LIVRARE GRATUITĂ la TOT ce alegi!
031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0

SOLE DESIGN


Date companie

Denumire: SOLE DESIGN
Adresa sediului social: Sos. Bucuresti Targoviste nr. 4a, Cladirea C3
Cod unic de inregistrare: 37774051
Nr. Reg. Comertului: J40/9398/2017
IBAN: RO94BTRLRONCRT0416311101
Banca: BANCA TRASILVANIA

Date contact

Numere de telefon: 0722271497
Adresa de email: [email protected]
Adresa trimitere retururi: Sos. Viilor nr. 56 etaj 2, Sector5, Bucuresti
Program de lucru : Luni - Vineri intre 9.00 - 18.00Descrierea brandului
Vezi toate produsele aici.

Livrarea produselor
Livrarea produselor comandate se face cu firma de curierat Fan Courier.
Livrarea comenzilor beneficiaza de transport gratuit. Daca localitatea in care clientul doreste sa se livreze comanda, nu se afla in aria firmei de curierat si vor fi km exterior, contravaloarea acestora va fi suportata de catre client.
Termenul de livrare este 7 zile.
Plata produselor comandate se va face la livrare, in momentul primirii produselor Ramburs.

Conditii de garantie
Toate produsele comercializate de SOLE DESIGN SRL beneficiaza, in baza facturii, de o perioada de garantie comerciala de 30 de zile calendaristice, calculate din momentul primirii coletului. Pentru orice detalii va rugam sa contactati departamentul vanzari.

Conditii in care garantia devine inaplicabila sau nula:
-produsele deteriorate ca urmare a uzurii morale si fizice normale (purtare)
-produse deteriorate ca urmare a transportului, manipularii, depozitarii in conditii improprii
-produse deteriorate ca urmare a expunerii produsului la factori severi de mediu (soare, ploaie, zapada, socuri termice etc)
-deteriorari ale produsului cauzate, voluntar sau involuntar, de socuri mecanice (rupere, perforare cu unghia, agatare, lovire, zgariere, condus, etc) sau de animale de companie
-defecte cauzate de utilizarea neadecvata, în mod abuziv, incorecta, a produsului si sau in conditii improprii, altele decat cele pentru care acesta a fost proiectat
-interventia, repararea sau modificarea facuta de persoane neautorizate, inclusiv vopsirea produsului
intretinere defectuoasa (curatarea folosind metode sau produse neadecvate)

Politica de retur
Pasi de urmat pentru RETURNEREA produsului:
1. Completati formularul de retur - https://www.fashionup.ro/retur-produse.html; acest lucru este necesar pentru a putea procesa in termen cat mai scurt returul si a va trimite un produs inlocuitor sau pentru a va returna banii.
2. Ambalati produsele pe care doriti sa le returnati - produsul, in punga sau cutia originala, trebuie pus in alta cutie astfel incat nici produsul nici ambalajul sa nu sufere stricaciuni! Daca produsele alese pentru retur au fost insotite de cadouri, trebuie returnate si acestea.  
3. In colet adaugati - certificatul de garantie (unde e cazul) si o copie a facturii;
4. Trimiteti cu o firma de curierat rapid coletul cu produsele catre adresa Sos. Viilor nr. 56 etaj 2, Sector 5, Bucuresti.

Produsele pot fi returnate in termen de 14 zile calendaristice de la intrarea in posesie a produsului/produselor comandate (exceptie fac produsele personalizate). Produsele trebuie returnate in aceasi stare in care au fost primite, insotite de toate accesoriile. Retururile primite mai tarziu de acest termen nu vor fi acceptate. Toate costurile generate de transportul bunurilor returnate vor fi suportate de catre client, iar costurile cu transportul bunurilor comandate si trimise nu se deconteaza.  Restituirea banilor, se face in maxim 14 zile de la data primirii coletului, numai prin transfer bancar, in contul dumneavoastra IBAN. Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport. Va rugam sa retineti ca produsele realizate la comanda, dupa specificatiile cerute de consumator si/sau personalizate in mod clar (culoare si tip de piele, toc, captuseala) nu pot fi returnate.

Politica de confidentialitate
S.C. Sole Design SRL acorda o importanta speciala asigurarii confidentialitatii Clientilor in momentul utilizarii Website-ului.  In momentul utilizarii si prelucrarii datelor cu caracter personal ale Clientilor sai, Sole Design SRL respecta in mod expres Regulamentele aplicabile privind Protectia Datelor. Sole Design SRL are dreptul de a utiliza datele cu caracter personal si anonimizate ale Clientilor in limitele specificate de legislatia aplicabila privind Protectia Datelor, in conformitate cu drepturile persoanelor fizice, asa cum sunt descrise mai jos. Prin prezenta Clientul convine ca Societatea sa-i prelucreze datele cu caracter personal inclusiv numele, numele de familie, adresa, numarul de inregistrare al societatii, numarul de inregistrare fiscala, adresa e-mail, sexul, contul bancar si numarul de telefon si isi exprima acordul expres cu privire la colectarea si prelucrarea datelor sale cu caracter personal de catre Sole Design SRL. Sole Design SRL poate incredinta prelucrarea datelor cu caracter personal ale Clientului unor terti (companiile de livrare si procesatorii de plati cu care Societatea colaboreaza), care vor deveni, astfel, persoane imputernicite de operator in prelucrarea datelor cu caracter personal. Acolo unde este necesar, vom insarcina alte companii si persoane fizice sa indeplineasca anumite sarcini care contribuie la serviciile noastre, in numele nostru, in cadrul acordurilor de prelucrare a datelor furnizate pentru care v-ati dat consimtamantul explicit. Putem, de exemplu, sa furnizam, date cu caracter personal catre curieri, agenti, contractori sau parteneri pentru gazduirea bazelor noastre de date, pentru serviciile de prelucrare a datelor sau pentru a va trimite informatii pe care le-ati solicitat. Vom partaja sau pune la dispoziţie furnizorilor externi de servicii acele informatii, in masura necesara, pentru a procesa solicitarile dumneavoastra. Aceste informatii nu pot fi folosite de acestia pentru orice alte scopuri, in special nu pentru scopurile lor sau pentru terte parti. In cazul In care Clientul constata ca Sole Design SRL sau alt operator de date ii prelucreaza datele personale cu incalcarea vietii sale private si personale si cu incalcarea legislatiei privind Protectia Datelor, si anume, in special, daca datele cu caracter personal nu corespund scopului prelucrarii lor, Clientul are dreptul de a: solicita explicatii din partea Sole Design SRL sau din partea operatorului de date respectiv; solicita ca Sole Design SRL sau respectivul operator de date sa remedieze situata. Sole Design SRL are obligatia ca, la solicitarea Clientului, sa-i puna acestuia la dispozitie informatii cu privire la prelucrarea datelor sale cu caracter personal.

Nu ai reusit sa ne contactezi?
Nicio problema, lasa-ne un mesaj cu numarul tau de telefon pe adresa de e-mail [email protected]
si te sunăm noi în cel mai scurt timp!