031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0

DB Alexia Comimpex


Date companie

Denumire: DB Alexia Comimpex
Adresa sediului social: Str. Intrarea Neptun nr.,3, Ilfov, Domnesti
Cod unic de inregistrare: 15821225
Nr. Reg. Comertului: J23/3506/2016
IBAN:
Banca:

Date contact

Numere de telefon: 0770.585.547
Adresa de email: [email protected]
Adresa trimitere retururi: Str. Intratrea Neptun nr 3, Domnesti, Ilfov
Program de lucru : Luni - Vineri intre 9.00 - 18.00Descrierea brandului

Vezi toate produsele aici.

Livrarea produselor
Livrarea produselor comandate se face cu firma de curierat DPD.
Livrarea comenzilor beneficiaza de transport gratuit. Daca localitatea in care clientul doreste sa se livreze comanda, nu se afla in aria firmei de curierat si vor fi km exterior, contravaloarea acestora va fi suportata de catre client.
Termenul de livrare este de 2 zile.
Plata produselor comandate se va face la livrare, in momentul primirii produselor Ramburs sau Online cu Cardul.

Conditii de garantie
Perioada de garantie a produselor DB Alexia Comimpex SRL este de 30 de zile in baza facturi.

Politica de retur
Pasi de urmat pentru RETURNEREA produsului:
1. Completati formularul de retur - https://www.fashionup.ro/retur-produse.html; acest lucru este necesar pentru a putea procesa in termen cat mai scurt returul si a va trimite un produs inlocuitor sau pentru a va returna banii.
2. Ambalati produsele pe care doriti sa le returnati - produsul, in punga sau cutia originala, trebuie pus in alta cutie astfel incat nici produsul nici ambalajul sa nu sufere stricaciuni! Daca produsele alese pentru retur au fost insotite de cadouri, trebuie returnate si acestea.  
3. In colet adaugati - certificatul de garantie (unde e cazul) si o copie a facturii;
4. Trimiteti cu o firma de curierat rapid coletul cu produsele catre adresa Str. Intratrea Neptun nr 3, loc. Domnesti, jud. Ilfov.
Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.
Costul transportului in cazul schimbarii produsului cu alt model, culoare sau marime, va fi suportat de client, cu exceptia cand produsul nu corespunde din punct de vedere calitativ. Puteti opta si pentru returnarea banilor, dar nu mai tarziu de 14 zile de la primirea comenzii.
Restituirea banilor se face numai in baza unui cont bancar, iar taxa de transport va fi suportata de dumneavoastra. Nu returnam banii in magazin pentru comenzile efectuate online.
Atentie! In cazul in care plasati o comanda cu transport gratuit, iar ulterior solicitati returnarea produselor si restituirea banilor, ne rezervam dreptul de a retine taxa de trasport, pentru livrarea initiala si comisioanele bancare in valoare de 30 de lei.
Vor fi refuzate coletele trimise de dumneavoastra retur, daca aceste nu sunt exact asa cum le-ati primit.

Politica de confidentialitate
Conform cerintelor Regulamentului General pentru Protectia Datelor (GDPR - General Data Protection Regulation (EU) 2016/679 pentru prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date, DB Alexia Comimpex SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati.
Avem nevoie de datele dvs. cu caracter personal pentru a va putea furniza Serviciile, cu urmatoarele scopuri:
-Pentru prelucrarea comenzii si furnizarea produselor si serviciilor dorite;
-Pentru evaluarea produselor si serviciilor pe care vi le furnizam;
Datele dvs. cu caracter personal sunt prelucrate la sediul societatii. Gazduirea si stocarea datelor dvs. au loc pe teritoriul Romaniei. Putem furniza datele dvs. cu caracter personal altor companii cu care ne aflam in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora si numai in scopurile mentionate in acest document. Informatiile solicitate in cazul platilor online intra sub incidenta conditiilor de utilizare a procesatorilor de plati, iar DB Alexia Comimpex SRL  nu va solicita si nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastra.  Vom dezvalui informatii daca acest lucru este justificat in scopul de a ne proteja impotriva fraudelor, a ne apara drepturile sau proprietatea. De asemenea, este posibil sa fie necesar sa dezvaluim informatiile dvs. pentru a ne conforma obligatiei legale de a raspunde la cererile legale ale autoritatilor. Datele dvs. cu caracter personal vor fi comunicate doar atunci cand consideram, cu buna credinta, ca avem obligatia de a face acest lucru in conformitate cu legea.
Vom stoca informatiile dvs. atat timp cat ni se cere prin lege. Daca nu exista nicio cerinta legala, le vom stoca doar atat timp cat este necesar pentru a va putea oferi serviciile noastre. Pe baza unei solicitari trimise catre DB Alexia Comimpex SRL  prin email la adresa [email protected] sau utilizand optiunile disponibile in contul de utilizator de pe site, ne puteti solicita anularea contului de utilizator si stergerea sau anonimizarea datelor.
Orice date cu caracter personal pe care le detinem in scop de marketing le vom pastra pana in momentul in care ne anuntati ca nu mai doriti sa primiti aceste informari. In cazul in care considerati ca orice date cu caracter personal ale dvs. pe care noi le detinem sunt incorecte sau incomplete, aveti posibilitatea sa solicitati consultarea, rectificarea sau stergerea acestor informatii. Ne puteti contacta in acest sens prin email la adresa [email protected]