LIVRARE GRATUITĂ la TOT ce alegi!
031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0

ANCFLOR SERV


Date companie

Denumire: ANCFLOR SERV
Adresa sediului social: Str. Novaci 7 Sectorul 5, Bucuresti
Cod unic de inregistrare: 19095010
Nr. Reg. Comertului: J40/16202/2006
IBAN: RO26BTRLRONCRT0334483901
Banca: BANCA TRANSILVANIA

Date contact

Numere de telefon: 0736.453.102
Adresa de email: [email protected]
Adresa trimitere retururi: Soseaua Alexandriei nr. 382, Bragadiru, Ilfov
Program de lucru : Luni - Vineri intre 9.00 - 18.00Descrierea brandului
Suntem o societate infiintata in anul 2006 si ne ocupam cu comercializarea produselor cosmetice, dar nu numai! Ne dorim ca fiecare client sa ramana cu o experienta frumoasa dupa interactiunea cu noi!

Vezi toate produsele brandului aici.

Livrarea produselor
Livrarea produselor comandate se face cu firmele de curierat Bookurier si GLS.
Livrarea comenzilor beneficiaza de transport gratuit. Daca localitatea in care clientul doreste sa se livreze comanda, nu se afla in aria firmei de curierat si vor fi km exterior, contravaloarea acestora va fi suportata de catre client.
Termenul de livrare este 3 zile.
Plata produselor comandate se va face la livrare, in momentul primirii produselor Ramburs sau Online cu Cardul.

Conditii de garantie
Toate produsele comercializate de ANCFLOR SERV SRL beneficiaza, in baza facturii, de o perioada de garantie comerciala de 30 de zile calendaristice, calculate din momentul primirii coletului.

Politica de retur
Pasi de urmat pentru RETURNEREA produsului:
1. Completati formularul de retur - https://www.fashionup.ro/retur-produse.html; acest lucru este necesar pentru a putea procesa in termen cat mai scurt returul si a va trimite un produs inlocuitor sau pentru a va returna banii.
2. Ambalati produsele pe care doriti sa le returnati - produsul, in punga sau cutia originala, trebuie pus in alta cutie astfel incat nici produsul nici ambalajul sa nu sufere stricaciuni! Daca produsele alese pentru retur au fost insotite de cadouri, trebuie returnate si acestea.  
3. In colet adaugati - certificatul de garantie (unde e cazul) si o copie a facturii;
4. Trimiteti cu o firma de curierat rapid coletul cu produsele catre adresa Soseaua Alexandriei nr. 382, Bragadiru, jud. Ilfov.
Produsele pot fi returnate in termen de 14 zile calendaristice de la intrarea in posesie a produsului/produselor comandate (exceptie fac produsele personalizate).
Produsele trebuie returnate in aceasi stare in care au fost primite, insotite de toate accesoriile.
Te rugam  sa ai in vedere ca nu se accepta returul daca produsele sunt testate/incercate. Desi o parte din produse nu sunt sigilate, ele sunt expediate asa cum vin de la producator, in cadrul procedurii de verificare se depisteaza daca ele au fost desfacute si probate,  iar returul nu este acceptat. Aceste produse iti  vor fi returnate prin curier, cu plata ramburs.
Coletele expediate cu plata transportului la ANCFLOR SERV SRL vor fi refuzate.
Coletul va contine produsul pe care doresti sa il returnezi, ambalat corespunzator in bula protectoare, pentru a nu se deteriora pe parcursul transportului, intr-o cutie inchisa cu banda adeziva. De asemenea, te rugam sa returnezi produsul impreuna cu documentele insotitoare. Daca ai beneficiat de produse promo sau cadou, va trebui sa le  returnezi si pe acestea in stare intacta. Nu se accepta retururi efectuate prin Posta Romana sau Prioripost!
Nu uita sa specifici ca plata transportului se face la expeditor, coletele cu plata transportului la destinatar vor fi refuzate.
Dupa ce coletul a ajuns la noi, el va fi repartizat departamentui responsabil de receptia cantitativa si calitativa a produselor returnate. Te asiguram ca acest pas este atent supravegheat si monitorizat. In cadrul aceste etape vom verifica daca produsul returnat indeplineste conditiile de retur. Daca produsul returnat nu indeplineste criteriile de mai sus, el iti va fi reexpediat, costul transportului fiind in sarcina clientului.
Daca ai optat pentru rambursarea sumei iar produsul pe care l-ai returnat indeplineste conditiile de retur, iti vom vira banii in contul specificat de tine in formularul de retur. Banii vor fi vizibili in contul tau in maxim 14 zile calendaristice din momentul in care produsul ajunge fizic la noi.
In cazul in care doresti inlocuirea produsului, iar acesta indeplineste coditiile de retur, te vom contacta in cel mai scurt timp in vederea inlocuirii si expedierii noului produs. Costul transportului pentru expedierea produsului dorit este in sarcina ta, daca comanda nu indeplineste conditiile de valoare pentru a beneficia de transportul gratuit.

