LIVRARE GRATUITĂ la TOT ce alegi!
031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0

ORIGINALS


Date companie

Denumire: ORIGINALS
Adresa sediului social: Calea Cristesti nr. 79, loc. Holboca, jud. Iasi
Cod unic de inregistrare: RO18515115
Nr. Reg. Comertului: J22/722/2006
IBAN: RO28BUCU1941304250073RON
Banca: ALPHA BANK

Date contact

Numere de telefon: 0755.031.337
Adresa de email: [email protected]
Adresa trimitere retururi: Calea Cristesti nr. 79, Holboca, Iasi
Program de lucru : Luni - Vineri intre 9.00 - 18.00Descrierea brandului
Povestea de succes Originals a inceput acum in urma cu aproape un deceniu, pornind de la dorinta de a veni in intampinarea nevoilor clientilor de a-si defini si exprima stilul de viata, personalitatea, pasiunea si interesul lor pentru sport, diversitate si originalitate. Toate acestea transpuse intr-o noua identitate stilistica si sociala!

Vezi toate produsele Originals aici.

Livrarea produselor
Livrarea produselor comandate se face cu firma de curierat Sameday.
Taxa de transport este de 20 ron
Termenul de livrare este de 24-48 ore de la plasarea comenzi.
Plata produselor comandate se va face la livrare, in momentul primirii produselor Ramburs, sau Online cu Cardul, in momentul plasarii comenzii.

Conditii de garantie
ORIGINALS SRL acorda consumatorului o garantie comerciala, în acord cu prevederile și limitările Legii nr.449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora si cu cele ale Ordonantei de Guvern nr.21/1992 privind protectia consumatorului, pentru deficiente neimputabile consumatorului, cu conditia respectarii recomandarilor de utilizare si intretinere.
Clientii ORIGINALS SRL pot beneficia de perioada de garantie extinsa de pana la 200 de zile calendaristice pentru doar 3% din valoarea de achizitie a produsului.  
 Termenul incepe din momentul in care comanda ajunge la client.  
Talonul de garantie se gaseste in contul clientului inca din momentul expedierii comenzii, impreuna cu factura, acestea se regasesc  si in format fizic in colet alaturi de produsul-e comandat-e.
Pentru a beneficia de garantia produsului, consilierii Originals va recomanda sa respectati instructiunile de intretinere ale produsului prezente pe eticheta si talonul de garantie.

Politica de retur
Pasi de urmat pentru RETURNEREA produsului:
1. Completati formularul de retur - https://www.fashionup.ro/retur-produse.html; acest lucru este necesar pentru a putea procesa in termen cat mai scurt returul si a va trimite un produs inlocuitor sau pentru a va returna banii.
2. Ambalati produsele pe care doriti sa le returnati - produsul, in punga sau cutia originala, trebuie pus in alta cutie astfel incat nici produsul nici ambalajul sa nu sufere stricaciuni! Daca produsele alese pentru retur au fost insotite de cadouri, trebuie returnate si acestea. 
3. In colet adaugati - certificatul de garantie (unde e cazul) si o copie a facturii;
4. Trimiteti cu o firma de curierat rapid coletul cu produsele catre adresa Calea Cristesti nr. 79, localitatea Holboca, judetul Iasi.
Clientul are dreptul de a se retrage unilateral contractul la distanta, conform O.U.G. 34/2014, art. 9 (1), in termen de 14 zile calendaristice, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. 
Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor.
Rambursarea sumelor se va face in cel mult 14 de zile calendaristice de la data denuntarii contractului de catre consumator.
Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat ( cu toate accesoriile, etichetele intacte si documentele care l-au insotit). 
ORIGINALS SRL nu accepta primirea coletelor trimise cu ramburs.
Originals ofera posibilitatea clientilor sai de a beneficia de o perioada de extrareturnare de 366 zile pentru doar 2% din valoarea produsului comandat.
In perioada de extrareturnare, conditiile de returnare sunt aceleasi ca si in cazul perioadei legale de returnare.

Politica de confidentialitate
Politica de confidentialitate promovata de ORIGINALS SRL explica in ce mod utilizam noi orice tip de informatie personala pe care ne-o puteti oferi pe parcursul utilizarii site-ului sau plasarii unei comenzi online.
Informatie personala inseamna orice tip de informatie care va identifica pe dumneavoastra in nume personal (de exemplu numele dumneavoastra, adresa sau telefonul).
ORIGINALS SRL nu va vinde, inchiria sau distribui informatiile colectate nimanui. Colectam informatiile pentru a putea onora comenziile si pentru a servi cat mai bine clientii nostri cu informatii complete referitoare la starea comenziilor sau a livrarii. Informatiile colectate includ: numele, adresa de livrare, adresa de facturare sau numerele de telefon. Informatiile referitoare la cartile de credit nu vor fi colectate sau salvate de catre noi. In orice moment puteti modifica sau sterge din baza noastra de date informatiile pe care ni le-ati oferit. Daca doriti sa modificati datele dumneavoastra personale aflate in posesia noastra, va rugam sa ne contactati prin telefon la numarul: 0755031337, 0733411401, 0760124440.
Vom incerca sa va informam daca apar schimbari in politica noastra de confidentialitate care pot afecta modul in care utilizam informatia furnizata de dumneavoastra. Cu toate acestea, noi ii incurajam pe utilizatori sa fie responsabili in ceea ce priveste confidentialitatea datelor personale si sa verifice din cand in cand regulile stipulate de aceasta politica, pentru a-si reactualiza preferintele.
Suntem bucurosi sa primim intrebarile si comentariile dumneavoastra referitoare la orice aspect de confidentialitate.
In cazul in care aveti asemenea comentarii sau in cazul in care doriti sa formulati o reclamatie referitoare la modul in care utilizam datele dumneavoastra personale, va rugam sa ne contactati prin telefon la numarul: 0755031337, 0733411401, 0760124440.

Nu ai reusit sa ne contactezi?
Nicio problema, lasa-ne un mesaj cu numarul tau de telefon pe adresa de e-mail [email protected]
si te sunăm noi în cel mai scurt timp!