LIVRARE GRATUITĂ la TOT ce alegi!
031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0

HACIADURIAN GARBIS INTREPRINDERE INDIVIDUALA


Date companie

Denumire: HACIADURIAN GARBIS INTREPRINDERE INDIVIDUALA
Adresa sediului social: sos.Nicolae Titulescu 92, bl.13, sc.3, ap.104, SECTOR 1BUCURESTI, Bucuresti
Cod unic de inregistrare: 29883210
Nr. Reg. Comertului: 40/891/2012
IBAN: RO48INGB0000999903042549
Banca: ING BANK

Date contact

Numere de telefon: 0770.328.114
Adresa de email: [email protected]
Adresa trimitere retururi: Sos. Nicolae Titulescu nr. 92, bl. 13, sc. 3, ap. 104, Sector 1, Bucuresti
Program de lucru : Luni - Vineri intre 9.00 - 18.00Descrierea brandului
Ca orice lucru frumos, si creatia Ganelli J&H are un inceput nascut din pasiune; Ganelli este o poveste scrisa si rescrisa cu alta paleta de culori, alt sarm si alta incarcatura estetica prin fiecare model, absolut toate starnind imaginatia.Suntem siguri ca fiecare femeie in sinea ei, stie ca singurul compliment sincer, care conteaza nu se rosteste ci se vede in privirea plina de admiratie a persoanei iubite. Iar iubirea are nevoie de povesti pentru ca iubirea insasi este o poveste.Desi oficial a luat nastere in 2012, nu putem sti de cand - undeva latent - isi faceau loc ideea si inspiratia de a oferi, sub forma unor bijuterii, sute de povesti pe care voi le-ati visat, simtit sau imaginat, aspirand sa le purtati, traiti, innobiltati ori de cate ori doriti, Ganelli J&H - mai putin o marca comerciala, mai mult o lume in care ai voie sa visezi, iar visul devine realitate.Satisfactia noastra suprema este acel zambet radiant din ochii tai, este acel compliment ce te-a facut sa rosesti - indiferent de varsta, este acea poveste pe care nu o cunosteai, dar pe care o asteptai de atata vreme.

Vezi toate produse brandului Ganelli aici.

Livrarea produselor
Livrarea produselor comandate se face cu firmele de curierat Sameday, Urgent Cargus si DPD.
Livrarea comenzilor beneficiaza de transport gratuit. Daca localitatea in care clientul doreste sa se livreze comanda, nu se afla in aria firmei de curierat si vor fi km exterior, contravaloarea acestora va fi suportata de catre client.
Termenul de livrare este 10 zile.
Plata produselor comandate se va face la livrare, in momentul primirii produselor Ramburs sau Online cu Cardul.

Conditii de garantie
Garantia produselor este oferita de HACIADURIAN GARBIS I.I., si se acorda in functie de materialele din care sunt alcatuite bijuteriile marca”Ganelli”. Termenele de garantie incepand cu data achizitionarii sunt dupa cum urmeaza:
- 1 (un) an pentru produse care sunt realizate integral din pietre (semi)pretioase, metale pretioase, perle de cultura, elemente Swarovski, acolo unde este specificat pe eticheta produsului
Prezentul document atesta ca produsele achizitionate beneficiaza de garantie, reparatie gratuita sau inlocuire in conditiile respectarii regulilor de purtare si intretinere (OG 21/1992).   
Garantia acopera numai defectele care apar la utilizarea normala si nu se aplica pentru:
•produse ce au intrat in contact cu apa sau diverse substante chimice;
•produse cu semne evidente de uzura puternica, utilizare necorespunzatoare.
•reactii chimice datorita parfumului, cremelor de corp sau alte produse de intretinere;
•expunere indelungata la soare, temperaturi ridicate sau in conditii de umiditate crescuta;
•produse purtate in timpul somnului sau in timpul efortului fizic;
•produse zgariate de obiecte corozive sau depozitate necorespunzator.
Cumparatorul nu poate cere inlocuirea bijuteriei din motivul caderii pietrelor (L. 449/2003).
Nu este considerat defect aliajul metallic sau argintul oxidat netratat cu rodiu precum si pietrele (semi)pretioase ce prezinta diferente de culoare, mici crapaturi sau imperfectiuni – este aspectul lor natural. In garantie cumparatorul trebuie sa prezinte bijuteria completa, cu toate elementele si pietrele ce-l compun (fie ele rupte, desirate, etc), in caz contrar garantia se pierde.

