc;
•Factura sau chitanta este distrusa / pierduta;
•Produsele returnate trebuie sa fie insotite de copie lizibila după factura fiscala.

Politica de confidentialitate
Confidentialitatea datelor dumneavoastra cu caracter personal reprezinta una dintre preocuparile principale ale Victoria Zarcom SRL, cu sediul in Bdul. Muncii nr.3, Bl.1, Sc.B, Ap.31, Brasov, Brasov, Romania, in calitate de operator de date.
Vom prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal, cum ar fi: nume si prenume; numar de telefon; adresa de e-mail; adresa de facturare; adresa de livrare; date referitoare la modul in care utilizati site-ul (de exemplu, comportamentul /preferintele /obisnuintele dumneavoastra in cadrul domains precum si orice alte categorii de date pe care le furnizati in mod direct in contextul crearii contului de utilizator, in contextul plasarii unei comenzi prin intermediul site-ului sau in orice alt mod care rezulta din utilizarea site-ului.
Victoria Zarcom SRL prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal astfel:
-pentru desfasurarea relatiei contractuale dintre dumneavoastra si Victoria Zarcom SRL, respectiv pentru preluarea, validarea, expedierea si facturarea comenzii plasate pe site, informarea dumneavoastra asupra starii comenzii, organizarea returului de produse comandate etc.
- pentru indeplinirea obligatiilor legale ce revin Victoria Zarcom SRL, in contextul serviciilor prestate prin intermediul site-ului, inclusiv a obligatiilor in materie fiscala, precum si in materie de arhivare.
- pentru activitati de marketing, respectiv pentru transmiterea, prin intermediul mijloacelor de comunicare la distanta (e-mail, sms) de comunicari comerciale privind produsele si serviciile oferite de Victoria Zarcom SRL, prin intermediul site-ului.
- in scopul efectuarii diverselor analize, raportari privind modul de functionare a site-ului, realizarea de profiluri de preferinte de consum, in principal, in vederea imbunatatiri experientei oferite pe site.
-pentru activitati de marketing, respectiv pentru transmiterea, prin intermediul mijloacelor de comunicare la distanta (e-mail, sms), de comunicari comerciale privind produsele si serviciile oferite de [detinatorul website-ului], prin intermediul site-ului.
-pentru rezolvarea plangerilor, reclamatiilor si pentru a monitoriza traficul si a imbunatati experienta dumneavoastra oferita pe site.
Victoria Zarcom SRL va prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal atat cat este necesar pentru realizarea scopurilor de prelucrare mentionate mai sus. In cazul in care sunteti client, vom prelucra datele dumneavoastra pe intreaga durata a raporturilor contractuale si ulterior conform obligatiilor legale care revin in sarcina Victoria Zarcom SRL (de ex, in cazul documentelor justificative financiar-contabile pentru care termenul de pastrare prevazut de lege este de 10 ani de la data incheierii exercitiului financiar in cursul caruia au fost intocmite).
In cazul in care solicitati stergerea contului, insa pe acel cont exista cel putin o comanda activa, cererea de stergere a contului va putea fi inregistrata numai dupa livrarea produselor si finalizarea ultimei comenzi active. Daca va retrageti consimtamantul pentru prelucrarea datelor in scop de marketing, Victoria Zarcom SRL va inceta prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal in acest scop, fara insa a afecta prelucrarile desfasurate de Victoria Zarcom SRL pe baza consimtamantului exprimat de catre dumneavoastra inainte de retragerea acestuia.
Nu inchiriem / vindem datele dumneavoastra cu caracter personal catre terte parti.
Pe langa operator, in anumite situatii, datele pot fi accesibile pentru terte parti precum furnizori de servicii, operatori de transport, furnizori de hosting, companii IT, numite, daca este necesar, ca persoane imputernicite de Operator.
Datele cu caracter personal furnizate catre Victoria Zarcom SRL pot fi transferate in afara Romaniei, dar doar catre state din Uniunea Europeana.
Pentru orice intrebari suplimentare cu privire la modul in care datele cu caracter personal sunt prelucrate si pentru a va exercita drepturile mentionate mai sus, va rugam sa va adresati la adresa de email: [email protected]

Nu ai reusit sa ne contactezi?
Nicio problema, lasa-ne un mesaj cu numarul tau de telefon pe adresa de e-mail [email protected]
si te sunăm noi în cel mai scurt timp!