031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0

LEATHER WORKSHOP


Date companie

Denumire: LEATHER WORKSHOP
Adresa sediului social: Str. Plevna 72 Braila
Cod unic de inregistrare: 40580950
Nr. Reg. Comertului: J9/150/2019
IBAN: RO80INGB0000999908726464
Banca: ING BANK

Date contact

Numere de telefon: 0741.352.140
Adresa de email: [email protected]
Adresa trimitere retururi: Str Mihai Eminescu nr. 23, Et 4, Braila, Braila
Program de lucru : Luni - Vineri intre 9.00 - 18.00



Descrierea brandului
Credem intr-o lume in care ai libertate totala de a fi tu, fara judecata. O lume in care experimentezi. O lume in care te exprimi. O lume in care esti curajos si a privesti viata ca o aventura extraordinara.Vrem sa ne asiguram ca toata lumea are sanse egale sa descopere lucrurile uimitoare de care sunt capabili – indiferent de cine sunt sau de unde provin. Existam pentru a va oferi increderea de a fi oricine doriti sa fiti, oricand si oriunde doriti.Aceasta inspiratie este tradusa in produsele noastre, care sunt apoi realizate de echipa noastra de croitori cu experienta. Acest lucru este o prima garantie ca produsele noastre iti vor oferi mereu confortul si curajul de a fi Tu!

Vezi toate produsele brandului LEWO aici.

Livrarea produselor
Livrarea produselor comandate se face cu firmele de curierat Nemo Express si Sameday.
Livrarea comenzilor beneficiaza de transport gratuit. Daca localitatea in care clientul doreste sa se livreze comanda, nu se afla in aria firmei de curierat si vor fi km exterior, contravaloarea acestora va fi suportata de catre client.
Termenul de livrare este 5 zile.
Plata produselor comandate se va face la livrare, in momentul primirii produselor Ramburs sau Online cu Cardul.

Conditii de garantie
In cazul in care bunurile pe care le-ati achizitionat prezinta defecte, Leather Workshop respecta toate reglementarile prevazute de lege privind garantia (Ordonanta nr. 9/2016 pentru modificarea si completarea Legii nr. 449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora). In cazul in care aveti o reclamatie cu privire la defecte evidente privind materialul sau la cele legate de fabricatie a bunurilor pe care le-am furnizat, inclusiv cu privire la pagube suferite in timpul transportului, va rugam sa ne comunicati acest lucru.Toate produsele comercializate de Leather Workshop beneficiaza, in baza facturii, de o perioada de garantie comerciala de 30 de zile calendaristice, calculate din momentul primirii coletului. Pentru orice detalii va rugam sa contactati departamentul vanzari.

Politica de retur
Pasi de urmat pentru RETURNEREA produsului:
1.Completati formularul de retur - https://www.fashionup.ro/retur-produse.html; acest lucru este necesar pentru a putea procesa in termen cat mai scurt returul si a va trimite un produs inlocuitor sau pentru a va returna banii.
2.Ambalati produsele pe care doriti sa le returnati - produsul, in punga sau cutia originala, trebuie pus in alta cutie astfel incat nici produsul nici ambalajul sa nu sufere stricaciuni! Daca produsele alese pentru retur au fost insotite de cadouri, trebuie returnate si acestea.  
3.In colet adaugati - certificatul de garantie (unde e cazul) si o copie a facturii;
4.Trimiteti cu o firma de curierat rapid coletul cu produsele catre adresa: Str Mihai Eminescu nr. 23, Et 4, localitatea Braila, judetul Braila.

Produsele pot fi returnate in termen de 14 zile calendaristice de la intrarea in posesie a produsului/produselor comandate (exceptie fac produsele personalizate). Produsele trebuie returnate in aceasi stare in care au fost primite, insotite de toate accesoriile. Retururile primite mai tarziu de acest termen nu vor fi acceptate. Toate costurile generate de transportul bunurilor returnate vor fi suportate de catre client, iar costurile cu transportul bunurilor comandate si trimise nu se deconteaza.  Restituirea banilor, se face in maxim 14 zile de la data primirii coletului, numai prin transfer bancar, in contul dumneavoastra IBAN. Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport.

Politica de confidentialitate
Respectarea dreptului la protectia datelor cu caracter personal, precum si a dreptului la viata privata este una din misiunile fundamentale ale  LEATHER WORKSHOP SRL. Astfel, intreprindem toate demersurile necesare pentru a procesa datele dvs. personale in conformitate cu principiile stabilite in legislatia privind protectia datelor aplicabila in Romania, inclusiv Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protectia datelor) si a Legii nr. 190 din 18 iulie 2018 privind masuri de punere in aplicare a Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protectia datelor). Datele personale inseamna orice informatii privind o persoana fizica identificata sau identificabila („persoana vizata”); o persoana fizica identificabila este o persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un numar de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identitatii sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale.