031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0

PROMODAN COLLECTION


Date companie

Denumire: PROMODAN COLLECTION
Adresa sediului social: Str. George Valentin Bibescu nr.20, Sector 1
Cod unic de inregistrare: RO34921867
Nr. Reg. Comertului: J40/10403/2015
IBAN: RO32INGB0000999907659940
Banca: ING BANK

Date contact

Numere de telefon: 0310.057.057
Adresa de email: [email protected]
Adresa trimitere retururi: Str. George Valentin Bibescu nr. 20, Bucuresti, Sector 1
Program de lucru : Luni - Vineri intre 9.00 - 18.00Descrierea brandului
Povestea Bottega Verde a inceput in Pienza, in inima Toscanei, acolo unde se afla domeniul Massaini – sursa de inspiratie a produselor noastre cosmetice naturale ce pastreaza intacta si astazi traditia italiana autentica. Folosim in produsele noastre peste 300 de ingrediente naturale, cultivate si selectate cu atentie pentru ca tu sa te bucuri de peste 1700 de produse cosmetice naturale pentru inrgijirea tenului, a corpului si a parului. Grupam produsele in zeci de game dedicate tipului de piele si problemelor specifice si ne asiguram ca fiecare parfum sau produs pentru casa are o aroma intensa ce te va purta intr-o adevarata calatorie a simturilor.

Vezi toate produsele aici.

Livrarea produselor
Livrarea produselor comandate se face cu firma Bookurier.
Livrarea comenzilor beneficiaza de transport gratuit. Daca localitatea in care clientul doreste sa se livreze comanda, nu se afla in aria firmei de curierat si vor fi km exterior, contravaloarea acestora va fi suportata de catre client.
Termenul de livrare este 5 zile.
Plata produselor comandate se va face ori la livrare, Ramburs, in momentul primirii produselor, ori Online cu Cardul, in momentul plasarii comenzii.

Conditii de garantie
Produsele POMODAN COLLECTION SRL nu au termen de garantie, în sensul legii 449/2003.

Politica de retur
Pasi de urmat pentru RETURNEREA produsului:
1. Completati formularul de retur - https://www.fashionup.ro/retur-produse.html; acest lucru este necesar pentru a putea procesa in termen cat mai scurt returul si a va trimite un produs inlocuitor sau pentru a va returna banii.
2. Ambalati produsele pe care doriti sa le returnati - produsul, in punga sau cutia originala, trebuie pus in alta cutie astfel incat nici produsul nici ambalajul sa nu sufere stricaciuni! Daca produsele alese pentru retur au fost insotite de cadouri, trebuie returnate si acestea.  
3. In colet adaugati - certificatul de garantie (unde e cazul) si o copie a facturii;
4. Trimiteti cu o firma de curierat rapid coletul cu produsele catre adresa Str. George Valentin Bibescu nr 20, Bucuresti, Sector 1.

Produsele pot fi returnate in termen de 14 zile calendaristice de la intrarea in posesie a produsului/produselor comandate Produsele trebuie returnate in aceasi stare in care au fost primite, insotite de toate accesoriile. Sunt exceptate de la dreptul de retragere prevazut la art. 9-15 in ceea ce priveste contractele la distanta si contractele in afara spatiilor comerciale: furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de consumator."

Clientul BottegaVerde nu va putea sa returneze produsele achizitionate si/sau nu va pretinde orice alte daune-interese/despagubiri, in urmatoarele situatii: produsele au fost desfacute; produsele au fost testate/utilizate; produsele nu au etichetele intacte, au sigiliile rupte ori sterse; produsele au fost achizitionate de la alte magazine; produsele sunt neinsotite de documentele ce dovedesc achizitia (factura sau bon fiscal) sau in cazul in care cererea de returnare pentru oricare din situatiile prevazute mai sus are data de expediere a notificarii intentiei de returnare care depaseste perioada de 14 zile calendaristice, calculata din ziua livrarii comenzi.
Retururile primite mai tarziu de acest termen nu vor fi acceptate. Toate costurile generate de transportul bunurilor returnate vor fi suportate de catre client, iar costurile cu transportul bunurilor comandate si trimise nu se deconteaza.  Restituirea banilor, se face in maxim 14 zile de la data primirii coletului, numai prin transfer bancar, in contul dumneavoastra IBAN. Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport.

