031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0

Pina Calin


Date companie

Denumire: Pina Calin
Adresa sediului social: Bucureşti, sector 1, str. Duetului, 57 – 61, et. 1, ap. 6
Cod unic de inregistrare: 31791681
Nr. Reg. Comertului: J40/7374/10.06.2013
IBAN: -
Banca: -

Date contact

Numere de telefon: 0757.069.993
Adresa de email: [email protected]
Adresa trimitere retururi: Str. Duetului 57-61, et.1, ap. 7, Sector 1, Bucuresti
Program de lucru : Luni - Vineri intre 9.00 - 18.00Descrierea brandului
Povestea Pina Calin a inceput cu mult entuziasm in anul 2015, cand am creat o geanta de laptop rosie, care a avut succes aproape instantaneu, nu doar datorita culorii, ci si a designului si a functionalitatii. Fie ca vorbim despre genti unicat sau despre rucsacuri cu paiete, rucsacuri holografice, rucsacuri din catifea sau ghiozdane holografice, produsele Pina Calin sunt diferite fata de ceea ce vezi pe strada in fiecare zi. Creatiile designerilor nostri experimentati sunt atent studiate si concepute pentru a fi functionale, trainice, comode si speciale. Ies in evidenta si pentru ca sunt create pentru femeile unice, energice si curajoase, indiferent de varsta. PASIUNE INAINTE DE TOATE .Valorificand o pasiune transmisa de la mama la fiica, PINA CALIN inseamna dragostea pentru design functional si arta. BRANDUL PINA CALIN este dedicat fetelor nazdravane si femeilor pasionale si curajoase de toate varstele. Pentru ele testam, cream si lansam produse inovative, artistice, pe care ni le dorim cat mai practice si mai inedite. Produsele PINA CALIN au un design modern si culori vibrante. Credem in lucrurile trainice, muncim cu pasiune!

Vezi toate produsele aici.

Livrarea produselor
Livrarea produselor comandate se face cu firma de curierat Bookurier.
Livrarea comenzilor beneficiaza de transport gratuit. Daca localitatea in care clientul doreste sa se livreze comanda, nu se afla in aria firmei de curierat si vor fi km exterior, contravaloarea acestora va fi suportata de catre client.
Termenul de livrare este 3 zile.
Plata produselor comandate se va face la livrare, in momentul primirii produselor Ramburs sau Online cu Cardul.

Conditii de garantie
Fiecare produs comercializat de Pina Calin Design SRL beneficiaza de termenul de garantie mentionat in certificatul de garantie al produsului. Detalii clare despre trasaturile caracteristice ale fiecarui produs sunt furnizate in pagina de prezentare a acestuia. Niciun Membru/Client nu poate solicita o garantie extinsa, in alti termeni si alte conditii si/sau o garantie valida pentru un termen mai lung decat cel prevazut in documentele mentionate in prezentul articol. Garantia oferita de Pina Calin Design SRL este emisa in conformitate cu legislatia in vigoare si se bazeaza pe obtinerea de catre Pina Calin Design SRL a documentelor justificative pentru calitatea/durata de utilizare a produselor comercializate, respectiv, certificate de autenticitate si/sau de conformitate, direct de la producator si/sau distribuitorii autorizati ai producatorului. Fiecare produs comercializat de pinacalin.com beneficiaza de o garantie de conformitate conform prevederilor Legii 449/2003.

Politica de retur
Pasi de urmat pentru RETURNEREA produsului:
1. Completati formularul de retur - https://www.fashionup.ro/retur-produse.html; acest lucru este necesar pentru a putea procesa in termen cat mai scurt returul si a va trimite un produs inlocuitor sau pentru a va returna banii.
2. Ambalati produsele pe care doriti sa le returnati - produsul, in punga sau cutia originala, trebuie pus in alta cutie astfel incat nici produsul nici ambalajul sa nu sufere stricaciuni! Daca produsele alese pentru retur au fost insotite de cadouri, trebuie returnate si acestea.  
3. In colet adaugati - certificatul de garantie (unde e cazul) si o copie a facturii;
4. Trimiteti cu o firma de curierat rapid coletul cu produsele catre adresa Str. Duetului 57-61, et.1, ap. 7, Sector 1, Bucuresti.

