LIVRARE GRATUITĂ la TOT ce alegi!
031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0

MOBIENTE


Date companie

Denumire: MOBIENTE
Adresa sediului social: Oradea, Alexandru Vlahuta 70
Cod unic de inregistrare: RO7542270
Nr. Reg. Comertului: J05/805/1995
IBAN: RO15CECEBH0130RON0825717
Banca: CEC BANK

Date contact

Numere de telefon: 0751.394.857
Adresa de email: [email protected]
Adresa trimitere retururi: Calea Borsului 22A, Oradea, Bihor
Program de lucru : Luni - Vineri intre 9.00 - 18.00Descrierea brandului
Nascuta din dorinta de a satisface cele mai inalte exigente in domeniul modei, MOBIENTE este o companie romaneasca, fondata in 1995, specializata in productia de tricotaje si confectii textile. MOBIENTE are o lunga traditie in acest domeniu de activitate, recunoscuta la nivel global, acumuland bogate cunostinte si multa experienta in productia de tricotaje si confectii pentru barbati, femei si copii, fiind capabila sa realizeze toate categoriile de articole de imbracaminte,incaltaminte si accesorii cat si cele din categoriile casa, sport, medical si auto. MOBIENTE este una dintre putinele companii din Europa in masura sa realizeze intr-un sistem complet integrat,articole tricotate combinate cu materiale textile, inclusiv dantela, matase, piele sau orice tip de material, obtinand produse unice de cea mai inalta calitate.

Vezi toate produsele aici.

Livrarea produselor
Livrarea produselor comandate se face cu firma de curierat Fan Courier.
Livrarea comenzilor beneficiaza de transport gratuit. Daca localitatea in care clientul doreste sa se livreze comanda, nu se afla in aria firmei de curierat si vor fi km exterior, contravaloarea acestora va fi suportata de catre client.
Termenul de livrare este 10 zile.
Plata produselor comandate se va face la livrare, in momentul primirii produselor Ramburs sau Online cu Cardul.

Conditii de garantie
Toate produsele comercializate de MOBIENTE S.R.L.beneficiaza, in baza facturii, de o perioada de garantie comerciala de 30 de zile calendaristice, calculate din momentul primirii coletului. Pentru orice detalii va rugam sa contactati departamentul vanzari.

Politica de retur
Pasi de urmat pentru RETURNEREA produsului:
1. Completati formularul de retur - https://www.fashionup.ro/retur-produse.html; acest lucru este necesar pentru a putea procesa in termen cat mai scurt returul si a va trimite un produs inlocuitor sau pentru a va returna banii.
2. Ambalati produsele pe care doriti sa le returnati - produsul, in punga sau cutia originala, trebuie pus in alta cutie astfel incat nici produsul nici ambalajul sa nu sufere stricaciuni! Daca produsele alese pentru retur au fost insotite de cadouri, trebuie returnate si acestea.  
3. In colet adaugati - certificatul de garantie (unde e cazul) si o copie a facturii;
4. Trimiteti cu o firma de curierat rapid coletul cu produsele catre adresa Calea Borsului, nr. 22A, Oradea, jud. Bihor.

Produsele pot fi returnate in termen de 14 zile calendaristice de la intrarea in posesie a produsului/produselor comandate (exceptie fac produsele personalizate). Produsele trebuie returnate in aceasi stare in care au fost primite, insotite de toate accesoriile. In acest caz, cheltuielile directe de returnare a produselor vor cadea, conform legii, in sarcina Clientului.
Retururile primite mai tarziu de acest termen nu vor fi acceptate. Toate costurile generate de transportul bunurilor returnate vor fi suportate de catre client, iar costurile cu transportul bunurilor comandate si trimise nu se deconteaza.  Restituirea banilor, se face in maxim 14 zile de la data primirii coletului, numai prin transfer bancar, in contul dumneavoastra IBAN. Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport.

Politica de confidentialitate
MOBIENTE S.R.L. acorda o importanta speciala asigurarii confidentialitatii Clientilor in momentul utilizarii Website-ului.
In momentul utilizarii si prelucrarii datelor cu caracter personal ale Clientilor sai, MOBIENTE S.R.L. respecta in mod expres Regulamentele aplicabile privind Protectia Datelor. MOBIENTE S.R.L. are dreptul de a utiliza datele cu caracter personal si anonimizate ale Clientilor in limitele specificate de legislatia aplicabila privind Protectia Datelor, in conformitate cu drepturile persoanelor fizice, asa cum sunt descrise mai jos.
Prin prezenta Clientul convine ca Societatea sa-i prelucreze datele cu caracter personal inclusiv numele, numele de familie, adresa, numarul de inregistrare al societatii, numarul de inregistrare fiscala, adresa e-mail, sexul, contul bancar si numarul de telefon si isi exprima acordul expres cu privire la colectarea si prelucrarea datelor sale cu caracter personal de catre MOBIENTE S.R.L.
MOBIENTE S.R.L. poate incredinta prelucrarea datelor cu caracter personal ale Clientului unor terti (companiile de livrare, procesatorii de plati, serviciile de e-mail marketing cu care Societatea colaboreaza), care vor deveni, astfel, persoane imputernicite de operator in prelucrarea datelor cu caracter personal. Acolo unde este necesar, vom insarcina alte companii si persoane fizice sa indeplineasca anumite sarcini care contribuie la serviciile noastre, in numele nostru, in cadrul acordurilor de prelucrare a datelor furnizate pentru care v-ati dat consimtamantul explicit. Putem, de exemplu, sa furnizam, date cu caracter personal catre curieri, agenti, contractori sau parteneri pentru gazduirea bazelor noastre de date, pentru serviciile de prelucrare a datelor sau pentru a va trimite informatii pe care le-ati solicitat. Vom partaja sau pune la dispozitie furnizorilor externi de servicii acele informatii, in masura necesara, pentru a procesa solicitarile dumneavoastra. Aceste informatii nu pot fi folosite de acestia pentru orice alte scopuri, in special nu pentru scopurile lor sau pentru terte parti. In cazul In care Clientul constata ca MOBIENTE S.R.L. sau alt operator de date ii prelucreaza datele personale cu incalcarea vietii sale private si personale si cu incalcarea legislatiei privind Protectia Datelor, si anume, in special, daca datele cu caracter personal nu corespund scopului prelucrarii lor, Clientul are dreptul de a: solicita explicatii din partea MOBIENTE S.R.L. sau din partea operatorului de date respectiv; solicita ca MOBIENTE S.R.L. sau respectivul operator de date sa remedieze situata. MOBIENTE S.R.L. are obligatia ca, la solicitarea Clientului, sa-i puna acestuia la dispozitie informatii cu privire la prelucrarea datelor sale cu caracter personal.