Politica de confidentialitate
Confidentialitatea datelor dumneavoastra cu caracter personal reprezinta una dintre preocuparile principale ale SC ANCFLOR SERV SRL, cu sediul in Bucuresti, Romania, in calitate de operator de date. Daca sunteti client al site-ului, va prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal, cum ar fi: nume si prenume, numar de telefon, adresa de e-mail, adresa de facturare si adresa de livrare. Prelucram datele dumneavoastra cu caracter personal astfel:pentru desfasurarea relatiei contractuale dintre dumneavoastra si SC ANCFLOR SERV SRL, respectiv pentru preluarea, validarea, expedierea si facturarea comenzii plasate pe site, informarea dumneavoastra asupra starii comenzii, organizarea returului de produse comandate etc. Furnizarea datelor dumneavoastra cu caracter personal este necesara pentru executarea acestui contract. Refuzul furnizarii datelor poate avea drept consecinta imposibilitatea derularii raporturilor contractuale dintre dumneavoastra si SC ANCFLOR SERV SRL pentru indeplinirea obligatiilor legale ce revin in contextul serviciilor prestate prin intermediul site-ului, inclusiv a obligatiilor in materie fiscala, precum si in materie de arhivare.
SC ANCFLOR SERV SRL va prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal atat cat este necesar pentru realizarea scopurilor de prelucrare mentionate mai sus.
In cazul in care sunteti client, vom prelucra datele dumneavoastra pe intreaga durata a raporturilor contractuale si ulterior conform obligatiilor legale care revin in sarcina (de ex, in cazul documentelor justificative financiar-contabile pentru care termenul de pastrare prevazut de lege este de 10 ani de la data incheierii exercitiului financiar in cursul caruia au fost intocmite). In cazul in care solicitati stergerea contului, insa pe acel cont exista cel putin o comanda activa, cererea de stergere a contului va putea fi inregistrata numai dupa livrarea produselor si finalizarea ultimei comenzi active.
Nu inchiriem / vindem datele dumneavoastra cu caracter personal catre terte parti. Pe langa operator, in anumite situatii, datele pot fi accesibile pentru terte parti precum furnizori de servicii, operatori de transport, furnizori de hosting, companii IT, numite, daca este necesar, ca persoane imputernicite de SC ANCFLOR SERV SRL. Acestea sunt obligate prin contract sa mentina confidentialitatea datelor si sa le foloseasca exclusiv in scopul pentru care le-au fost furnizate. Datele cu caracter personal furnizate catre pot fi transferate in afara Romaniei, dar doar catre state din Uniunea Europeana.
Pentru orice intrebari suplimentare cu privire la modul in care datele cu caracter personal sunt prelucrate si pentru a va exercita drepturile mentionate mai sus, va rugam sa va adresati la adresa de email [email protected]