LIVRARE GRATUITĂ la TOT ce alegi!
031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0

CIA COUTURE


Date companie

Denumire: CIA COUTURE
Adresa sediului social: Sat Afumati, Comuna Afumati, Soseaua Bucuresti-Urziceni nr. 262, Imobil C1
Cod unic de inregistrare: 35118026
Nr. Reg. Comertului: J23/3656/2015
IBAN: RO74BTRLRONCRT0320739301
Banca: TRANSILVANIA

Date contact

Numere de telefon: 0774.663.536
Adresa de email: [email protected]
Adresa trimitere retururi: Str. Erou Iancu Nicolae, Nr. 83, Vila 18., Voluntari, Ilfov
Program de lucru : Luni - Vineri intre 9.00 - 18.00Descrierea brandului
Povestea brandului Inga Valerie incepe in Australia, avand in rol principal pe designerul Inga Avissar si creatiile sale non-conformiste in care se simt dragostea, frumusetea, pasiunea si dorinta de a fi diferit. Pe piata romaneasca, brandul Inga Valerie nu aduce neaparat tendinte noi, ci mai degraba o noua expresie, prin felul in care designerul Inga Avissar priveste arta de a crea si lumea fashion, cu produse unicat si de calitate premium. Cu fiecare colectie nou lansata, veti descoperi pantaloni, salopete, fuste si rochii de seara sau din piele, obiecte vestimentare sport transformate in piese elegante si invers.O mare parte din creatiile Inga Valerie sunt realizate manual, exclusiv la comanda. Sunt articole vestimentare pline de culoare si energie, cu influente rock chic, sport si gothic. Femeia care vrea sa poarte atitudine chiar si in pijama, sa fie puternica, curajoasa, sexy, poate chiar provocatoare, dar niciodata vulgara, este femeia care poarta brandul Inga Valerie !

Vezi toate produsele brandului Inga Valerie aici.

Livrarea produselor
Livrarea produselor comandate se face cu firmele de curierat Fan Courier.
Termenul de livrare este 3 zile.
Livrarea comenzilor beneficiaza de transport gratuit. Daca localitatea in care clientul doreste sa se livreze comanda, nu se afla in aria firmei de curierat si vor fi km exterior, contravaloarea acestora va fi suportata de catre client.
Plata produselor comandate se va face la livrare, in momentul primirii produselor Ramburs sau Online cu Cardul.
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       
Conditii de garantie
Anumite produse pot beneficia de o garantie contractuala si acest lucru va fi mentionat in fisa produsului la timpul vanzarii sale. Detalii clare legate de aceste garantii sunt date de catre fisele produselor si niciun Client nu poate solicita o garantie extinsa, mai mult decat cea mentionata. Acest lucru inseamna ca garantia produselor oferita de catre CIA COUTURE SRL  este cea oferita de catre furnizorii CIA COUTURE SRL.

Politica de retur
Pasi de urmat pentru RETURNEREA produsului:
1. Completati formularul de retur - https://www.fashionup.ro/retur-produse.html; acest lucru este necesar pentru a putea procesa in termen cat mai scurt returul si a va trimite un produs inlocuitor sau pentru a va returna banii.
2. Ambalati produsele pe care doriti sa le returnati - produsul, in punga sau cutia originala, trebuie pus in alta cutie astfel incat nici produsul nici ambalajul sa nu sufere stricaciuni! Daca produsele alese pentru retur au fost insotite de cadouri, trebuie returnate si acestea.  
3. In colet adaugati - certificatul de garantie (unde e cazul) si o copie a facturii;
4. Trimiteti cu o firma de curierat rapid coletul cu produsele catre adresa: Str. Erou Iancu Nicolae, Nr. 83, Voluntari, Ilfov, Vila 18.

Produsele pot fi returnate in termen de 14 zile calendaristice de la intrarea in posesie a produsului/produselor comandate (exceptie fac produsele personalizate). Produsele trebuie returnate in aceasi stare in care au fost primite, insotite de toate accesoriile. Retururile primite mai tarziu de acest termen nu vor fi acceptate. Toate costurile generate de transportul bunurilor returnate vor fi suportate de catre client, iar costurile cu transportul bunurilor comandate si trimise nu se deconteaza.  Restituirea banilor, se face in maxim 14 zile de la data primirii coletului, numai prin transfer bancar, in contul dumneavoastra IBAN. Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport.

Politica de confidentialitate
Va informam ca la data de 25 mai 2018 a intrat in vigoare REGULAMENTUL nr. 679 din 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protectia datelor).
Datele personale pe care le prelucram sunt, in principal, datele dumneavoastra de identificare pe care le colectam direct de la dumneavoastra atunci cand deveniti clientul nostru, sau cand folositi produsele noastre.
Prelucram datele personale doar pentru scopuri legitime, precum acela de va furniza produse sau pentru a va oferi asistenta cu privire la produsele comandate. Prelucrarea datelor personale se intemeiaza intotdeauna pe executarea contractelor incheiate cu noi, pe nevoia de a respecta o obligatie legala, pe interesul nostru legitim sau un interes public major.
Va informam ca aveti urmatoarele drepturi: dreptul la informare – puteti solicita informatii privind activitatile de prelucrare a datelor dumneavoastra personale; dreptul la rectificare – puteti rectifica datele personale inexacte sau le puteti completa; dreptul la stergerea datelor („dreptul de a fi uitat”) – puteti obtine stergerea datelor, in cazul in care prelucrarea acestora nu a fost legala sau in alte cazuri prevazute de lege; dreptul la restrictionarea prelucrarii – puteti solicita restrictionarea prelucrarii in cazul in care contestati exactitatea datelor, precum si in alte cazuri prevazute de lege; dreptul de opozitie – puteti sa va opuneti, in special, prelucrarilor de date care se intemeiaza pe interesul nostru legitim; dreptul la portabilitatea datelor – puteti primi, in anumite conditii, datele personale pe care ni le-ati furnizat, intr-un format care poate fi citit automat sau puteti solicita ca respectivele date sa fie transmise altui operator; dreptul de a depune plangere – puteti depune plangere fata de modalitatea de prelucrare a datelor personale la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal; dreptul de retragere a consimtamantului – puteti sa va retrageti oricand consimtamantul. Retragerea consimtamantului va avea efecte doar pentru viitor, prelucrarea efectuata anterior retragerii ramanand in continuare valabila; drepturi suplimentare aferente deciziilor automate: puteti cere si obtine interventia umana cu privire la respectiva prelucrare, puteti exprima propriul punct de vedere cu privire la aceasta si puteti contesta decizia.

Nu ai reusit sa ne contactezi?
Nicio problema, lasa-ne un mesaj cu numarul tau de telefon pe adresa de e-mail [email protected]
si te sunăm noi în cel mai scurt timp!