031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0

Matea Mihaela PFA


Date companie

Denumire: Matea Mihaela PFA
Adresa sediului social: Buftea
Cod unic de inregistrare: 41362903
Nr. Reg. Comertului: F23/466/2019
IBAN: RO47RZBR0000060021143219
Banca: RAIFFEISEN BANK

Date contact

Numere de telefon: 0738.164.045
Adresa de email: [email protected]
Adresa trimitere retururi: Sos. Bucuresti-Tirgoviste nr.147 bloc 27 sc.k Ap.1, Buftea, Ilfov
Program de lucru : Luni - Vineri intre 9.00 - 18.00Descrierea brandului
Vezi toate produsele brandurilor Opaline Crafts si Handmade with love aici.

Livrarea produselor
Livrarea produselor comandate se face cu firmele de curierat Bookurier, Fan Courier, Sameday sau Livrare Personala.
Termenul de livrare este 3 zile.
Plata produselor comandate se va face la livrare, in momentul primirii produselor Ramburs sau Online cu Cardul.

Conditii de garantie
Produsele oferite sunt noi si originale. Mateea Mihaela PFA raspunde pentru defectele fizice ale produselor si pentru lipsa lor de conformitate confrom legislatiei in vigoare. De asemenea, Mateea Mihaela PFA respecta garantia legala pentru conformitatea produselor.
Toate produsele comercializate de Mateea Mihaela PFA beneficiaza, in baza facturii, de o perioada de garantie comerciala de 30 de zile calendaristice, calculate din momentul primirii coletului.
La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect in ambalajul original, impreuna cu accesoriile aferente, copie de pe factura fiscala si certificatul de garantie in original. In cazul in care nu se face dovada acestor documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia.

Politica de retur
Pasi de urmat pentru RETURNEREA produsului:
1. Completati formularul de retur - https://www.fashionup.ro/retur-produse.html; acest lucru este necesar pentru a putea procesa in termen cat mai scurt returul si a va trimite un produs inlocuitor sau pentru a va returna banii.
2. Ambalati produsele pe care doriti sa le returnati - produsul, in punga sau cutia originala, trebuie pus in alta cutie astfel incat nici produsul nici ambalajul sa nu sufere stricaciuni! Daca produsele alese pentru retur au fost insotite de cadouri, trebuie returnate si acestea.  
3. In colet adaugati - certificatul de garantie (unde e cazul) si o copie a facturii;
4. Trimiteti cu o firma de curierat rapid coletul cu produsele catre adresa: Sos. Bucuresti-Tirgoviste nr.147 bloc 27 sc.k Ap.1, localitaea Buftea, judetul Ilfov.
Produsele pot fi returnate in termen de 14 zile calendaristice de la intrarea in posesie a produsului/produselor comandate (exceptie fac produsele personalizate).
Produsele trebuie returnate in aceasi stare in care au fost primite, insotite de toate accesoriile.

Politica de confidentialitate
Urmatoarele reguli stabilesc politica de confidentialitate promovata de Mateea Mihaela PFA. Aceasta politica explica in ce mod utilizam noi orice tip de informatie personala pe care ne-o puteti oferi pe parcursul utilizarii site-ului sau plasarii unei comenzi online.
Colectarea datelor personale se va face numai in scopurile specificate, explicite si legitime.  Datele nu vor fi procesate catre terti intr-o maniera incompatibilă cu acele scopuri;
Datele personale vor fi exacte, iar acolo unde este necesar, actualizate;
Procesarea datelor personale se va face intr-o maniera legala, corecta si transparenta;
Toate datele personale vor fi pastrate confidential si stocate intr-o maniera ce asigura securitatea necesara;
Datele personale nu vor fi distribuite persoanelor terte decat in cazul in care acest lucru este necesar in scopul oferirii de servicii conform acordurilor;
Persoanele vizate au dreptul de a solicita accesul la datele personale, rectificarea si stergerea acestora, impotrivirea sau restrictionarea de la procesarea datelor, cat si de la dreptul de portabilitate al datelor.