LIVRARE GRATUITĂ la TOT ce alegi!
031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0

BEL PUNTO


Date companie

Denumire: BEL PUNTO
Adresa sediului social: STR. LUCACESTI NR 10, Bucuresti, Bucuresti
Cod unic de inregistrare: RO33878211
Nr. Reg. Comertului: J40/14177/2014
IBAN: RO87BTRLRONCRT0283192501
Banca: BANCA TRANSILVANIA

Date contact

Numere de telefon: 0749.066.092
Adresa de email: [email protected]
Adresa trimitere retururi: Str. Lucacesti nr. 10, Sector 6, Bucuresti
Program de lucru : Luni - Vineri intre 9.00 - 18.00Descrierea brandului
Suntem o companie 100% romaneasca de productie si comercializare confectii pentru femei, infiintata in anul 2014.Originalitatea, rafinamentul, priceperea si entuziasmul ne insotesc la tot pasul si ne definesc creatiile vestimentare. Tinutele vestimentare sunt in marea majoritate dedicate evenimentor speciale (tinute de seara), dar si tinute de zi si tinute business - rochii, taioare, bluze, fuste, pantaloni, salopete, paltoane. Folosim materiale si accesorii de cea mai buna calitate , incluzand materiale cu fibre naturale sau realizate cu tehnologie de ultima generatie (fibre tip Lyocell, matase, bbc, viscose, lana, catifea, dantele pe tulle, dantele crosetate, dantele peliculizate cu piele ecologica, material brodate cu paiete, voal) achizitionate de la furnizori de renume mondial din Italia, Olanda, Grecia, Spania, Turcia.

Vezi toate produsele aici.

Livrarea produselor
Livrarea produselor comandate se face cu firma de curierat DPD.
Livrarea comenzilor beneficiaza de transport gratuit. Daca localitatea in care clientul doreste sa se livreze comanda, nu se afla in aria firmei de curierat si vor fi km exterior, contravaloarea acestora va fi suportata de catre client..
Termenul de livrare este 3 zile.
Plata produselor comandate se va face la livrare, in momentul primirii produselor Ramburs sau Online cu Cardul.

Conditii de garantie
Toate produsele comercializate de BEL PUNTO SRL beneficiaza, in baza facturii, de o perioada de garantie comerciala de 30 de zile calendaristice, calculate din momentul primirii coletului. Pentru orice detalii va rugam sa contactati departamentul vanzari.

Politica de retur
Pasi de urmat pentru RETURNEREA produsului:
1. Completati formularul de retur - https://www.fashionup.ro/retur-produse.html; acest lucru este necesar pentru a putea procesa in termen cat mai scurt returul si a va trimite un produs inlocuitor sau pentru a va returna banii.
2. Ambalati produsele pe care doriti sa le returnati - produsul, in punga sau cutia originala, trebuie pus in alta cutie astfel incat nici produsul nici ambalajul sa nu sufere stricaciuni! Daca produsele alese pentru retur au fost insotite de cadouri, trebuie returnate si acestea.  
3. In colet adaugati - certificatul de garantie (unde e cazul) si o copie a facturii;
4. Trimiteti cu o firma de curierat rapid coletul cu produsele catre adresa Str. Lucacesti nr. 10, Sector 6, Bucuresti.

Produsele pot fi returnate in termen de 14 zile calendaristice de la intrarea in posesie a produsului/produselor comandate (exceptie fac produsele personalizate). Produsele trebuie returnate in aceasi stare in care au fost primite, insotite de toate accesoriile. In acest caz, cheltuielile directe de returnare a produselor vor cadea, conform legii, in sarcina Clientului. Retururile primite mai tarziu de acest termen nu vor fi acceptate.
Toate costurile generate de transportul bunurilor returnate vor fi suportate de catre client, iar costurile cu transportul bunurilor comandate si trimise nu se deconteaza.  Restituirea banilor, se face in maxim 14 zile de la data primirii coletului, numai prin transfer bancar, in contul dumneavoastra IBAN. Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport.

Politica de confidentialitate
Informatiile pe care BEL PUNTO SRL le colecteaza cu privire la utilizatorii sai constau, in principial, in: datele de identificare si de contact ale utilizatorilor (nume, prenume, e-mail, telefon, adresa de livrare, adresa de facturare. Scopurile pentru care sunt colectate datele cu caracter personal includ: furnizarea de informatii vizitatorilor si procesarea comenzilor. BEL PUNTO SRL proceseaza datele cu caracter personal in baza urmatoarelor temeiuri legale: pasi pregatitori pentru incheierea contractului cu potentiali clienti si, respectiv, pentru prestarea serviciilor; interesele comerciale legitime ale operatorului, de exemplu, prevenirea fraudelor si imbunatatirea navigabilitatii Site-ului; BEL PUNTO SRL poate transfera datele cu caracter personal ale persoanelor vizate catre parteneri si colaboratori strict in scopul desfasurarii activitatii sale comerciale. BEL PUNTO SRL se va asigura ca incheie contracte cu terte persoane care sa asigure un nivel adecvat de protectie a datelor cu caracter personal si care sa prevada ca orice procesare se va desfasura conform prevederilor legislatiei aplicabile in materie. BEL PUNTO SRL nu va transfera date cu caracter personal catre o tara terta. De asemenea, BEL PUNTO SRL poate transfera datele catre o terta persoana in cazul in care o prevedere imperativa a legii o impune. BEL PUNTO SRL va stoca informatiile persoanelor vizate atat timp cat este cerut prin normele legale incidente in materie. Daca nu exista nicio cerinta legala, sau daca termenul obligatoriu legal a incetat, BEL PUNTO SRL va stoca datele doar atat timp cat este necesar in functie de scopul pentru care au fost colectate.  Cu exceptia situatiei in care legea prevede altfel, de regula datele vor fi prelucrate pe perioada pana la incetarea contractului de prestare a serviciilor, plus perioada necesara pana la prescriptia oricaror obligatii contractuale. Securitatea datelor cu caracter personal este importanta pentru BEL PUNTO SRL. Acesta a luat masuri adecvate de precautie de ordin administrativ, tehnic si fizic pentru a proteja datele cu caracter personal impotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii accidentale, modificarii, dezvaluirii sau accesului neautorizat, utilizarii si tuturor celorlalte forme legale de prelucrare a datelor cu caracter personal aflate in posesia BEL PUNTO SRL. Furnizarea unor date cu caracter personal de identificare precum nume si adresa de e-mail sunt esentiale pentru folosirea formularelor de contact.