LIVRARE GRATUITĂ la TOT ce alegi!
031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0

REMAS TRADING


Date companie

Denumire: REMAS TRADING
Adresa sediului social: IASI,STR.CUZA VODA NR.8
Cod unic de inregistrare: RO8642936
Nr. Reg. Comertului: J22/1093/1996
IBAN: RO95BTRL02401202400188XX
Banca: BANCA TRANSILVANIA

Date contact

Numere de telefon: 0744.507.095
Adresa de email: con[email protected]
Adresa trimitere retururi: Magazin In Tempo, Iulius Mall, Iasi, Iasi
Program de lucru : Luni - Vineri intre 9.00 - 18.00Descrierea brandului
De-a lungul timpului, am evoluat odata cu piata care aduce cea mai multa fericire femeilor din toata lumea: cea a producatorilor de pantofi. Feedback-ul vostru ne-a ajutat sa crestem constant si ne mandrim astazi cu o comunitate extraordinara, iubitoare a articolelor de incaltaminte In Tempo. Cu peste 20 de ani experienta in comercializarea de pantofi, la In Tempo ne mandrim cu faptul ca am reusit sa elucidam cel mai mare mister al lumii: ce-si doresc femeile?

Vezi toate produsele In Tempo aici

Livrarea produselor
Livrarea produselor comandate se face cu firma de curierat FAN Courier.
Livrarea comenzilor beneficiaza de transport gratuit. Daca localitatea in care clientul doreste sa se livreze comanda, nu se afla in aria firmei de curierat si vor fi km exterior, contravaloarea acestora va fi suportata de catre client.. Daca se inregistreaza km suplimentari, se va percepe o extra taxa de 20 LEI.
Pentru comenzile ce depasesc valorea de 200 LEI, costul transportului este gratuit.
Termenul de livrare este 5 zile.
Plata produselor comandate se va face la livrare, in momentul primirii produselor Ramburs, sau Online cu Cardul.

Conditii de garantie
Societatea noastra garanteaza calitatea produselor de incaltaminte comercializate, in conditiile Legii 449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora, a Ordonantei Guvernului nr. 21/1992 privind protectia consumatorilor. REMAS TRADING SRL acorda garantie comerciala pentru produsele vandute, timp de 30 de zile de la cumparare, pentru deficiente neimputabile cumparatorului, cu conditia respectarii recomandarilor de utilizare si intretinere.
Inainte de a solicita acordarea garantiei, trebuie sa stiti urmatoarele: incaltamintea cu fete din piele naturala cu suprafata lucioasa, incaltamintea cu fete din piele naturala - antilopa, piele intoarsa sau nabuc, articole din inlocuitor sau material textil, incaltamintea cu fete din lac, piei metalizate, lacuite NU SUNT IMPERMEABILE. Ca urmare, deteriorarea acestora din cauza purtarii pe intemperii nu face obiectul acestei garantii.
In cazul produselor care prezinta deficiente de calitate, clientul are dreptul de a solicita vanzatorului masuri reparatorii, in urmatoarea ordine: 1. Repararea produsului; 2. Inlocuirea produsului in functie de optiunea sa, cu exceptia situatiei in care aceasts situatie este imposibila sau disproportionata; 3. Restituirea banilor. Perioada de timp pentru repararea sau inlocuirea produsului nu depaseste 15 zile calendaristice de la data la care consumatorul a adus la cunostinta vanzatorului lipsa de conformitate a produsului.
Durata medie de utilizare recomandata este de 6 luni, numai daca au fost respectate conditiile de purtare si de ingrijire. Durata medie de utilizare recomandata nu este si nu se confunda cu garantia legala de conformitate, care este de 6 luni, si nici cu garantia comerciala.
Conditii in care garantia devine inaplicabila sau nula:
•uzura morala și uzura fizica normala a produsului - repararea, vopsirea facuta de persoane neautorizate de producator
•deterirorarea produsului cauzata de șocuri mecanice (zgariere, agatare, lovire, rupere, etc.)
•decolorarea produsului in urma expunerii prelungite la diversi factori de mediu (soare, ploaie, zapada) sau spalarea acestuia in masina automata de rufe
•utilizarea altor substante, inafara celor dedicate produselor din piele, pentru curatare
Nu se considera defecte de fabricatie si nu fac obiectul asigurarii garantiei:
•particularitati ale pieilor naturale (nervuri, neregularitati, diferente de culoare)
•pielea lustruita sau ceruita manual continua sa capete un aspect "uzat" odata cu purtarea indelungata

