LIVRARE GRATUITĂ la TOT ce alegi!
031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0

Atelier Georgiana Rosca


Date companie

Denumire: Atelier Georgiana Rosca
Adresa sediului social: Sector 6, Splaiul Independentei, nr 273, Copr 3, Judet Bucuresti
Cod unic de inregistrare: 40201461
Nr. Reg. Comertului: J40/16843/2018
IBAN: RO24BTRLRONCRT0476667701
Banca: BANCA TRANSILVANIA

Date contact

Numere de telefon: 0743.959.937
Adresa de email: [email protected]
Adresa trimitere retururi: Str Dr. Nicolae Tomescu nr. 11, etaj 2 (Mansarda), Sector 5, Bucuresti
Program de lucru : Luni - Vineri intre 9.00 - 18.00Descrierea brandului

Din dragoste pentru frumos, din pasiune pentru creație și din atenție pentru detalii a luat naștere, in 2019, brandul 100% romanesc NoriaAnis. NoriaAnis este un brand premium de haine de zi si cocktail, ce se adresează femeilor care doresc sa isi puna in valoare frumusetea si feminitatea, care manifesta dragoste fata de sine, incredere si determinare. Colectiile NoriaAnis sunt realizate in serii mici, sunt unice si atemporale, din dorinta de a fi pretuite si purtate in numeroase ocazii, aducand o nota eleganta prin reinterpretarea croielilor clasice. Din materiale de cea mai buna calitate, in nuante pastel sau tonuri puternice, cu imprimeu floral sau simple, rochiile NoriaAnis te insotesc la evenimentele importante din viata ta si iti creeaza amintiri de neuitat, fiind, in acelasi timp, comode si elegante, versatile si rafinate. Cand totul in jur se misca in mare viteza, ai curajul sa te opresti. Sa te alegi pe tine, sa alegi sa fii frumoasa, stralucitoare, increzatoare. Te asteptam la NoriaAnis sa iti amintim ca noi, femeile, suntem puternice si, totodata, delicate si hotarate. Lasa-te cucerita de un brand romanesc si sarbatoreste bucuria de a fi femeie, purtand creatiile noastre!

Vezi toate produsele brandului Noria Anis aici.

Livrarea produselor
Livrarea produselor comandate se face cu firma de curierat Fan Courier.
Livrarea comenzilor beneficiaza de transport gratuit. Daca localitatea in care clientul doreste sa se livreze comanda, nu se afla in aria firmei de curierat si vor fi km exterior, contravaloarea acestora va fi suportata de catre client.
Termenul de livrare este 10 zile.
Plata produselor comandate se va face la livrare, in momentul primirii produselor Ramburs sau Online cu Cardul.

Conditii de garantie
Atelier Georgiana Rosca SRL ofera ganatie pentru produsele produsele prezente pe site. La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect in ambalajul original, impreuna cu accesoriile aferente, o copie dupa factura fiscal. Toate produsele comercializate de Atelier Georgiana Rosca SRL beneficiaza, in baza facturii, de o perioada de garantie comerciala de 30 de zile calendaristice, calculate din momentul primirii coletului.

Politica de retur
Pasi de urmat pentru RETURNEREA produsului:
1. Completati formularul de retur - https://www.fashionup.ro/retur-produse.html; acest lucru este necesar pentru a putea procesa in termen cat mai scurt returul si a va trimite un produs inlocuitor sau pentru a va returna banii.
2. Ambalati produsele pe care doriti sa le returnati - produsul, in punga sau cutia originala, trebuie pus in alta cutie astfel incat nici produsul nici ambalajul sa nu sufere stricaciuni! Daca produsele alese pentru retur au fost insotite de cadouri, trebuie returnate si acestea.  
3. In colet adaugati - certificatul de garantie (unde e cazul) si o copie a facturii;
4. Trimiteti cu o firma de curierat rapid coletul cu produsele catre adresa Str Dr. Nicolae Tomescu nr. 11, etaj 2 (Mansarda), sector 5, Bucuresti.

Produsele pot fi returnate in termen de 14 zile calendaristice de la intrarea in posesie a produsului/produselor comandate (exceptie fac produsele personalizate). Produsele trebuie returnate in aceasi stare in care au fost primite, insotite de toate accesoriile. Costul pentru returnarea produselor este suportat de catre client. Odata primit coletul cu produsele returnate, Atelier Georgiana Rosca SRL se obliga sa returneze prin transfer bancar contravaloarea produselor in maximum 14 zile de la data primirii returului, daca acestea indeplinesc conditiile de mai sus. Un produs poate fi inlocuit doar cu o alta marime. Produsul primit in locul celui achizitionat initial va fi livrat numai dupa ce s-a realizat returul, iar produsul returnat a fost verificat. Inlocuirea unui produs se poate realiza o singura data, iar clientul este responsabil de acoperirea costurilor aditionale de transport.

Politica de confidentialitate
Confidențialitatea datelor dumneavoastră cu caracter personal reprezintă o prioritate pentru SC Atelier Georgiana Rosca SRL, cu sediul în Bucuresti, str. Splaiul Independentei, nr. 273, Corp 3, etaj 3, Sector 6, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/16843/22.11.2018, CUI 40201461, in calitate de operator de date.. Colectam informatii personale de la dumneavoastra atunci cand:creati un cont, achizitionati un produs de la noi, ne trimiteti un e-mail, postati continut pe paginile noastre de social media. Informatiile pe care le colectam includ urmatoarele: nume si prenume, adresa de e-mail, adresa de facturare / livrare si numar de telefon. Folosim aceste informatii pentru: a va contacta si pentru a procesa comenzile/cererile pe care le plasati pe site-ul nostru si pentru a ne indeplini obligatiile contractuale.
Datale furnizate de tine sunt strict confidentiale si sunt folosite strict pentru gestionarea relatiei furnizor- client. Te asiguram ca nu vom transmite aceste date catre terte persoane sau companii.De asememena, e posibil ca datele tale personale sa fie transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricaror verificari justificate in baza legii. Datele cu caracter personal furnizate catre SC Atelier Georgiana Rosca SRL nu vor fi transferate in afara Romaniei. Conform legislatiei in vigoare ( Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum a Ordonantei nr. 130/2000 ), ai urmatoarele drepturi in calitate de consumator: dreptul de a cere lui SC Atelier Georgiana Rosca SRL sa iti confirme daca prelucreaza sau nu datele dumneavoastra personale, in mod gratuit pentru o solicitare pe an; dreptul de a cere lui SC Atelier Georgiana Rosca SRL sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001; dreptul de a cere SC Atelier Georgiana Rosca SRL sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor tale personale; dreptul de a cere SC Atelier Georgiana Rosca SRL sa inceteze expedierea de mesaje promotionale.
Luam masuri tehnice si organizatorice adecvate pentru a va asigura informatiile si pentru a le proteja impotriva utilizarii neautorizate sau ilegale si a pierderii sau distrugerii accidentale. Cu toate acestea garanția 100% a datelor personale nu este intotdeauna posibila, iar utilizatorii isi asuma angajamentul de a nu divulga parola utilizata.