LIVRARE GRATUITĂ la TOT ce alegi!
031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0

HOMETUDORS


Date companie

Denumire: HOMETUDORS
Adresa sediului social: Aleea Constructorului, Nr. 2, Bloc ICIM, Etaj 3, ap.16, Campina
Cod unic de inregistrare: 43220891
Nr. Reg. Comertului: J29/1938/2020
IBAN: RO39RZBR0000060022264489
Banca: RAIFFEISEN BANK

Date contact

Numere de telefon: 0726393310
Adresa de email: [email protected]
Adresa trimitere retururi: Moisesti nr 165,, Adunati, Prahova
Program de lucru : Luni - Vineri intre 9.00 - 18.00Descrierea brandului

TUDOR’S HOME este un brand 100 % romanesc, creat in zona mirifica a Prahovei, din dorinta de a aduce calitatea romanesca alaturi de aceleasi tinute casual, sport-elegant ale brandurilor internationale.Toate piesele vestimentare sunt confectionate in fabrica din Italia a brandului si din cele mai fine si calitative materiale, bazandu-se pe bumbac in proportie mare si poliester pentru talia clasica sau inalta si mansete. Designerul Tudor Andrei isi aduce inca o tusa personala prin logo-ul propriu brodat pe fiecare produs cu fir metalic auriu. Un alt aspect important il reprezinta eticheta jacard brodata in ata metalica, fiind expusa pe maneca, guler, buzunar, gluga, etc.

Vezi toate produsele aici.

Livrarea produselor
Livrarea produselor comandate se face cu firma de curierat Sameday.
Livrarea comenzilor beneficiaza de transport gratuit. Daca localitatea in care clientul doreste sa se livreze comanda, nu se afla in aria firmei de curierat si vor fi km exterior, contravaloarea acestora va fi suportata de catre client.
Termenul de livrare este 3 zile.
Plata produselor comandate se va face la livrare, in momentul primirii produselor Ramburs sau Online cu Cardul.

Conditii de garantie
Toate produsele comercializate de HOMETUDORS S.R.L. beneficiaza, in baza facturii, de o perioada de garantie comerciala de 30 de zile calendaristice, calculate din momentul primirii coletului. Pentru orice detalii va rugam sa contactati departamentul vanzari.

Politica de retur
Pasi de urmat pentru RETURNEREA produsului:
1. Completati formularul de retur - https://www.fashionup.ro/retur-produse.html; acest lucru este necesar pentru a putea procesa in termen cat mai scurt returul si a va trimite un produs inlocuitor sau pentru a va returna banii.
2. Ambalati produsele pe care doriti sa le returnati - produsul, in punga sau cutia originala, trebuie pus in alta cutie astfel incat nici produsul nici ambalajul sa nu sufere stricaciuni! Daca produsele alese pentru retur au fost insotite de cadouri, trebuie returnate si acestea.  
3. In colet adaugati - certificatul de garantie (unde e cazul) si o copie a facturii;
4. Trimiteti cu o firma de curierat rapid coletul cu produsele catre adresa Moisesti nr 165,Loc. Adunati, Jud. Prahiva.

Produsele pot fi returnate in termen de 14 zile calendaristice de la intrarea in posesie a produsului/produselor comandate (exceptie fac produsele personalizate). Produsele trebuie returnate in aceasi stare in care au fost primite, insotite de toate accesoriile. Retururile primite mai tarziu de acest termen nu vor fi acceptate. Toate costurile generate de transportul bunurilor returnate vor fi suportate de catre client, iar costurile cu transportul bunurilor comandate si trimise nu se deconteaza.  Restituirea banilor, se face in maxim 14 zile de la data primirii coletului, numai prin transfer bancar, in contul dumneavoastra IBAN. Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport.

Politica de confidentialitate
Confidentialitatea datelor dumneavoastra cu caracter personal reprezinta una dintre preocuparile principale ale HOMETUDORS S.R.L.
HOMETUDORS S.R.L. prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal astfel:
-pentru desfasurarea relatiei contractuale dintre dumneavoastra si HOMETUDORS S.R.L., respectiv pentru preluarea, validarea, expedierea si facturarea comenzii plasate pe Site, informarea dumneavoastra asupra starii comenzii, organizarea returului de produse comandate etc.
-pentru indeplinirea obligatiilor legale care incumba HOMETUDORS S.R.L. in contextul serviciilor prestate prin intermediul Site-ului, inclusiv a obligatiilor in materie fiscala, precum si in materie de arhivare.
-pentru rezolvarea plangerilor, reclamatiilor
Ca principiu, HOMETUDORS S.R.L. va prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal atat cat este necesar pentru realizarea scopurilor de prelucrare mentionate mai sus. In cazul in care sunteti client, vom prelucra datele dumneavoastra pe intreaga durata a raporturilor contractuale si ulterior conform obligatiilor legale care revin in sarcina HOMETUDORS S.R.L. (de ex., in cazul documentelor justificative financiar-contabile pentru care termenul de pastrare prevazut de lege este de 10 ani de la data incheierii exercitiului financiar in cursul caruia au fost intocmite). In conditiile prevazute de legislatie in materia prelucrarii datelor cu caracter personal, in calitate de persoane vizate, beneficiati de urmatoarele drepturi:
- dreptul la informare, respectiv dreptul de a primi detalii privind activitatile de prelucrare efectuate de catre HOMETUDORS S.R.L., conform celor descrise in prezentul document;
- dreptul de acces la date, respectiv dreptul de a obtine confirmarea din partea HOMETUDORS S.R.L. cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, precum si detalii privind activitatile de prelucrare precum modalitatea in care sunt prelucrate datele, scopul in care se face prelucrarea, destinatarii sau categoriile de destinatari ai datelor, etc;
Pentru orice intrebari suplimentare cu privire la modul in care datele cu caracter personal sunt prelucrate si pentru a va exercita drepturile mentionate mai sus, va rugam sa va adresati la adresa de email: [email protected]

Nu ai reusit sa ne contactezi?
Nicio problema, lasa-ne un mesaj cu numarul tau de telefon pe adresa de e-mail [email protected]
si te sunăm noi în cel mai scurt timp!