LIVRARE GRATUITĂ la TOT ce alegi!
031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0

SASSY MOOD


Date companie

Denumire: SASSY MOOD
Adresa sediului social: STR. BAIA DE ARAMA 1 Bl. C Sc. 3 Et. 4 Ap. 101, Bucuresti, Bucuresti
Cod unic de inregistrare: RO41069572
Nr. Reg. Comertului: 40/6050/2019
IBAN: RO53RNCB0074163397840001
Banca: BANCA COMERCIALA ROMANA

Date contact

Numere de telefon: 0728.759.472
Adresa de email: [email protected]
Adresa trimitere retururi: Str. Baia de Arama nr. 1, Bl. C, Sc, 3, Ap. 101, Sector 2, Bucuresti
Program de lucru : Luni - Vineri intre 9.00 - 18.00Descrierea brandului
Sassy Mood este despre femei educate care stabilesc un stil de viata sanatos pentru corp si minte. Visele sunt samanta inspiratiei din spatele colectiilor noastre. Ele reprezinta combustibilul nostru, dorintele noastre arzatoare si conduc intotdeauna la rezultate frumoase. Stilurile noastre sunt realizate cu cel mai bun bumbac si bumbac amestecat, realizate pentru a se potrivi si a se potrivi pentru a oferi un aspect elegant in casa ta confortabila, la micul dejun sau la cafea ... oricand. Visam ca, alegand un casual relaxat sau senzual care se potriveste cu adevarat cu starea ta sufleteasca, cu zilele libere, vor deveni mai relaxante si mai vesele. Si, in cele din urma, visam ca lounge-ul va deveni un limbaj in sine. Un limbaj al feminitatii, al relaxarii, al momentelor frumoase intr-o zi care te apropie de viata ta de vis.

Vezi toate produsele brandului SassyMood aici.

Livrarea produselor
Livrarea produselor comandate se face cu firmele de curierat Sameday si Urgent Cargus.
Livrarea comenzilor beneficiaza de transport gratuit. Daca localitatea in care clientul doreste sa se livreze comanda, nu se afla in aria firmei de curierat si vor fi km exterior, contravaloarea acestora va fi suportata de catre client.
Termenul de livrare este 3 zile.
Plata produselor comandate se va face la livrare, in momentul primirii produselor Ramburs sau Online cu Cardul.

Conditii de garantie
Toate produsele comercializate de SASSY MOOD SRL beneficiaza, in baza facturii, de o perioada de garantie comerciala de 30 de zile calendaristice, calculate din momentul primirii coletului. Pentru orice detalii va rugam sa contactati departamentul vanzari.

Politica de retur
Pasi de urmat pentru RETURNEREA produsului:
1. Completati formularul de retur - https://www.fashionup.ro/retur-produse.html; acest lucru este necesar pentru a putea procesa in termen cat mai scurt returul si a va trimite un produs inlocuitor sau pentru a va returna banii.
2. Ambalati produsele pe care doriti sa le returnati - produsul, in punga sau cutia originala, trebuie pus in alta cutie astfel incat nici produsul nici ambalajul sa nu sufere stricaciuni! Daca produsele alese pentru retur au fost insotite de cadouri, trebuie returnate si acestea.  
3. In colet adaugati - certificatul de garantie (unde e cazul) si o copie a facturii;
4. Trimiteti cu o firma de curierat rapid coletul cu produsele catre adresa Str. Baia de Arama nr. 1, Bl. C, Sc, 3, Ap. 101, sector 2, Bucuresti.

Produsele pot fi returnate in termen de 14 zile calendaristice de la intrarea in posesie a produsului/produselor comandate (exceptie fac produsele personalizate). Produsele trebuie returnate in aceasi stare in care au fost primite, insotite de toate accesoriile.De asemenea, atunci cand ne veti anunta despre intentia dumneavoastra de a returna produsul trebuie sa specificati modalitatea de compensare, alegand din: inlocuirea produsului cu unul asemanator, sau  alta masura, sau alt produs de pe stoc sau primirea banilor inapoi.
Daca alegeti prima varianta (anume inlocuirea produsului cu un alt produs din stoc) si din acest lucru rezulta o diferenta de bani se va proceda in felul urmator: daca produsul ales de dumneavoastra este mai ieftin atunci noi va vom returna diferenta in contul dumneavoastra bancar; daca produsul ales de dumneavoastra este mai scump atunci veti plati diferenta ca la orice alta comanda, la primirea coletului sau, in avans, prin transfer bancar.
In cazul in care alegeti varianta de rambursare a banilor atunci trebuie sa ne comunicati un cont bancar de-al dumneavoastra. Plata returului se face in 14 zile de la confirmarea primirii returului si a tuturor informatiilor necesare pentru a face plata (IBAN corect si titularul contului).

Politica de confidentialitate
Confidentialitatea datelor tale cu caracter personal este importanta pentru noi. Acest angajament de respectare a confidentialitatii iti explica ce date cu caracter personal colecteaza SASSY MOOD SRL de la tine, prin intermediul interactiunilor noastre cu tine si modul in care utilizam datele respective. Prin "date personale" se denumesc datele unice individuale, adica orice informatii privind o persoana fizica identificata sau identificabila („persoana vizata"), referitoare la nume, adresa, sau numar de telefon. SASSY MOOD SRL colecteaza date cu caracter personal pentru a opera eficient si a-ti furniza cele mai bune experiente de online shopping. Datele cu caracter personal pe care le colectam sunt urmatoarele: numele si prenumele tau, adresa de e-mail, adresa postala de livrare a produselor comandate, adresa de facturare, numarul de telefon. Datele cu caracter personal solicitate in momentul transmiterii comenzii sunt folosite numai pentru: emiterea facturii conform legislatiei in vigoare, Codul Fiscal, livrarea comenzii plasate, prin intermediul companiei partenere, care asigura serviciul de livrare a produselor comandate pe situl nostru. Datele cu caracter personal pe care noi le transmitem catre firma de curierat sunt urmatoarele: numele si prenumele, adresa de livrare a produselor comandate, numarul de telefon. Nu colectam si nu prelucram in alt mod date sensibile, incluse de Regulamentul general privind protectia datelor in categorii speciale de date cu caracter personal. De asemenea, nu dorim sa colectam sau sa prelucram date ale minorilor care nu au implinit varsta de 16 ani. Nu vom dezvalui informatiile tale catre terte parti, pentru a fi utilizate in propriile scopuri de marketing sau comerciale ale acestora, fara consimtamantul tau. Totusi, este posibil sa dezvaluim informatiile tale catre urmatoarele entitati: furnizori de servicii. Putem dezvalui informatiile tale altor companii care ne furnizeaza servicii si actioneaza in calitate de persoane imputernicite, cum ar fi companiile care ne ajuta pentru facturare sau care trimit e-mailuri in numele nostru. Aceste entitati sunt selectate cu o grija deosebita pentru a ne asigura ca indeplinesc cerintele specifice in materie de protectie a datelor cu caracter personal. Aceste entitati au o capacitate limitata de a utiliza informatiile tale in alte scopuri decat cel de a ne furniza servicii; Daca ai nevoie de orice informatii legate de siteul, produsele sau serviciile SASSY MOOD ne poti contacta la adresa [email protected]