031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0

MODEX


Date companie

Denumire: MODEX
Adresa sediului social: STR. LIPSCANI 17 - CRAIOVA
Cod unic de inregistrare: RO2322673
Nr. Reg. Comertului: J16/85/1991
IBAN:
Banca:

Date contact

Numere de telefon: 0759.761.371
Adresa de email: [email protected]
Adresa trimitere retururi: Str. Aristizza Romanescu nr. 7C, Craiova, Dolj
Program de lucru : Luni - Vineri intre 9.00 - 18.00Descrierea brandului
Moda Aliss a luat nastere in anul 1991 in Romania, Craiova, un oras cu traditie in domeniul confectiilor si cu multi competitori de valoare. Business-ul nostru a inceput in urma cu 28 de ani intr-un atelier mic si a carei baza si sustinere a fost talentul nostru pentru domeniul vestimentar, croiala si finisajele impecabile a produselor care ieseau din manile noastre precum si calitate materialelor folosite. Toate aceste principii cu care am plecat la drum ne-au ajutat nu doar sa supravietutim ca si brand dar si sa ne extindem pe o piata cu o competitie foare mare, foarte dinamica si careia trebuia sa i te adaptezi in mod continuu. Colectiile pe care le-am lansat in ultimii ani, atat cele pentru femei cat si pentru barbati, se adreseaza in special generatiei tinere, persoane dinamice, indraznete, foarte adaptabile noilor tendinte si care au o mare dorinta permanenta catre nou si diversitate. Acestia sunt cei care apreciaza intotdeauna un look fresh, mentalitatile noi in domeniul modei, diversitatea de culori, croielile indraznete, accesoriile si detaliile care ii scot din anonimat. Pentru ca stim ca detaliile sunt cele care fac diferenta si ofera eleganta si un look impecabil, avem o gama diversa de accesorii precum: cravate/ curele/ butoni etc. Va oferim tinute complete in care sa va simtiti foarte confortabil indiferent de tema evenimentul la care participati: smart casual / business / ceremonie. Pentru doamne am pregatit o colectie deosebita, tinute elegante din materiale fine de cea mai buna calitate, cu linii feminine si o croiala impecabila. Va oferim de asemenea si o colectie young casual, tinute elegante care totodata va ofera liberatate de miscare in orice moment al zilei.

Vezi toate produsele aici.

Livrarea produselor
Livrarea produselor comandate se face cu firma de curierat rapid Fan Courier.
Livrarea comenzilor beneficiaza de transport gratuit. Daca localitatea in care clientul doreste sa se livreze comanda, nu se afla in aria firmei de curierat si vor fi km exterior, contravaloarea acestora va fi suportata de catre client.
Termenul de livrare este 10 zile.
Plata produselor comandate se va face la livrare, in momentul primirii produselor Ramburs sau Online cu Cardul.

Conditii de garantie
Toate produsele comercializate de Modex-2 SRL beneficiaza, in baza facturii, de o perioada de garantie comerciala de 30 de zile calendaristice, calculate din momentul primirii coletului. Pentru orice detalii va rugam sa contactati departamentul vanzari.

Politica de retur
Pasi de urmat pentru RETURNEREA produsului:
1. Completati formularul de retur - https://www.fashionup.ro/retur-produse.html; acest lucru este necesar pentru a putea procesa in termen cat mai scurt returul si a va trimite un produs inlocuitor sau pentru a va returna banii.
2. Ambalati produsele pe care doriti sa le returnati - produsul, in punga sau cutia originala, trebuie pus in alta cutie astfel incat nici produsul nici ambalajul sa nu sufere stricaciuni! Daca produsele alese pentru retur au fost insotite de cadouri, trebuie returnate si acestea.
3. In colet adaugati - certificatul de garantie (unde e cazul) si o copie a facturii;
4. Trimiteti cu o firma de curierat rapid coletul cu produsele catre adresa Str. Aristizza Romanescu nr. 7C, Craiova, Jud. Dolj.
Produsele pot fi returnate in termen de 14 zile calendaristice de la intrarea in posesie a produsului/produselor comandate (exceptie fac produsele personalizate). Produsele trebuie returnate in aceasi stare in care au fost primite, insotite de toate accesoriile. Retururile primite mai târziu de acest termen nu vor fi acceptate. Toate costurile generate de transportul bunurilor returnate vor fi suportate de catre client, iar costurile cu transportul bunurilor comandate si trimise nu se deconteaza.  Restituirea banilor, se face in maxim 14 zile de la data primirii coletului, numai prin transfer bancar, in contul dumneavoastra IBAN. Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport.

Politica de confidentialitate
Modex-2 SRL acorda o importanta speciala asigurarii confidentialitatii Clientilor in momentul utilizarii Website-ului. In momentul utilizarii si prelucrarii datelor cu caracter personal ale Clientilor sai, Modex-2 SRL respecta in mod expres Regulamentele aplicabile privind Protectia Datelor. Modex-2 SRL are dreptul de a utiliza datele cu caracter personal si anonimizate ale Clientilor in limitele specificate de legislatia aplicabila privind Protectia Datelor, in conformitate cu drepturile persoanelor fizice, asa cum sunt descrise mai jos. Prin prezenta Clientul convine ca Societatea sa-i prelucreze datele cu caracter personal inclusiv numele, numele de familie, adresa, numarul de inregistrare al societatii, numarul de inregistrare fiscala, adresa e-mail, sexul, contul bancar si numarul de telefon si isi exprima acordul expres cu privire la colectarea si prelucrarea datelor sale cu caracter personal de catre  Modex-2 SRL. Modex-2 SRL poate incredinta prelucrarea datelor cu caracter personal ale Clientului unor terti (companiile de livrare, procesatorii de plati, serviciile de e-mail marketing cu care Societatea colaboreaza), care vor deveni, astfel, persoane imputernicite de operator in prelucrarea datelor cu caracter personal. Acolo unde este necesar, vom insarcina alte companii si persoane fizice sa indeplineasca anumite sarcini care contribuie la serviciile noastre, in numele nostru, in cadrul acordurilor de prelucrare a datelor furnizate pentru care v-ati dat consimtamantul explicit. Putem, de exemplu, sa furnizam, date cu caracter personal catre curieri, agenti, contractori sau parteneri pentru gazduirea bazelor noastre de date, pentru serviciile de prelucrare a datelor sau pentru a va trimite informatii pe care le-ati solicitat. Vom partaja sau pune la dispoziţie furnizorilor externi de servicii acele informatii, in masura necesara, pentru a procesa solicitarile dumneavoastra. Aceste informatii nu pot fi folosite de acestia pentru orice alte scopuri, in special nu pentru scopurile lor sau pentru terte parti. In cazul In care Clientul constata ca Modex-2 SRL sau alt operator de date ii prelucreaza datele personale cu incalcarea vietii sale private si personale si cu incalcarea legislatiei privind Protectia Datelor, si anume, in special, daca datele cu caracter personal nu corespund scopului prelucrarii lor, Clientul are dreptul de a: solicita explicatii din partea Modex-2 SRL sau din partea operatorului de date respectiv; solicita ca Modex-2 SRL sau respectivul operator de date sa remedieze situata. Modex-2 SRL are obligatia ca, la solicitarea Clientului, sa-i puna acestuia la dispozitie informatii cu privire la prelucrarea datelor sale cu caracter personal.