LIVRARE GRATUITĂ la TOT ce alegi!
031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0

DIMENSIVA S.R.L.


Date companie

Denumire: DIMENSIVA S.R.L.
Adresa sediului social: str. Borsa 40-42, Bucuresti, Bucuresti
Cod unic de inregistrare: RO23923625
Nr. Reg. Comertului: J40/8866/2008
IBAN: RO16INGB0000999900996134
Banca: ING BANK

Date contact

Numere de telefon: 0748.794.702
Adresa de email: [email protected]
Adresa trimitere retururi: Str. Miron Costin nr. 42, Constanta, Constanta
Program de lucru : Luni - Vineri intre 9.00 - 18.00Descrierea brandului
La Manissi investim in cele mai bune idei pentru a livra cea mai buna experienta la achizitionarea unei bijuterii, ajutand astfel clientii nostrii sa-si gaseasca si defineasca propriul stil. Scopul nostru este sa cream comunitatea Manissi, sa sustinem purtarea bijuteriilor noastre day to day everyday, dar si sa incurajam impartasirea experientei Manissi pe retelele de social media. Ne-am angajat sa oferim comunitatii noastre cel mai bun serviciu posibil de achiziționare si livrare a produselor noastre, pe care il imbunatatim tot timpul.

Vezi toate produsele brandului aici.


Livrarea produselor
Livrarea produselor comandate se face cu firma de curierat Fan Courier.
Taxa de transport este de 15 ron.
Termenul de livrare este 5 zile lucratoare.
Plata produselor comandate se va face la livrare, in momentul primirii produselor Ramburs sau Online cu Cardul, in momentul plasarii comenzii.

Conditii de garantie
SC DIMENSIVA SRL ofera clientilor sai o garantie comerciala de 1 an de la data achizitionarii produsului, pentru deficiente neimputabile consumatorului.
SC DIMENSIVA SRL, cu sediul in Bucuresti, Nr. de inregistrare la Reg. Com. J40/8866/2008, CUI RO 23923625, autorizatie ANPC pentru efectuarea operatiunilor cu metale pretioase si pietre pretioase nr: 10973, asigura, garanteaza si declara pe propria raspundere, conform prevederilor art. 5 din hotararea guvernului nr. 1022/2002 privind regimul produselor si serviciilor care pot pune in pericol viata, sanatatea, securitatea muncii si protectia mediului, ca bijuteriile din argint importate si comercializate de societate, nu pun in pericol viata, sanatatea, securitatea muncii, nu produc impact negativ asupra mediului si sunt in conformitate cu normele UE. Bijuteriile din argint comercializate sunt verificate si certificate, au o puritate de 92,5% si poarta marcajul directiei ANPC – Metale si Pietre Pretioase care garanteaza calitatea metalului pretios utilizat.


Politica de retur
Pasi de urmat pentru RETURNEREA produsului:
1. Completati formularul de retur - https://www.fashionup.ro/retur-produse.html; acest lucru este necesar pentru a putea procesa in termen cat mai scurt returul si a va trimite un produs inlocuitor sau pentru a va returna banii.
2. Ambalati produsele pe care doriti sa le returnati - produsul, in punga sau cutia originala, trebuie pus in alta cutie astfel incat nici produsul nici ambalajul sa nu sufere stricaciuni! Daca produsele alese pentru retur au fost insotite de cadouri, trebuie returnate si acestea. 
3. In colet adaugati - certificatul de garantie (unde e cazul) si o copie a facturii;
4. Trimiteti cu o firma de curierat rapid coletul cu produsele catre adresa Str. Miron Costin nr. 42, Constanta, jud Constanta.


Termenul de retur este de 14 zile calendaristice, fara penalitati si fara a a invoca un motiv anume.
Returul va fi platit de Client.
Chemarea curierului se va face de catre DIMENSIVA SRL pentru a doua zi de la primirea e-mailului prin care se solicita returnarea produsului.
In termen cat mai scurt vei primi contravaloarea comenzii, termenul maxim fiind de 14 zile de la primirea declaratiei neechivoce de retragere.  Sunteți responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor.
Nu vor fi acceptate pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, semne de purtare, defectiuni. 
Returnarea banilor se va face in contul bancar specificat de catre client in notificarea trimisa.

Politica de confidentialitate
Accesarea SITE-ului Manissi.com  implica acceptul UTILIZATORILOR ca datele lor personale sa fie pastrate si prelucrate de compania Manissi. Scopurile prelucrarii acestor date sunt: crearea unei baze de date pentru realizarea de rapoarte statistice, informarea despre promotii. DIMENSIVA SRL este unicul detinator al informatiilor colectate de pe acest site. DIMENSIVA SRL se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti prin vanzare, dezvaluire partiala, sau inchiriere. Singurele exceptii de la aceasta regula o constituie furnizorii de transport pentru colete si procesatorul de plati BrainTree in cazul platii cu cardul.
Colectarea datelor se face prin diverse modalitati si instrumente specifice precum: soft profesional de urmarire a traficului, aplicatia de gestiune a newsletterului, prin salvarea in baze de date a diversele formulare de contact disponibile pe site care sunt completate de catre utilizatori, prin chestionare online etc.    Pe site-ul  manissi.com  folosim urmatoarele cookie-uri: Google, Facebook, Mailchimp ,  iar datele colectate sunt adrese de IP si adrese de email.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor.

In perioada 01-02 Ianuarie echipa FashionUP sarbatoreste Anul Nou..
Te rugam sa ne lasi un mesaj cu numarul tau de telefon pe adresa de e-mail [email protected] si te sunăm noi în cel mai scurt timp!