031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0

Gesira Couture


Date companie

Denumire: Gesira Couture
Adresa sediului social: Str. Industriei 8 Lehliu Gara
Cod unic de inregistrare: 38569365
Nr. Reg. Comertului: J51/689/2017
IBAN: RO17BACX0000001591017000
Banca: UNICREDIT BANK

Date contact

Numere de telefon: 0733.112.200
Adresa de email: 0733.112.200
Adresa trimitere retururi: Str. Stanislav Cihoschi nr. 12, Sector 1, Bucuresti
Program de lucru : Luni - Vineri intre 9.00 - 18.00Descrierea brandului
Carolina D este brandul care a luat nastere din dorinta de a oferi clientelor mele haine exclusiviste, cu finisaje de cea mai buna calitate din materiale certificate. CarolinaD celebreaza femeia increzatoare in sine, care viseaza sa sparga barierele vestimentare si care vrea sa isi descopere cea mai buna varianta a sa. CarolinaD stie ca in orice femeie se ascunde o diva, care are nevoie doar de hainele potrivite pentru a impresiona.

Vezi toate produsele Carolina D aici
 
Livrarea produselor
Livrarea produselor comandate se face cu firmele de curierat DHL si GLS.
Livrarea comenzilor beneficiaza de transport gratuit. Daca localitatea in care clientul doreste sa se livreze comanda, nu se afla in aria firmei de curierat si vor fi km exterior, contravaloarea acestora va fi suportata de catre client.
Termenul de livrare este de 5 zile.
Plata  produselor comandate se va face la livrare, in momentul primirii produselor Ramburs sau Online cu Cardul.

Conditii de garantie
Toate produsele comercializate de Gessira Couture beneficiaza, in baza facturii, de o perioada de garantie comerciala de 30 de zile calendaristice, calculate din momentul primirii coletului.
La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect in ambalajul original, impreuna cu accesoriile aferente, copie de pe factura fiscala si certificatul de garantie in original. In cazul in care nu se face dovada acestor documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia.

Politica de retur
Pasi de urmat pentru RETURNEREA produsului:
1. Completati formularul de retur - https://www.fashionup.ro/retur-produse.html; acest lucru este necesar pentru a putea procesa in termen cat mai scurt returul si a va trimite un produs inlocuitor sau pentru a va returna banii.
2. Ambalati produsele pe care doriti sa le returnati - produsul, in punga sau cutia originala, trebuie pus in alta cutie astfel incat nici produsul nici ambalajul sa nu sufere stricaciuni! Daca produsele alese pentru retur au fost insotite de cadouri, trebuie returnate si acestea. 
3. In colet adaugati - certificatul de garantie (unde e cazul) si o copie a facturii;
4. Trimiteti cu o firma de curierat rapid coletul cu produsele catre adresa Str. Stanislav Cihoschi nr. 12, Sector 1, Bucuresti.
Toate produsele comercializate de C Gessira Couture  sunt supuse conditiilor de garantie in conformitate cu legislatia in vigoare. Cumparatorul poate returna produsele Gessira Couture in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului, in baza unei notificari scrise in prealabil.
Produsele vor fi returnate DOAR printr-o firma de curierat la sediul din Bucuresti (exclus Posta), in conditii bune, cu sigiliul de retur intact, neutillizate, insotite de etichete si de factura.
In caz contrar, ele vor fi reexpediate clientului. Gessira Couture işi rezerva, conform O.G. 130/2000, dreptul de a nu accepta retururi pentru produse care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid, cum ar fi produse de lenjeria intima, costume de baie, bijuterii, ceasuri, ochelari de soare, produse din piele, genti, portofele şi in general alte accesorii.
Cheltuielile de returnare vor fi suportate de catre client, iar rambursarea contravalorii produsului se va face, in cont, in termen de maximum 10 zile de la receptionarea coletului retur. Nu acceptam colete trimise cu valoare ramburs!!! Returnarea banilor se face intr-un cont bancar (IBAN), clientul fiind obligat sa ne comunice in scris contul bancar (IBAN) in care doreste returnarea banilor si titularul acestuia.
Costurile tur-retur pentru schimbul produsului sunt achitate de catre client.
 
Politica de confidentialitate
In conformitate cu Legea nr.677/2001, privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, va informam ca Gessira Couture poate colecta date cu caracter personal si date cu caracter special, cu acordul voluntar al Utilizatorului sau al Clientului.
Garantam securitatea si confidentialitatea datelor transmise prin sistemul informatic.
Furnizarea datelor personale nu implica nicio obligatie din partea Utilizatorilor, iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita oricand stergerea datelor personale din baza de date.
Gessira Couture va respecta informatțiile confidentiale pe care le-ati furnizat si NU va vinde, NU va inchiria si NU va face barter cu datele personale ale clientilor săi.
Gessira Couture nu solicita si nu stocheaza niciun fel de informatii referitoare la cardul sau cardurile bancare ale Cumparatorului, acestea fiind procesate direct pe serverele furnizorului de servicii de plata online.
Gessira Couture va sterge toate datele care ii sunt comunicate prin e-mail, mesaje, telefon, Facebook etc., alaturi de numele si adresa, precum si de orice alte date cu caracter personal ale persoanei vizate, comunicate voluntar de aceasta, in termen de cel mult 50 de luni de la momentul transmiterii acestor date.
Gessira Couture va asigura securitatea datelor (protectie cu parola, antivirus), va lua toate masurile tehnice si organizatorice si va implementa regulile procedurale care sunt necesare pentru a respecta prevederile legilor privind protectia datelor si a confidentialitatii.