LIVRARE GRATUITĂ la TOT ce alegi!
031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0

MANDEXIM IND


Date companie

Denumire: MANDEXIM IND
Adresa sediului social: Sos. Pantelimon nr. 291a bl.9a sc.b ap50 et 6
Cod unic de inregistrare: 33061276
Nr. Reg. Comertului: J40/4587/2014
IBAN: RO85BRDE426SV02502754260
Banca: BRD

Date contact

Numere de telefon: 0749.234.505
Adresa de email: [email protected]
Adresa trimitere retururi: Sos. Pantelimon nr.300, Sector 2, Bucuresti
Program de lucru : Luni - Vineri intre 9.00 - 18.00



Descrierea brandului
Vezi toate produsele aici.

Livrarea produselor
Livrarea produselor comandate se face cu firma de curierat Urgent Cargus
Livrarea comenzilor beneficiaza de transport gratuit. Daca localitatea in care clientul doreste sa se livreze comanda, nu se afla in aria firmei de curierat si vor fi km exterior, contravaloarea acestora va fi suportata de catre client.
Termenul de livrare este 10 zile.
Plata produselor comandate se va face la livrare, in momentul primirii produselor Ramburs sau Online cu Cardul.

Conditii de garantie
Toate produsele comercializate de MANDEXIM IND SRL  beneficiaza, in baza facturii, de o perioada de garantie comerciala de 30 de zile calendaristice, calculate din momentul primirii coletului. Pentru orice detalii va rugam sa contactati departamentul vanzari.

Politica de retur
Pasi de urmat pentru RETURNEREA produsului:
1. Completati formularul de retur - https://www.fashionup.ro/retur-produse.html; acest lucru este necesar pentru a putea procesa in termen cat mai scurt returul si a va trimite un produs inlocuitor sau pentru a va returna banii.
2. Ambalati produsele pe care doriti sa le returnati - produsul, in punga sau cutia originala, trebuie pus in alta cutie astfel incat nici produsul nici ambalajul sa nu sufere stricaciuni! Daca produsele alese pentru retur au fost insotite de cadouri, trebuie returnate si acestea.  
3. In colet adaugati - certificatul de garantie (unde e cazul) si o copie a facturii;
4. Trimiteti cu o firma de curierat rapid coletul cu produsele catre adresa Sos. Pantelimon nr.300, Sector 2, Bucuresti.
Produsele pot fi returnate in termen de 14 zile calendaristice de la intrarea in posesie a produsului/produselor comandate (exceptie fac produsele personalizate). Produsele trebuie returnate in aceasi stare in care au fost primite, insotite de toate accesoriile. Retururile primite mai tarziu de acest termen nu vor fi acceptate. Toate costurile generate de transportul bunurilor returnate vor fi suportate de catre client, iar costurile cu transportul bunurilor comandate si trimise nu se deconteaza.  Restituirea banilor, se face in maxim 14 zile de la data primirii coletului, numai prin transfer bancar, in contul dumneavoastra IBAN. Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport.

Politica de confidentialitate
Ne conformam cu legea in vigoare si tinem sa precizam ca va vom proteja datele personale, drepturile dumneavoastra de confidentialitate. Date pe care le colectam automat, atunci cand doriti sa comandati un produs comercializat de catre noi, prin intermediul formularului de inregistrare (nume / prenume / adresa / telefon / email sau datele firmei dumneavoastra (dupa caz). Avem nevoie de datele dumneavoastra personale pentru a incheia un contract sau a va livra bunurile comandate (dupa caz). Datele dumneavoastra ajung doar la curier pentru a putea livra bunurile comandate, sau in programul de facturare cu care lucram. Aveti dreptul de a solicita ștergerea datelor dvs. personale. Acest lucru va permite sa ne cereti sa ștergem sau sa eliminam datele personale acolo unde nu exista motive intemeiate sa continuam sa le procesam. De asemenea, aveti dreptul sa ne cereti sa ștergem sau sa eliminam datele dvs. personale in cazul in care ati exercitat cu succes dreptul dvs. de a obiecta asupra procesarii (a se vedea mai jos), daca am prelucrat informatiile dvs. in mod ilegal sau daca suntem obligati sa ștergem datele dvs. personale pentru a respecta legislatia locala. Retineti ca, in anumite scopuri, suntem obligati din punct de vedere legal sa pastram datele dvs, cum ar fi pentru contabilitate, legate sau raportare. In cazul in care aveti nelamuriri, ne puteti contacta.

Nu ai reusit sa ne contactezi?
Nicio problema, lasa-ne un mesaj cu numarul tau de telefon pe adresa de e-mail [email protected]
si te sunăm noi în cel mai scurt timp!