Politica de confidentialitate
Pentru POMODAN COLLECTION SRL protectia datelor cu caracter personal este foarte importanta. Ne dorim ca, informatiile oferite, sa fie cat mai clare. Pentru orice nelamurire, va rugam sa ne contactati la adresa de mail [email protected] sau prin curier/posta la adresa strada George Valentin Bibescu, nr 20, sector 1, Bucuresti. Prelucram datele personale pentru scopuri legitime, precum acela de a va furniza produse si servicii si in scop de marketing. Prelucrarea datelor personale se intemeiaza pe nevoia de a respecta o obligatie legala, pe interesul nostru legitim si pe consimtamantul dumneavoastra daca v-ati manifestat optiunea in acest sens. Politica noastra personala de confidentialitate a datelor reglementeaza utilizarea si stocarea datelor dumneavoastra. Datele pe care le colectam sunt: numele si prenumele dumneavoastra, adresa, adresa de e-mail, numarul de telefon,adresa de livrare. POMODAN COLLECTION SRL va utiliza datele dvs cu caracter personal in urmatoatele scopuri:
a) Crearea si administrarea contului;
b) Prelucrarea comenzilor, inclusiv preluarea, validarea, expedierea si facturarea acestora;
c) solutionarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda;
d) Returnarea produselor conform prevederilor legale;
e) Rambursarea contravalorii produselor conform prevederilor legale;
h) asigurarea serviciilor de suport, inclusiv oferirea de raspunsuri la intrebarile dvs cu privire la comenzile dvs;
Pentru comenzile livrate de POMODAN COLLECTION SRL datele dvs personale sunt cuprinse in documentele financiar-contabile sau in documente care se anexeaza documentelor financiar-contabile, si vor fi pastrate 10 ani conform dispozitiilor art. 38 din anexa 1 la Ordinul nr. 2634/2015 privind documentele financiar-contabile, emis de Ministerul Finantelor Publice si nu vor fi accesate in niciun alt scop decat scopul legal pentru care sunt arhivate. Dupa 10 ani aceste date vor fi distruse. In prezent, POMODAN COLLECTION SRL stocheaza si prelucreaza datele dvs. cu caracter personal pe teritoriul Romaniei. Insa, cu toate acestea, este posibil ca anumite date ale dvs. cu caracter personal sa fie transferate unor entitati localizate in Uniunea Europeana sau in afara acesteia, inclusiv in tari carora Comisia Europeana nu le-a recunoscut un nivel adecvat de protectie a datelor cu caracter personal. intotdeauna vom lua toate masurile necesare pentru a ne asigura ca orice transfer international de date cu caracter personal este gestionat cu atentie cu scopul de a va proteja drepturile si interesele. toate transferurile facute de catre POMODAN COLLECTION SRL catre furnizorii de servicii si alti terti, vor fi mereu protejate prin angajamente contractuale si, dupa caz, prin alte garantii, cum ar fi clauzele contractuale standard emise de Comisia Europeana sau schemele de certificare, precum scutul de confidentialitate pentru protectia datelor cu caracter personal transferate din interiorul UE catre statele Unite ale americii. POMODAN COLLECTION SRL asigura securitatea datelor cu caracter personal prin implementarea unor masuri tehnice si organizatorice adecvate, conform standardelor industriei. Daca aveti motive sa credeti ca orice date personale pe care le detinem despre dumneavoastra sunt incorecte sau incomplete, aveti dreptul sa solicitati sa vedeti aceste informatii, sa le rectificati sau sa cereti sa fie sterse, sa solicitati restrictionarea prelucrarii sau sa va opuneti prelucrarii si de asemenea aveti dreptul la portabilitatea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi va rugam sa ne contactati la [email protected]

Nu ai reusit sa ne contactezi?
Nicio problema, lasa-ne un mesaj cu numarul tau de telefon pe adresa de e-mail [email protected]
si te sunăm noi în cel mai scurt timp!