031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0

Best Bride SRL


Date companie

Denumire: Best Bride SRL
Adresa sediului social: Str.Somesul Rece, nr.2, vila 9, ap.7, Bucuresti, Bucuresti
Cod unic de inregistrare: 35651834
Nr. Reg. Comertului: J40/2127/2016
IBAN: RO22INGB0000999907241662
Banca: ING BANK

Date contact

Numere de telefon: 0724.150.006
Adresa de email: [email protected]
Adresa trimitere retururi: Str. Drobeta nr.2, Sector 2, Bucuresti
Program de lucru : Luni - Vineri intre 9.00 - 18.00Descrierea brandului
Din pasiunea pentru Fashion pe care am dezvoltat-o de-a lungul celor 12 ani de activitate, creand rochiile de mireasa Best Bride in atelierul propriu din Bucuresti am pus si bazele unui proiect special “Fashion Loft”  cu ajutorul echipei  Best Bride. Cream in atelier nostru colectii noi in fiecare luna, tinute elegante, casual ,tinute office sau de zi cu zi care satisfac cele mai diverse gusturi, pastrand aceleasi standarde cu care am obisnuit si miresele de-a lungul activitatii noastre.La aceste colectii, pentru a intregi tinuta, va oferim si colectia de incaltaminte din piele naturala Made In Romania.

Vezi toate produsele brandului Fashion Loft aici.

Livrarea produselor
Livrarea produselor comandate se face cu firmele de curierat DPD si Sameday.
Livrarea comenzilor beneficiaza de transport gratuit. Daca localitatea in care clientul doreste sa se livreze comanda, nu se afla in aria firmei de curierat si vor fi km exterior, contravaloarea acestora va fi suportata de catre client..
Termenul de livrare este 5 zile.
Plata produselor comandate se va face la livrare, in momentul primirii produselor Ramburs sau Online cu Cardul.

Conditii de garantie
Toate produsele comercializate de Best Bride SRL beneficiaza, in baza facturii, de o perioada de garantie comerciala de 30 de zile calendaristice, calculate din momentul primirii coletului. Pentru orice detalii va rugam sa contactati departamentul vanzari.

Politica de retur
Pasi de urmat pentru RETURNEREA produsului:
1. Completati formularul de retur - https://www.fashionup.ro/retur-produse.html; acest lucru este necesar pentru a putea procesa in termen cat mai scurt returul si a va trimite un produs inlocuitor sau pentru a va returna banii.
2. Ambalati produsele pe care doriti sa le returnati - produsul, in punga sau cutia originala, trebuie pus in alta cutie astfel incat nici produsul nici ambalajul sa nu sufere stricaciuni! Daca produsele alese pentru retur au fost insotite de cadouri, trebuie returnate si acestea.  
3. In colet adaugati - certificatul de garantie (unde e cazul) si o copie a facturii;
4. Trimiteti cu o firma de curierat rapid coletul cu produsele catre adresa Str. Drobeta nr.2, sector 2, Bucuresti.

Produsele pot fi returnate in termen de 14 zile calendaristice de la intrarea in posesie a produsului/produselor comandate (exceptie fac produsele personalizate). Produsele trebuie returnate in aceasi stare in care au fost primite, insotite de toate accesoriile. Produsele trebuie returnate in aceasi stare in care au fost primite, insotite de toate accesoriile. Retururile primite mai târziu de acest termen nu vor fi acceptate. Toate costurile generate de transportul bunurilor returnate vor fi suportate de catre client, iar costurile cu transportul bunurilor comandate si trimise nu se deconteaza.  Restituirea banilor, se face in maxim 14 zile lucratoare de la data primirii coletului, numai prin transfer bancar, in contul dumneavoastra IBAN. Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport.

Politica de confidentialitate
Confidentialitatea clientilor nostrii este foarte importanta pentru noi si ne luam angajamentul sa o protejam. Aceasta politica explica ce vom face cu informatiile dumneavoastra personale.Pot fi colectate, stocate si utilizate urmatoarele tipuri de informatii personale: informatii precum adresa dvs. de e-mail, pe care le introduceti atunci cand plasati o comanda; informatii precum numele si adresa dvs. de e-mail; informatii care pot include numele, adresa, numarul de telefon, adresa de e-mail si detaliile privind modalitatea de plata;  Inainte de a ne divulga informatiile personale ale unei alte persoane, trebuie sa obtineti consimtamantul acelei persoanei atat pentru divulgarea, cat si pentru procesarea informatiilor personale in conformitate cu aceasta politica. Putem folosi informatiile dvs. personale pentru: trimiterea de bunuri cumparate prin intermediul nostru; furnizarea serviciilor achizitionate prin intermediul nostru; trimiterea de rapoarte, facturi si notificari de plata catre dvs. si colectarea platilor de la dvs.; trimiterea prin e-mail de notificari solicitate in mod expres; abordarea solicitarilor si reclamatiilor facute de dvs. sau despre dvs. referitoare la comenzile plasate. Putem divulga informatiile dvs. personale oricaruia dintre angajatii, ofiterii, asiguratorii, consilierii profesionisti, agentii, furnizorii sau subcontractantii nostri dupa cum este necesar in mod rezonabil pentru scopurile prevazute in aceasta politica. Putem divulga informatiile dvs. personale: in masura in care ni se solicita acest lucru prin lege;in legatura cu orice procedura legala potentiala sau in curs; pentru a stabili, exercita sau apara drepturile noastre legale (inclusiv furnizarea de informatii catre terti in scopul prevenirii fraudelor si reducerea riscului de credit); catre cumparatorul (sau potentialul cumparator) al oricarei afaceri sau oricarui bun pe care le-am vandut (sau avem in plan sa il vindem); si
oricarei persoane consideram in mod rezonabil ca s-ar putea adresa unei instante sau unei alte autoritati competente pentru divulgarea informatiilor personale in cazul in care, in opinia noastra rezonabila, o astfel de instanta sau autoritate ar putea sa dispuna divulgarea informatiilor personale. Cu exceptia situatiilor prevazute in aceasta politica, nu vom furniza informatiile dvs. personale catre terti. Informatiile personale pe care le prelucram cu orice scop sau scopuri nu vor fi pastrate mai mult decat este necesar pentru acel scop sau scopuri.Vom lua masuri de precautie tehnice si organizationale rezonabile pentru a preveni pierderea, utilizarea necorespunzatoare sau modificarea informatiilor dvs. personale.Vom stoca toate informatiile personale pe care le oferiti pe serverele noastre securizate (protejate prin parola si firewall).