LIVRARE GRATUITĂ la TOT ce alegi!
031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0

EMPIRE FILM


Date companie

Denumire: EMPIRE FILM
Adresa sediului social: Str. Siret nr 93, Sector 1
Cod unic de inregistrare: RO22724837
Nr. Reg. Comertului: J40/21202/2007
IBAN: RO59BREL0002000920670100
Banca: LIBRA BANK

Date contact

Numere de telefon: 0733.500.902
Adresa de email: [email protected]
Adresa trimitere retururi: Str. Tintasului nr. 21, Sector 1, Bucuresti
Program de lucru : Luni - Vineri intre 9.00 - 18.00Descrierea brandului

Empire Film distribuie si Universal Pictures Home Entertainment exclusiv in Romania si alte titluri independente, filme selectate foarte atent, premiate, clasice, de animatie, de actiune, comedii sau comedii romantice, drame, thrillere sau filme horror.

Vezi toate produsele brandului Empire Film aici.

Livrarea produselor
Livrarea produselor comandate se face cu firma de curierat Fan Courier.
Livrarea comenzilor beneficiaza de transport gratuit. Daca localitatea in care clientul doreste sa se livreze comanda, nu se afla in aria firmei de curierat si vor fi km exterior, contravaloarea acestora va fi suportata de catre client.
Termenul de livrare este de 3 zile.
Plata produselor comandate se va face la livrare, in momentul primirii produselor Ramburs sau Online cu Cardul.

Conditii de garantie
Pentru orice detalii legate de garantie va rugam sa contactati departamentul de service. Toate produsele comercializate au o garantie de 2 ani ce poate fi prelungita prin pachetele de garantie extinsa ce se pot cumpara de la EMPIRE FILM SRL.

Politica de retur
Pasi de urmat pentru RETURNEREA produsului:
1. Completati formularul de retur - https://www.fashionup.ro/retur-produse.html; acest lucru este necesar pentru a putea procesa in termen cat mai scurt returul si a va trimite un produs inlocuitor sau pentru a va returna banii.
2. Ambalati produsele pe care doriti sa le returnati - produsul, in punga sau cutia originala, trebuie pus in alta cutie astfel incat nici produsul nici ambalajul sa nu sufere stricaciuni! Daca produsele alese pentru retur au fost insotite de cadouri, trebuie returnate si acestea.  
3. In colet adaugati - certificatul de garantie (unde e cazul) si o copie a facturii;
4. Trimiteti cu o firma de curierat rapid coletul cu produsele catre adresa Str. Tintasului nr. 21, Sector 1, Bucuresti
Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului, in conformitate cu dispozitiile Ordonantei Guvernului nr. 34/2014
In cazul in care intelegeti sa valorificati acest drept aveti urmatoarele obligatii:
- de a returna produsul cumparat, in ambalajul original, nedeteriorat, pe cheltuiala dvs.
- de a returna produsul cumparat in stare de functionare, nedeteriorat, in starea in care v-a fost livrat.

Politica de confidentialitate
Aceasta politica de confidentialitate descrie modul in care informatiile dvs. personale sunt colectate, utilizate si distribuite atunci cand ne vizitati sau faceti o achiziție.
Atunci cand efectuati o achizitie sau incercati sa faceti o achizitie prin intermediul site-ului, colectam anumite informații de la dvs., inclusiv numele dvs., adresa de facturare, adresa de livrare, adresa de e-mail si numarul de telefon. Facem referire la aceste informații ca  Informații despre comanda.
Utilizam informatiile despre comenzile pe care le colectam, in general, pentru a indeplini comenzile plasate prin intermediul site-ului (inclusiv procesarea informatiilor dvs. de plata, organizarea transportului si furnizarea de facturi si / sau confirmari de comenzi). In plus, folosim aceste informatii de comanda pentru comunicarea cu dvs.
Impartasim informatiile personale considerate necesare cu terte parti pentru a ne ajuta sa procesam si sa livram comenzile dvs. In cele din urma, putem sa va impartasim si informatiile dvs. personale pentru a respecta legile si reglementarile aplicabile, pentru a raspunde la o citatie, mandat de cautare sau alta solicitare legala pentru informatiile pe care le primim sau pentru a ne proteja in alt mod drepturile.

Nu ai reusit sa ne contactezi?
Nicio problema, lasa-ne un mesaj cu numarul tau de telefon pe adresa de e-mail [email protected]
si te sunăm noi în cel mai scurt timp!