Politica de retur
Pasi de urmat pentru RETURNEREA produsului:
1. Completati formularul de retur - https://www.fashionup.ro/retur-produse.html; acest lucru este necesar pentru a putea procesa in termen cat mai scurt returul si a va trimite un produs inlocuitor sau pentru a va returna banii.
2. Ambalati produsele pe care doriti sa le returnati - produsul, in punga sau cutia originala, trebuie pus in alta cutie astfel incat nici produsul nici ambalajul sa nu sufere stricaciuni! Daca produsele alese pentru retur au fost insotite de cadouri, trebuie returnate si acestea. 
3. In colet adaugati - certificatul de garantie (unde e cazul) si o copie a facturii;
4. Trimiteti cu o firma de curierat rapid coletul cu produsele catre adresa Magazin In Tempo, localitatea Iasi, jud. Iasi, Iulius Mall etaj 2.

Aveti la dispozitie 14 zile, din momentul in care ati primit coletul, pentru a returna produsul sau produsele achizitionate, prin intermediul firmei de curierat rapid. Dupa ce avem confirmarea receptionarii coletului Dvs., va vom transfera banii in contul precizat in formularul de retur, in termen maxim de 14 de zile calendaristice.  Banii se returneaza doar in contul bancar al utilizatorului, in termen de 14 de zile calendaristice de la data receptionarii returului. La schimbarea produselor, transportul este suportat de catre Utilizator, cu exceptia cazului in care schimbarea se face din vina magazinului In Tempo sau a Vanzatorului.

Politica de confidentialitate
Consideram asigurarea dreptului la protectia datelor cu caracter personal drept un angajament fundamental al REMAS TRADING SRL prin urmare vom dedica toate resursele și eforturile necesare pentru a prelucra datele dumneavoastra in deplina concordanta cu Regulamentul (UE) 2016/679 ("Regulamentul general privind protectia datelor" sau "GDPR"), precum si cu orice alta legislatie aplicabila pe teritoriul Romaniei.
In general, colectam datele dvs cu caracter personal direct de la dumneavoastra, astfel incat aveti controlul asupra tipului de informatie pe care ne-o oferiti.
Nu colectam si nu prelucram in alt mod date sensibile, incluse de Regulamentul general privind protecțta datelor in categorii speciale de date cu caracter personal.
Vom utiliza datele dvs cu caracter personal in urmatoarele scopuri:
•Prelucrarea comenzilor, inclusiv preluarea, validarea, expedierea si facturarea acestora;
•Solutionarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda, la bunurile achizitionate;
•Returnarea produselor conform prevederilor legale;
•Rambursarea contravalorii  produselor conform prevederilor legale;
Prelucrarea datelor dvs pentru aceste scopuri este in cele mai multe cazuri necesara pentru incheierea si executarea unui contract la distanta intre In Tempo si dvs. De asemenea, anumite prelucrari subsumate acestor scopuri sunt impuse de legislatia aplicabila, inclusiv legislatia fiscala si contabila.
Ca regula generala, vom stoca datele dvs cu caracter personal cat timp aveti un cont in platforma In Tempo. Puteti sa ne solicitati oricand stergerea anumitor informatii sau inchiderea contului, si vom da curs acestor solicitari, sub rezerva pastrarii anumitor informatii inclusiv ulterior inchiderii contului, in situatiile in care legislatia aplicabila sau interesele noastre legitime o impun.
Ne angajam sa asiguram securitatea datelor cu caracter personal prin implementarea unor masuri tehnice si organizatorice adecvate, conform standardelor industriei.
Transmisia datelor dvs cu caracter personal se face folosind algoritmi de criptare de ultima generatie si le stocam pe servere securizate, asigurand in acelasi timp redundanta datelor.
Regulamentul general privind protectia datelor va recunoaste o serie de drepturi in legatura cu datele dvs. cu caracter personal. Puteti solicita accesul la datele dvs., corectarea oricaror greseli din fisierele noastre si/sau va puteti opune la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal.

Nu ai reusit sa ne contactezi?
Nicio problema, lasa-ne un mesaj cu numarul tau de telefon pe adresa de e-mail [email protected]
si te sunăm noi în cel mai scurt timp!