LIVRARE GRATUITĂ la TOT ce alegi!
031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0

CHARMONY COLLECTION KIDS


Date companie

Denumire: CHARMONY COLLECTION KIDS
Adresa sediului social: Focsani str. Alexandru Golescu nr.2, judet Vrancea
Cod unic de inregistrare: 41302090
Nr. Reg. Comertului: J39/761/2019
IBAN: RO29BACX0000001864747001
Banca: UNICREDIT BANK

Date contact

Numere de telefon: 0740.419.614
Adresa de email: [email protected]
Adresa trimitere retururi: Str.Lupeni nr. 89, Focsani, Vrancea
Program de lucru : Luni - Vineri intre 9.00 - 18.00Descrierea brandului
Charmony este o firma producatoare de haine pentru copii, creatiile Charmony se caracteriza prin eleganta, armonie si calitate. Rochitele sunt realizate din materiale atent selectionate pentru a corespunde criteriilor de calitate specifice varstei si au captuseala din bumbac 100 %, din grija pentru confortul copiilor. Charmony Collection Summer, are patru categorii de rochii: Rochii fetite botez, Rochii elegante, Rochii reversibile si Rochii Mama-Fiica. Un factor de diferentiere, a rochiilor il reprezinta rochiile reversibile care sunt purtate pe ambele fete.
In urma multor teste din punct de vedere tehnic, avem o gama de rochii reversibile care sunt deosebite, confortabile si practice avand in vedere ca acestea pot fi putate pe ambele parti. Aceste rochii sunt accesorizate, astfel incat sa le poti purta diferit de fiecare data cand sunt purtatate sau in functie de ocazie.

Vezi toate produsele brandului Charmony aici.

Livrarea produselor
Livrarea produselor comandate se face cu firma de curierat Fan Courier.
Livrarea comenzilor beneficiaza de transport gratuit. Daca localitatea in care clientul doreste sa se livreze comanda, nu se afla in aria firmei de curierat si vor fi km exterior, contravaloarea acestora va fi suportata de catre client..
Termenul de livrare este 10 zile.
Plata produselor comandate se va face la livrare, in momentul primirii produselor Ramburs sau Online cu Cardul.

Conditii de garantie
Calitatea si conformitatea oricarui alt produs sau serviciu furnizat de catre CHARMONY COLLECTION KIDS S.R.L, dar dobandit in urma contractarii acestuia de la un tert, revine in totalitate acestuia. Garantia comerciala a produselor CHARMONY COLLECTION KIDS S.R.L este de 30 zile calendaristice de la data achizitiei sau a livrarii efective a produsului. Pentru a putea beneficia de remedierea situatiei, clientul se obliga sa indeplineasca cumulativ umatoarele: sa notifice CHARMONY COLLECTION KIDS S.R.L in scris,prin trimiterea notificării la următoarea adresa de e-mail: [email protected], intentia de acordare a garantiei pentru orice produs, cat si lipsa de conformitate sau defectul reclamat; sa puna la dispozitia CHARMONY COLLECTION KIDS S.R.L produsul in cauza, in starea sa curenta, intr-un termen rezonabil, prin mijloace proprii sau terte-parti, stabilite de comun acord intre parti; sa faca dovada achizitiei prin documentul fiscal emis de catre CHARMONY COLLECTION KIDS S.R.L in original sau copie; sa puna la dispozitia CHARMONY COLLECTION KIDS S.R.L orice alta informatie sau document necesar solutionarii problemei. CHARMONY COLLECTION KIDS S.R.L nu poate acorda garantia pentru produsul respectiv in situatia neindeplinierii cumulate a conditiilor enumerate mai sus si totodata daca: in urma analizei reprezentantilor CHARMONY COLLECTION KIDS S.R.L dauna a fost provocata voit sau involutar de catre client; produsul nu prezinta toate etichetele si emblemele interne, ne-detasabile; produsul pus la dispozitia CHARMONY COLLECTION KIDS S.R.L nu are toate accesoriile, atasate sau incluse la data livrarii sau achizitiei acestuia; produsul a fost alterat voit de catre client. CHARMONY COLLECTION KIDS S.R.L va  oferi  un raspuns formal la situatia prezentata, in termen de maxim 5 zile lucratoare de la data primirii in garantie a produsului. CHARMONY COLLECTION KIDS S.R.L va  oferi  un raspuns formal la situatia prezentata, in termen de maxim 5 zile lucratoare de la data primirii in garantie a produsului. CHARMONY COLLECTION KIDS S.R.L ofera una dintre solutiile urmatoare, la problema de garantie prezentata, in termen de maxim 14 zile calendaristice de la data primirii in garantie a produsului, in functie de specificul problemei, a stocului disponibil si legislatia in vigoare, insotit intotdeauna de o informare formala: remediarea partiala/totala a defectului; inlocuirea produsului cu unul indentic ; inlocuirea produsului cu unui similar, masura stabilita de comun acord cu clientul sau sa ofere rambursarea partiala/totala a contravalorii achitate de catre client pe produs, printro metoda stabilita de comun accord.