Produsele pot fi returnate in termen de 14 zile calendaristice de la intrarea in posesie a produsului/produselor comandate (exceptie fac produsele personalizate). Produsele trebuie returnate in aceasi stare in care au fost primite, insotite de toate accesoriile. In acest caz, cheltuielile directe de returnare a produselor vor cadea, conform legii, in sarcina Clientului.
Retururile primite mai tarziu de acest termen nu vor fi acceptate. Conform O.G. 130/2000 art. 10 lit. c) pinacalin.com isi rezerva dreptul de a nu accepta returnarea produselor care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid, cum ar fi produse de lenjeria intima, costume de baie, produse cosmetice sau produse casante. Produsele ce constituie un kit trebuie returnate ca un kit. Cutiile si ambalajul de protectie sunt considerate ca o parte a produsului. Etichetele sunt considerate ca parte integranta a produsului.Toate costurile generate de transportul bunurilor returnate vor fi suportate de catre client, iar costurile cu transportul bunurilor comandate si trimise nu se deconteaza.  In cazul, livrarii unui/unor produs(e) neconforme cheltuielile de returnare sunt in sarcina Pina Calin Design SRL. Restituirea banilor, se face in maxim 14 zile de la data primirii coletului, numai prin transfer bancar, in contul dumneavoastra IBAN. Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport.

Politica de confidentialitate
Pina Calin Design SRL colecteaza date cu caracter personal numai cu acordul voluntar al Membrului sau al Clientului, in urmatoarele scopuri:
• validarea, expedierea si facturarea comenzilor catre acesta;
• rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda sau un contract, la serviciile sau produsele achizitionate de catre acesta;
• pentru a asigura accesul acestuia la serviciu;
• contactarea acestuia, la cererea sa voluntara;
• contactarea acestuia, in chestiuni de Relatii cu Clientii;
Oricare Client are dreptul de a obtine de la Pina Calin Design SRL printr-o cerere scrisa, semnata si datata, in mod gratuit:
a) confirmarea faptului ca datele care il privesc sunt sau nu sunt prelucrate de acesta
b) dupa caz, rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii, in special a datelor incomplete sau inexacte;
c) dupa caz, transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii;
d) notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele a oricarei operatiuni efectuate conform lit. b) sau c), daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.
In cazul in care Clientul opteaza pentru plata online a contravalorii comenzilor, contractului si/sau contractelor, autorizarea si remiterea spre decontare a tranzactiilor de acceptare card se realizeaza exclusiv prin intermediul societatii comerciale agreata de Pina Calin Design SRL. Pina Calin Design SRL nu solicita si nu stocheaza nici un fel de informatii referitoare la cardul sau cardurile bancare ale Clientului, acestea fiind procesate direct pe serverele furnizorului de servicii de plata online. Pina Calin Design SRL se obliga ca datele colectate ale Clientului/Membrului sa fie folosite numai in conformitate cu scopurile declarate si sa nu faca publica, sa vanda, inchirieze, licentieze, transfere, etc. baza de date continand informatii referitoare la datele cu caracter personal sau special ale Membrului/Clientului vreunui tert neimplicat in indeplinirea scopurilor declarate. Pina Calin Design SRL garanteaza ca datele personale ale unui Utilizator, colectate prin intermediul formularului de contact, vor fi folosite numai pana la solutionarea problemei comunicate de acesta, dupa care vor deveni date cu caracter exclusiv statistic.

Nu ai reusit sa ne contactezi?
Nicio problema, lasa-ne un mesaj cu numarul tau de telefon pe adresa de e-mail [email protected]
si te sunăm noi în cel mai scurt timp!