031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0

SOPA PRODUCT


Date companie

Denumire: SOPA PRODUCT
Adresa sediului social: Str. Emisferei nr. 30-34, Corp C3, et. 1, Sector 2
Cod unic de inregistrare: 37646095
Nr. Reg. Comertului: J40/7771/2017
IBAN: RO91RNCB0297154645530001
Banca: BANCA COMERCIALA ROMANA

Date contact

Numere de telefon: 0741.200.189
Adresa de email: [email protected]
Adresa trimitere retururi: Str. Emisferei nr. 30-34, Sector 2, Bucuresti
Program de lucru : Luni - Vineri intre 9.00 - 18.00Descrierea brandului
Suntem un brand de design romanesc, cu o identitate puternic urbana, dezvoltat din dorinta antreprenorului Ruxandra Antochi de a propune femeilor de azi colectii gandite special pentru stilul de viata contemporan. Pentru ca punem pe primul loc felul in care o femeie se simte atunci cand poarta o creatie BLUZAT, investim in materiale de foarte buna calitate, lucram cu mare atentie fiecare piesa si alocam resurse importante procesului de executie. Pasiunea cu care alegem materialele si desenam schita se regaseste si in executia fiecarui articol. Fiecare colectie Bluzat isi propune sa ofere femeilor din Romania optiuni creative, personalizate si de calitate pentru tinute office si de timp liber. Echipa noastra lucreaza cu mare atentie piesele realizate din materiale naturale premium si gandim in permanenta croieli si forme care sa imbine confortul purtarii cu rigoarea unui stil imprecabil in cariera. Momentele speciale in care fiecare femeie isi doreste sa straluceasca ocupa un rol important in procesul de creatie BLUZAT. Combinam texturi pretioase cu materiale confortabile si detalii complexe pentru a crea un stil memorabil si original.

Vezi toate produsele brandului Bluzat aici.

Livrarea produselor
Livrarea produselor comandate se face cu firma de curierat Fan Courier.
Livrarea comenzilor beneficiaza de transport gratuit. Daca localitatea in care clientul doreste sa se livreze comanda, nu se afla in aria firmei de curierat si vor fi km exterior, contravaloarea acestora va fi suportata de catre client.
Termenul de livrare este 5 zile.
Plata produselor comandate se va face la livrare, in momentul primirii produselor Ramburs sau Online cu Cardul.

Conditii de garantie
Toate produsele comercializate de SOPA PRODUCT S.R.L  beneficiaza, in baza facturii, de o perioada de garantie comerciala de 30 de zile calendaristice, calculate din momentul primirii coletului. Conditiile de garantie sunt in conformitate cu Legea 449/2003 si O.G. 21/1992. La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect in ambalajul original, impreuna cu accesoriile aferente, copie de pe factura fiscala si certificatul de garantie in original. In cazul in care produsele sunt trimise si ajung in alte conditii decat cele precizate mai sus si/sau neinsotite de aceste documente, BLUZAT isi rezerva dreptul de a returna produsele solicitantului fara a i se solutiona garantia. Pentru orice detalii va rugam sa contactati departamentul vanzari.

Politica de retur
Pasi de urmat pentru RETURNEREA produsului:
1. Completati formularul de retur - https://www.fashionup.ro/retur-produse.html; acest lucru este necesar pentru a putea procesa in termen cat mai scurt returul si a va trimite un produs inlocuitor sau pentru a va returna banii.
2. Ambalati produsele pe care doriti sa le returnati - produsul, in punga sau cutia originala, trebuie pus in alta cutie astfel incat nici produsul nici ambalajul sa nu sufere stricaciuni! Daca produsele alese pentru retur au fost insotite de cadouri, trebuie returnate si acestea.
3. In colet adaugati - certificatul de garantie (unde e cazul) si o copie a facturii;
4. Trimiteti cu o firma de curierat rapid coletul cu produsele catre S.C. SOPA PRODUCT S.R.L. la adresa Str. Emisferei nr. 30-34, Sector 2, Bucuresti.
Produsele pot fi returnate in termen de 14 zile calendaristice de la intrarea in posesie a produsului/produselor comandate (exceptie fac produsele personalizate). Produsele trebuie returnate in aceasi stare in care au fost primite, insotite de toate accesoriile. Retururile primite mai târziu de acest termen nu vor fi acceptate. Toate costurile generate de transportul bunurilor returnate vor fi suportate de catre client, iar costurile cu transportul bunurilor comandate si trimise nu se deconteaza.  Restituirea banilor, se face in maxim 14 zile de la data primirii coletului, numai prin transfer bancar, in contul dumneavoastra IBAN. Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport.

Politica de confidentialitate
Pentru ca experienta clientilor sa fie completa si pentru a face posibila expedierea si livrarea comenzilor plasate, acestia trebuie sa fie de acord ca S.C. SOPA PRODUCT S.R.L. sa colecteze si sa prelucreze datele inscrise conform prevederilor Legii nr. 677/2001 si ale Legii nr. 506/2004. S.C. Asadar, SOPA PRODUCT S.R.L garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic si folosirea datelor personale care sunt furnizate de catre client in conditiile specificate. Informatiile transmise catre SOPA PRODUCT S.R.L sunt folosite numai in scopul confirmarii comenzilor, trimiterii diverselor oferte speciale, promotii, etc., numai cu acordul prealabil al clientului. Furnizarea datelor personale catre SOPA PRODUCT S.R.L nu este obligatorie pentru utilizatori iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date. SOPA PRODUCT S.R.L garanteaza utilizatorilor dreptul de a cere SOPA PRODUCT S.R.L sa le confirme prelucrarea sau nu a datelelor personale ale acestora, in mod gratuit si/sau sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sa stearga, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001 si/sau inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor personale ale utilizatorilor si/sau sa inceteze expedierea de mesaje promotionale. Orice notificare in vederea stergerii datelor personale ale utilizatorilor din baza de date SOPA PRODUCT S.R.L, se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date, prin e-mail la adresa [email protected] SOPA PRODUCT S.R.L se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti. Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept in scopul verificarii tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept pentru verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare. SOPA PRODUCT S.R.L garanteaza faptul ca va respecta cerintele Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia  consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare.

Nu ai reusit sa ne contactezi?
Nicio problema, lasa-ne un mesaj cu numarul tau de telefon pe adresa de e-mail [email protected]
si te sunăm noi în cel mai scurt timp!