Politica de retur
Pasi de urmat pentru RETURNEREA produsului:
1. Completati formularul de retur - https://www.fashionup.ro/retur-produse.html; acest lucru este necesar pentru a putea procesa in termen cat mai scurt returul si a va trimite un produs inlocuitor sau pentru a va returna banii.
2. Ambalati produsele pe care doriti sa le returnati - produsul, in punga sau cutia originala, trebuie pus in alta cutie astfel incat nici produsul nici ambalajul sa nu sufere stricaciuni! Daca produsele alese pentru retur au fost insotite de cadouri, trebuie returnate si acestea.  
3. In colet adaugati - certificatul de garantie (unde e cazul) si o copie a facturii;
4. Trimiteti cu o firma de curierat rapid coletul cu produsele catre adresa Str.Lupeni nr. 89, localitatea Focsani, judetul Vrancea.

Produsele pot fi returnate in termen de 14 zile calendaristice de la intrarea in posesie a produsului/produselor comandate (exceptie fac produsele personalizate). Produsele trebuie returnate in aceasi stare in care au fost primite, insotite de toate accesoriile. In cazul rambursarii contravalorii produsului, aceasta se va face in cel mult 14 de zile calendaristice de la confirmarea returului. In cazul inlocuirii produsului cu unul identic, inlocuirea se va face in conditiile si limitele unei comenzi normale. In cazul in care Clientul care a returnat un produs in conformitate cu prevederile prezentului regulament, iar CHARMONY COLLECTION KIDS S.R.L nu dispune de un produs identic pentru inlocuire, acesta va oferi clientului contravaloarea produsului,contravaloarea serviciilor suplimentare incluzand dar nelimitandu-se la transportul produselor, achitat de catre client, nu se ramburseaza.In toate cazurile, cheltuielile de returnare/re-expediere vor fi suportate de catre client

