LIVRARE GRATUITĂ la TOT ce alegi!
031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0

Veronesse Shoes


Date companie

Denumire: Veronesse Shoes
Adresa sediului social: Sos. Oltenitei nr. 10, Sector 4, Bucuresti
Cod unic de inregistrare: 42240920
Nr. Reg. Comertului: J40/1896/2020
IBAN: RO85BTRLRONCRT0539797501
Banca: Transilvania

Date contact

Numere de telefon: 0728303115
Adresa de email: [email protected]
Adresa trimitere retururi: Sos. Giurgiului nr. 57, Sector 4, Bucuresti
Program de lucru : Luni - Vineri intre 9.00 - 18.00Descrierea brandului

Vezi toate produsele brandului Veronesse aici.

Livrarea produselor
Livrarea produselor comandate se face cu firmele de curierat Fan Courier sau Book Courier.
Livrarea comenzilor beneficiaza de transport gratuit. Daca localitatea in care clientul doreste sa se livreze comanda, nu se afla in aria firmei de curierat si vor fi km exterior, contravaloarea acestora va fi suportata de catre client
Termenul de livrare este de minim 10 zile lucrătoare de la plasarea cu succes a comenzii.
Plata produselor comandate se va face la livrare, in momentul primirii produselor Ramburs, sau Online cu Cardul.

Conditii de garantie
Produsele oferite sunt noi si originale. Veronesse Shop S.R.L.raspunde pentru defectele fizice ale produselor si pentru lipsa lor de conformitate confrom legislatiei in vigoare. De asemenea, Veronesse Shop S.R.L. respecta garantia legala pentru conformitatea produselor. Toate produsele comercializate de Veronesse Shop S.R.L.beneficiaza, in baza facturii, de o perioada de garantie comerciala de 30 de zile calendaristice, calculate din momentul primirii coletului. La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect in ambalajul original, impreuna cu accesoriile aferente, copie de pe factura fiscala si certificatul de garantie in original. In cazul in care nu se face dovada acestor documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia.

Politica de retur
Pasi de urmat pentru RETURNEREA produsului:
1. Completati formularul de retur - https://www.fashionup.ro/retur-produse.html; acest lucru este necesar pentru a putea procesa in termen cat mai scurt returul si a va trimite un produs inlocuitor sau pentru a va returna banii.
2. Ambalati produsele pe care doriti sa le returnati - produsul, in punga sau cutia originala, trebuie pus in alta cutie astfel incat nici produsul nici ambalajul sa nu sufere stricaciuni! Daca produsele alese pentru retur au fost insotite de cadouri, trebuie returnate si acestea. 
3. In colet adaugati - certificatul de garantie (unde e cazul) si o copie a facturii;
4. Trimiteti cu o firma de curierat rapid coletul cu produsele catre adresa Sos. Giurgiului nr. 57, Sector 4, Bucuresti

Produsele pot fi returnate in termen de 14 zile calendaristice de la intrarea in posesie a produsului/produselor comandate (exceptie fac produsele personalizate). Produsele trebuie returnate in aceasi stare in care au fost primite, insotite de toate accesoriile. Retururile primite mai tarziu de acest termen nu vor fi acceptate. Toate costurile generate de transportul bunurilor returnate vor fi suportate de catre client, iar costurile cu transportul bunurilor comandate si trimise nu se deconteaza.  Restituirea banilor, se face in maxim 14 zile de la data primirii coletului, numai prin transfer bancar, in contul dumneavoastra IBAN. Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport.

Produsele personalizate nu pot fi returnate conform OUG 34/2014. Produsele confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator si/sau personalizate in mod clar nu pot fi returnate. Conform OUG 130/2000 art. 10 lit. c) – “Consumatorul nu poate denunta unilateral urmatoarele tipuri de contracte […] c) contracte de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate […].” Conform OUG 34/2014 art. 16 lit c) – „Sunt exceptate de la dreptul de retragere prevazut la art. 9-15 in ceea ce priveste contractele la distanta si contractele in afara spatiilor comerciale urmatoarele: […] c) furnizarea de produse confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar […].”Totusi, avand in vedere ca ne dorim sa fii pe deplin multumita de produsele noastre, te asiguram ca vom face tot posibilul sa rezolvam solicitarea ta de retur.

Politica de confidentialitate
Date cu caracter personal - orice informatii referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila; o persoana identificabila este acea persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in mod particular prin referire la un numar de identificare ori la unul sau la mai multi factori specifici identitatii sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale; Prelucrarea datelor cu caracter personal - orice operaţiune sau set de operatiuni care se efectueaza asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvaluirea catre terti prin transmitere, diseminare sau in orice alt mod, alaturarea ori combinarea, blocarea, stergerea sau distrugerea.Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date Veronesse Shop S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Sunteti obligat sa furnizati datele, acestea fiind necesare operatiunilor de facturare si livrare a produselor comandate. Refuzul dvs. determina imposibilitatea livrarii bunurilor comandate.Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si nu vor fi comunicate tertilor fara acordul prealabil al dumneavoastra.Nu va vom trimite nici un fel de informari, brosuri sau alta forma de publicitate fara acordul dumneavoastra.Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa sos. Giurgiului nr 57, Sector 4, Bucuresti, sau prin email la: [email protected].

Nu ai reusit sa ne contactezi?
Nicio problema, lasa-ne un mesaj cu numarul tau de telefon pe adresa de e-mail [email protected]
si te sunăm noi în cel mai scurt timp!