LIVRARE GRATUITĂ la TOT ce alegi!
031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0

MOTIVATE STORE


Date companie

Denumire: MOTIVATE STORE
Adresa sediului social: Aleea Nordului, bl. C1, parter, Ap.82/1, Slobozia, Ialomita
Cod unic de inregistrare: 39869824
Nr. Reg. Comertului: J21/97/2020
IBAN: RO60 BTRL RONC RT04 6494
Banca: BANCA TRANSILVANIA

Date contact

Numere de telefon: 0739873300
Adresa de email: [email protected]
Adresa trimitere retururi: Aleea Nordului, bl. C1, parter, Ap.82/1, Slobozia, Ialomita
Program de lucru : Luni - Vineri intre 9.00 - 18.00Descrierea brandului

S.C MOTIVATESTORE S.R.L. produce costume de baie pentru femei, copii si barbati, din 2002.

Vezi toate produsele MOTIVATESTORE aici

Livrarea produselor
Livrarea produselor comandate se face cu firma de curierat Fan Courier .
Livrarea comenzilor beneficiaza de transport gratuit. Daca localitatea in care clientul doreste sa se livreze comanda, nu se afla in aria firmei de curierat si vor fi km exterior, contravaloarea acestora va fi suportata de catre client.
Termenul de livrare este 5 zile.
Plata produselor comandate se va face la livrare, in momentul primirii produselor Ramburs sau Online cu Cardul.

Conditii de garantie
S.C. MOTIVATESTORE  SRL cu sediul in Dobreni, Str. Filip corlatescu, Nr. 115 D, Jud.Giurgiu, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J52/627/2018, C.U.I. 39869824, asiguram, garantam si declaram pe propria raspundere, conform prevederilor Hotararii nr. 1022/2002 privind regimul produselor si serviciilor care pot pune in pericol viata, sanatatea, securitatea muncii si protectia mediului, ca produsele comercializate de noi nu produc un impact negativ asupra mediului si sunt in conformitate cu prevederile din fisele tehnologice ale produselor.
Produs in Romania –Respectam grilele si stasurile specific,produsele sunt executate conform OG 21/1992.
Tesaturile sunt bine alese cu compozitii speciale si specifice destinatiei finale.Tesaturile si accesoriile sunt importate din UE: Germania, Italia, Spania.

Politica de retur
Pasi de urmat pentru RETURNEREA produsului:
1. Completati formularul de retur - https://www.fashionup.ro/retur-produse.html; acest lucru este necesar pentru a putea procesa in termen cat mai scurt returul si a va trimite un produs inlocuitor sau pentru a va returna banii.
2. Ambalati produsele pe care doriti sa le returnati - produsul, in punga sau cutia originala, trebuie pus in alta cutie astfel incat nici produsul nici ambalajul sa nu sufere stricaciuni! Daca produsele alese pentru retur au fost insotite de cadouri, trebuie returnate si acestea. 
3. In colet adaugati - certificatul de garantie (unde e cazul) si o copie a facturii;
4. Trimiteti cu o firma de curierat rapid coletul cu produsele catre adresa Aleea Nordului, bl. C1, parter, Ap.82/1, Slobozia, jud. Ialomita.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.
In acest caz, cheltuielile directe de returnare a produselor vor cadea, conform legii, in sarcina Clientului. In cazul rambursarii contravalorii produsului, aceasta se va face in cel mult 10 de zile de la confirmarea returului. Modalitatea de rambursare a contravalorii produselor se va face fie intr-un cont bancar mentionat de catre client la adresa de mail: [email protected] , fie prin intermediul curieratului, caz in care taxele de ramburs sunt suportate de catre client.

Politica de confidentialitate
Toate datele personale pe care ni le furnizati in calitate de utilizator/vizitator beneficiaza de prelucrare numai in scopul oferirii in conditii optime a serviciilor asociate site-ului motivatestore.ro.
Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe motivatestore.ro, privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite. Informatiile solicitate in cazul platilor online intra sub incidenta conditiilor de utilizare a procesatorilor de plati, iar motivatestore.ro nu va solicita si nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastra.

Nu ai reusit sa ne contactezi?
Nicio problema, lasa-ne un mesaj cu numarul tau de telefon pe adresa de e-mail [email protected]
si te sunăm noi în cel mai scurt timp!