Politica de retur
Pasi de urmat pentru RETURNEREA produsului:
1. Completati formularul de retur - https://www.fashionup.ro/retur-produse.html; acest lucru este necesar pentru a putea procesa in termen cat mai scurt returul si a va trimite un produs inlocuitor sau pentru a va returna banii.
2. Ambalati produsele pe care doriti sa le returnati - produsul, in punga sau cutia originala, trebuie pus in alta cutie astfel incat nici produsul nici ambalajul sa nu sufere stricaciuni! Daca produsele alese pentru retur au fost insotite de cadouri, trebuie returnate si acestea.
3. In colet adaugati - certificatul de garantie (unde e cazul) si o copie a facturii;
4. Trimiteti cu o firma de curierat rapid coletul cu produsele catre adresa Sos. Nicolae Titulescu nr. 92, bl. 13, sc. 3, ap. 104, Sector 1, Bucuresti.
Produsele pot fi returnate in termen de 14 zile calendaristice de la intrarea in posesie a produsului/produselor comandate (exceptie fac produsele personalizate). Produsele trebuie returnate in aceasi stare in care au fost primite, insotite de toate accesoriile. Retururile primite mai tarziu de acest termen nu vor fi acceptate. Toate costurile generate de transportul bunurilor returnate vor fi suportate de catre client, iar costurile cu transportul bunurilor comandate si trimise nu se deconteaza.  Contravaloarea produsului/produselor comandat/e se returneaza, in contul dvs bancar specificat in formular, in termen de maxim 14 zile de la primirea a acestuia/acestora.Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport.

Politica de confidentialitate
HACIADURIAN GARBIS I.I.  acorda o importanta speciala asigurarii confidentialitatii Clientilor in momentul utilizarii Website-ului. In momentul utilizarii si prelucrarii datelor cu caracter personal ale Clientilor sai, HACIADURIAN GARBIS I.I. respecta in mod expres Regulamentele aplicabile privind Protectia Datelor. HACIADURIAN GARBIS I.I.  are dreptul de a utiliza datele cu caracter personal si anonimizate ale Clientilor in limitele specificate de legislatia aplicabila privind Protectia Datelor, in conformitate cu drepturile persoanelor fizice, asa cum sunt descrise mai jos.
Prin prezenta Clientul convine ca HACIADURIAN GARBIS I.I  sa-i prelucreze datele cu caracter personal inclusiv numele, numele de familie, adresa, numarul de inregistrare al societatii, numarul de inregistrare fiscala, adresa e-mail si numarul de telefon si isi exprima acordul expres cu privire la colectarea si prelucrarea datelor sale cu caracter personal de catre HACIADURIAN GARBIS I.I.
HACIADURIAN GARBIS I.I. poate incredinta prelucrarea datelor cu caracter personal ale Clientului unor terti (companiile de livrare, procesatorii de plati, serviciile de e-mail marketing cu care Societatea colaboreaza), care vor deveni, astfel, persoane imputernicite de operator in prelucrarea datelor cu caracter personal. Acolo unde este necesar, vom insarcina alte companii si persoane fizice sa indeplineasca anumite sarcini care contribuie la serviciile noastre, in numele nostru, in cadrul acordurilor de prelucrare a datelor furnizate pentru care v-ati dat consimtamantul explicit. Putem, de exemplu, sa furnizam, date cu caracter personal catre curieri, agenti, contractori sau parteneri pentru gazduirea bazelor noastre de date, pentru serviciile de prelucrare a datelor sau pentru a va trimite informatii pe care le-ati solicitat. Vom partaja sau pune la dispozitie furnizorilor externi de servicii acele informatii, in masura necesara, pentru a procesa solicitarile dumneavoastra. Aceste informatii nu pot fi folosite de acestia pentru orice alte scopuri, in special nu pentru scopurile lor sau pentru terte parti. In cazul In care Clientul constata ca HACIADURIAN GARBIS I.I. sau alt operator de date ii prelucreaza datele personale cu incalcarea vietii sale private si personale si cu incalcarea legislatiei privind Protectia Datelor, si anume, in special, daca datele cu caracter personal nu corespund scopului prelucrarii lor, Clientul are dreptul de a: solicita explicatii din partea HACIADURIAN GARBIS I.I. sau din partea operatorului de date respectiv; solicita ca HACIADURIAN GARBIS I.I. sau respectivul operator de date sa remedieze situata.
HACIADURIAN GARBIS I.I. are obligatia ca, la solicitarea Clientului, sa-i puna acestuia la dispozitie informatii cu privire la prelucrarea datelor sale cu caracter personal.