031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0

DELUAT PANTOFI


Date companie

Denumire: DELUAT PANTOFI
Adresa sediului social: Sat Pitaru, Comuna Potlogi, Str. Nicolae Grigorescu, Nr. 94A, Judet Dambovita
Cod unic de inregistrare: 38417170
Nr. Reg. Comertului: J15/1472/2017
IBAN: RO32INGB0000999907341004
Banca: ING BANK

Date contact

Numere de telefon: 0721.442.442
Adresa de email: [email protected]
Adresa trimitere retururi: Str. Calistrat Hogas, nr. 28 d-e, Sector 3, Bucuresti
Program de lucru : Luni - Vineri intre 9.00 - 18.00Descrierea brandului
O femeie este ca un diamant, cu cat este mai fericita cu atat va straluci mai tare, iar cu pantofii ideali stralucirea va fi garantata. Avem emotii, trairi, evenimente unice in viata, unde fiecare detaliu conteaza. Alegerea incaltarilor ne ofera atractia maxima, seductie si siguranta in orice clipa a vietii. Cu fiecare pas ne simtim mai iubite, mai frumoase si mai atragatoare de aceea haideti sa alegem impreuna acel mic detaliu care ne transforma o zi obisnuita intr-una prea frumoasa ca sa fie definita de zambetele si bucuria cu care radiem.

Vezi toate produsele brandului Deluat aici.

Livrarea produselor
Livrarea produselor comandate se face cu firma de curierat Urgent Cargus.
Livrarea comenzilor beneficiaza de transport gratuit. Daca localitatea in care clientul doreste sa se livreze comanda, nu se afla in aria firmei de curierat si vor fi km exterior, contravaloarea acestora va fi suportata de catre client.
Termenul de livrare este de 5 zile.
Plata produselor comandate se va face la livrare, in momentul primirii produselor Ramburs sau Online cu Cardul.

Conditii de garantie
Toate produsele comercializate de Deluat Pantofi SRL beneficiaza, in baza facturii, de o perioada de garantie comerciala de 30 de zile calendaristice, calculate din momentul primirii coletului.
La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect in ambalajul original, impreuna cu accesoriile aferente, copie de pe factura fiscala si certificatul de garantie in original. In cazul in care nu se face dovada acestor documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia.

Politica de retur
Pasi de urmat pentru RETURNEREA produsului:
1. Completati formularul de retur - https://www.fashionup.ro/retur-produse.html; acest lucru este necesar pentru a putea procesa in termen cat mai scurt returul si a va trimite un produs inlocuitor sau pentru a va returna banii.
2. Ambalati produsele pe care doriti sa le returnati - produsul, in punga sau cutia originala, trebuie pus in alta cutie astfel incat nici produsul nici ambalajul sa nu sufere stricaciuni! Daca produsele alese pentru retur au fost insotite de cadouri, trebuie returnate si acestea.  
3. In colet adaugati - certificatul de garantie (unde e cazul) si o copie a facturii;
4. Trimiteti cu o firma de curierat rapid coletul cu produsele catre adresa Str. Calistrat Hogas, nr. 28 d-e, Sector 3, Bucuresti.
Clientul are dreptul sa notifice in scris Deluat Pantofi SRL ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului.
In cazul unui schimb, daca este vorba de nepotrivirea marimii, taxa de curierat este suportat de client.
Daca nu ati primit ceea ce ati comandat sau produsul are un defect, atunci taxa de curierat este suportata in totalitate de Deluat Pantofi SRL..
Pentru a trimite coletul retur catre noi, trebuie sa apelati la o firma de curierat si sa expediati produsul ambalat corespunzator la adresa noastra de retur. Taxa de curierat pentru retur este suportata de client. Produsul trebuie sa fie in starea sa initiala, sa nu fie purtat sau deteriorate. Cutia produsului trebuie sa fie nedeteriorata sau lipita cu scoci.
Nu lucram cu Posta Romana, nu trimitem banii inapoi prin mandat postal sau prin curier cu ramburs.
Daca nu aveti cont bancar, puteti apela la o cunostinta si noi viram banii in maxim 14 zile de la primirea coletului.
Taxa de curierat cade in sarcina clientului si nu se restituie in cazul unui retur, Deluat Pantofi SRL restituie doar banii pe produs.

Politica de confidentialitate
Politica de Confidențialitate stabilește cum Deluat Pantofi SRL. foloseste orice informatie furnizata de client atunci cand plaseaza comenzi pe acest site.
Este posibil sa colectam următoarele informatii:
•numele
•datele de contact, inclusiv adresa de e-mail
•informatii demografice, cum ar fi codul postal, preferinte si interese
•alte informatii relevante pentru chestionare pentru clienti si/sau oferte
•adresa IP
•colectam informatii despre locatia dvs
Avem nevoie de aceste informatii pentru a raspunde mai bine nevoilor tale si pentru a imbunatati serviciile furnizate, mai exact pentru urmatoarele motive:
•Mentinerea unei evidente interne.
•Putem folosi aceste date pentru a imbunatati produsele si serviciile noastre.
•Putem trimite periodic e-mailuri promotionale despre produse noi, oferte speciale sau alte informatii pe care le consideram interesante pentru tine, folosind adresa de e-mail pe care ne-ai furnizat-o.
•Uneori, putem folosi informatiile tale pentru a te contacta in vederea unei cercetari de piata. Te putem contacta prin e-mail, telefon, fax sau corespondenta. Putem sa-ti folosim informatiile pentru a personaliza siteul in functie de interesele tale.
Te asiguram ca informatiile tale sunt protejate. Pentru a preveni accesul neautorizat sau dezvaluirea datelor personale, am pus la punct proceduri fizice, electronice si manageriale adecvate pentru a asigura si proteja informatiile pe care le colectam online.