031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0

JUCALIVER


Date companie

Denumire: JUCALIVER
Adresa sediului social: str.Alverna nr.69, Bl.D6,Ap.10, Cluj-Napoca, Cluj,
Cod unic de inregistrare: 37194496
Nr. Reg. Comertului: J12/908/2017
IBAN: RO04BTRLRONCRT0387488201
Banca: BANCA TRANSILVANIA

Date contact

Numere de telefon: 0766.836.109
Adresa de email: [email protected]
Adresa trimitere retururi: Str. Alverna nr. 69, Bl. D6, Ap.10, Cluj Napoca, Cluj
Program de lucru : Luni - Vineri intre 9.00 - 18.00Descrierea brandului
Kizo a aparut in ziua in care am realizat ca in centrul universului parintilor este COPILUL. Cu totii ne dorim ca parinti fiind, sa ne crestem copilul sau copiii sa aiba aceleasi principii de viata ca si noi, sa pretuiasca aceleasi valori ca si noi, sa devina adulti echilibrati. Am cautat si am ales jucarii care sa aiba traditie in productia lor, care sa reuseasca sa atraga atentia copilului prin colorit si asocierea cu imagini din realitate, si  de care parintele sa fie multumit – de calitatea produsului si raportul echilibrat intre calitate si pret. Kizo.ro isi doreste sa satisfaca nevoile intregii familii, cu produse de la 0 la 99 ani, de la necesarul de ingrijire si igiena pentru bebelusi, pana la produsele organice pentru intreaga familie, jocurile de societate si puzzle-urile cu care te poti juca pana la 99 ani!nHaide in universul Kizo unde vei descoperi ceea ce cauti si iti promitem ca vei fi multumit de serviciile noastre!

Vezi produsele brandului aici.

Livrarea produselor
Livrarea produselor comandate se face cu firma de curierat DPD.
Livrarea comenzilor beneficiaza de transport gratuit. Daca localitatea in care clientul doreste sa se livreze comanda, nu se afla in aria firmei de curierat si vor fi km exterior, contravaloarea acestora va fi suportata de catre client.
Termenul de livrare este 3 zile.
Plata produselor comandate se va face la livrare, in momentul primirii produselor Ramburs sau Online cu Cardul.

Conditii de garantie
Toate produsele comercializate de JUCALIVER SRL beneficiaza, in baza facturii, de o perioada de garantie comerciala de 30 de zile calendaristice, calculate din momentul primirii coletului. Pentru orice detalii va rugam sa contactati departamentul vanzari.

Politica de retur
Pasi de urmat pentru RETURNEREA produsului:
1. Completati formularul de retur - https://www.fashionup.ro/retur-produse.html; acest lucru este necesar pentru a putea procesa in termen cat mai scurt returul si a va trimite un produs inlocuitor sau pentru a va returna banii.
2. Ambalati produsele pe care doriti sa le returnati - produsul, in punga sau cutia originala, trebuie pus in alta cutie astfel incat nici produsul nici ambalajul sa nu sufere stricaciuni! Daca produsele alese pentru retur au fost insotite de cadouri, trebuie returnate si acestea.  
3. In colet adaugati - certificatul de garantie (unde e cazul) si o copie a facturii;
4. Trimiteti cu o firma de curierat rapid coletul cu produsele catre adresa Str. Alverna nr. 69, Bl. D6, Ap.10, localitatea Cluj Napoca, judetul Cluj.
Produsele pot fi returnate in termen de 14 zile calendaristice de la intrarea in posesie a produsului/produselor comandate (exceptie fac produsele personalizate). Produsele trebuie returnate in aceasi stare in care au fost primite, insotite de toate accesoriile. Toate costurile generate de transportul bunurilor returnate vor fi suportate de catre client, iar costurile cu transportul bunurilor comandate si trimise nu se deconteaza.  Restituirea banilor, se face in maxim 14 zile de la data primirii coletului, numai prin transfer bancar, in contul dumneavoastra IBAN. Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport. Pentru produsele care au defecte de fabricatie si este nevoie de inlocuire sau alt tip de rezolvare va rugam sa ne contactati telefoni sau la adresa de e-mail: [email protected]