Politica de confidentialitate
Administratorul datelor cu caracter personal colectate prin intermediul Magazinului Virtual este compania CHARMONY COLLECTION KIDS SRL. Detaliile de contact ale responsabilului de protectia datelor, desemnat de catre administrator: [email protected] Datele cu caracter personal din Magazinul Virtual sunt prelucrate de catre Administrator in conformitate cu legislatia aplicabila, in special in conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din data de 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si abrogarea Directivei 95/46/CE (regulament general privind protectia datelor) – denumit mai departe „GDPR” sau „Regulament GDPR”.
Utilizarea Magazinului Virtual, inclusiv efectuarea de achizitii, este voluntara. CHARMONY COLLECTION KIDS S.R.L acorda o atentie speciala protejarii intereselor persoanelor vizate, fiind responsabil si asigurandu-se ca datele colectate de acesta sunt: (1) prelucrate in conformitate cu legea; (2) colectate in  scopuri specificate, legitime si care nu fac obiectul unei prelucrari ulterioare incompatibile cu aceste scopuri; (3) relevante si adecvate pentru scopurile pentru care acestea sunt prelucrate; (4) pastrate intr-o forma care permite identificarea persoanelor carora li se adreseaza, nu mai mult decat este necesar pentru atingerea scopului prelucrarii si (5) prelucrate intr-un mod care sa asigure o securitate adecvata a datelor cu caracter personal, inclusiv protectia impotriva prelucrarii neautorizate sau ilegale si a pierderii accidentale, distrugerii sau deteriorarii, prin masuri tehnice sau organizatorice adecvate. CHARMONY COLLECTION KIDS S.R.L are dreptul sa proceseze date cu caracter personal in cazurile in care – si in masura in care – este indeplinita cel putin una dintre urmatoarele conditii: persoana vizata a dat consimtamantul prelucrarii datelor sale cu caracter personal intr-unul sau mai multe scopuri specifice; prelucrarea este necesara pentru executarea unui contract in cadrul caruia persoana vizata este parte sau pentru a lua anumite masuri la cererea persoanei vizate inainte de incheierea contractului; prelucrarea este necesara pentru indeplinirea obligatiei legale a Administratorului sau prelucrarea este necesara pentru scopurile care decurg din interesele legitime urmarite de Administrator sau de o terta parte, cu exceptia situatiilor in care interesele sau drepturile si libertatile fundamentale ale persoanei vizate, care necesita protectia datelor cu caracter personal, prevaleaza asupra acestor interese, in special atunci cand persoana vizata este un copil. De fiecare data, scopul, baza, perioada si domeniul de aplicare, precum si destinatarul datelor cu caracter personal prelucrate de CHARMONY COLLECTION KIDS S.R.L rezulta din actiunile unui anumit Utilizator de servicii sau Client al Magazinului Virtual. CHARMONY COLLECTION KIDS S.R.L poate prelucra datele personale in Magazinul Virtual in urmatoarele scopuri, din urmatoarele motive, perioade si in urmatoarele domenii: scopul procesarii datelor, temeiul juridic pentru prelucrarea si perioada de pastrare a datelor; domeniul protectiei datelor prelucrate. Datele sunt stocate pe perioada necesara pentru punerea in aplicare, rezilierea sau expirarea in alt mod a contractului incheiat - Domeniul maxim: numele si prenumele; adresa de e-mail; numarul de telefon de contact; adresa de livrare (strada, numarul casei, numarul apartamentului, codul postal, orasul, tara), adresa de domiciliu/de desfasurarea a activitatii/sediul (daca difera fata de adresa de livrare).
Datele sunt pastrate pe perioada prevazuta de lege in care CHARMONY COLLECTION KIDS S.R.L este obligat sa pastreze inregistrarile fiscale si contabile - Prenume si nume; adresa de domiciliu/desfasurare a activitatii/sediului (daca difera de adresa de corespondenta), denumirea companiei si numar de identificare fiscala (NIF) a Beneficiarului de servicii sau Clientului. Datele sunt stocate pe durata existentei unui interes legitim urmarit de Administrator, dar nu mai mult decat perioada de prescriptie a creantelor fata de persoana vizata, din cauza activitatii economice desfasurate de Administrator.Termenul de prescriptie este definit prin lege, in special Codul civil (perioada de prescriptie de baza pentru creantele legate de desfasurarea unei afaceri este de trei ani, iar pentru un contract de vanzare de doi ani) - Prenumele si numele; numarul de telefon de contact; adresa de e-mail; adresa de livrare (strada, numarul casei, numarul apartamentului, codul postal, orasul, tara), adresa de domiciliu/de desfasurarea a activitatii/sediul (daca difera fata de adresa de livrare). Datele personale ale Beneficiarilor de Servicii si ale Clientilor Magazinului Virtual pot fi transferate catre urmatorii destinatari sau categorii de destinatari:  transportatori/expeditori/companii de curierat – in cazul unui Client care opteaza pentru serviciul de curierat in cadrul Magazinului Virtual, CHARMONY COLLECTION KIDS S.R.L furnizeaza datele personale colectate ale Clientului catre transportatorul selectat, expeditorului sau agentului care efectueaza transportul in numele CHARMONY COLLECTION KIDS S.R.L, in masura in care acest lucru este necesar pentru a livra Produsul catre Client; entitati care gestioneaza plati electronice sau prin card de credit – in cazul Clientului care utilizeaza in cadrul Magazinului Online, modalitatea de plata electronica sau cu card, CHARMONY COLLECTION KIDS S.R.L furnizeaza datele personale colectate ale Clientului entitatii selectate care deserveste platile de mai sus in cadrul Magazinul Virtual, la cererea Administratorului, in domeniul necesar pentru efectuarea platilor realizate de catre client; furnizorii de servicii care furnizeaza Administratorului solutii tehnice, IT si organizationale care sa permita lui CHARMONY COLLECTION KIDS S.R.L sa-si desfasoare activitatea economica.