Politica de confidentialitate
JUCALIVER SRL prelucrează datele personale furnizate de dumneavoastră în scopul derulării activitatii de comert cu amanuntul prin intermediul magazinului online.
Jucaliver S.R.L colecteaza si prelucreaza datele dvs. personale, adrese de email si numar de telefon in urmatoarele scopuri: in scop de vanzare de produse online in urma comenzii ferme primita de la client; in scopul respectarii obligatiilor legale si pentru imbunatatirea permanenta a calitatii serviciilor si produselor oferite si alte beneficii in scopul utilizatorului. Baza legala pentru colectarea si procesarea datelor dvs. pentru fiecare din scopurile mentionate mai sus este: consimtamantul dumneavoastra; orice comanda sau oferta solicitata sau transmisa in care dumneavoastra sunteti parte. Categoriile de destinatari catre care se pot divulga datele personale colectate: autoritatile statului (inclusiv autoritati fiscale).
Conform legislaţiei în vigoare, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Pentru exercitarea acestor drepturi, precum si pentru orice intrebari suplimentare cu privire la aceasta notificare sau in legatura cu utilizarea de catre Jucaliver S.R.L. a datelor personale, va rugam sa ne contactati alegand oricare din modalitatile legale de comunicare, precizand, totodata, numele, adresa postala sau de email (in functie de modalitatea prin care doriti sa comunicam), numarul de telefon precum si scopul cererii dvs. Jucaliver S.R.L va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe kizo.ro (kizo.ro), privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite.
Informatiile solicitate in cazul platilor online intra sub incidenta conditiilor de utilizare a procesatorilor de plati, iar Jucaliver S.R.L nu va solicita si nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastra. Avem nevoie de datele dvs. cu caracter personal pentru a va putea furniza Serviciile, cu urmatoarele scopuri: pentru prelucrarea comenzii si furnizarea produselor si serviciilor dorite; pentru evaluarea produselor si serviciilor pe care vi le furnizam. Datele dvs. cu caracter personal sunt prelucrate la sediul societatii. Gazduirea si stocarea datelor dvs. au loc pe teritoriul Romaniei. Putem furniza datele dvs. cu caracter personal altor companii cu care ne aflam in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora si numai in scopurile mentionate in acest document.
Vom dezvalui informatii daca acest lucru este justificat in scopul de a ne proteja impotriva fraudelor, a ne apara drepturile sau proprietatea. De asemenea, este posibil sa fie necesar sa dezvaluim informatiile dvs. pentru a ne conforma obligatiei legale de a raspunde la cererile legale ale autoritatilor. Datele dvs. cu caracter personal vor fi comunicate doar atunci cand consideram, cu buna credinta, ca avem obligatia de a face acest lucru in conformitate cu legea. Vom stoca informatiile dvs. atat timp cat ni se cere prin lege. Daca nu exista nicio cerinta legala, le vom stoca doar atat timp cat este necesar pentru a va putea oferi serviciile noastre. In cazul in care considerati ca orice date cu caracter personal ale dvs. pe care noi le detinem sunt incorecte sau incomplete, aveti posibilitatea sa solicitati consultarea, rectificarea sau stergerea acestor informatii. Ne puteti contacta in acest sens prin email la adresa:[email protected] In cazul in care doriti sa reclamati modul in care am gestionat datele dvs., va rugam sa ne contactati pe email la adresa: [email protected] Vom analiza reclamatia dvs. si vom colabora cu dvs. pentru rezolvarea problemei.

Nu ai reusit sa ne contactezi?
Nicio problema, lasa-ne un mesaj cu numarul tau de telefon pe adresa de e-mail [email protected]
si te sunăm noi în cel mai scurt timp!