LIVRARE GRATUITĂ la TOT ce alegi!
031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0

SOAPMILL


Date companie

Denumire: SOAPMILL
Adresa sediului social: STR. PARANGULUI 76 CORP C31
Cod unic de inregistrare: 16942420
Nr. Reg. Comertului: J40/18565/2004
IBAN: RO13BACX0000004564868001
Banca: UNICREDIT BANK

Date contact

Numere de telefon: 0728892194
Adresa de email: [email protected]
Adresa trimitere retururi: Str. Parangului nr. 76, Corp C31, cod postal 012328, Sector 1, Bucuresti
Program de lucru : Luni - Vineri intre 9.00 - 18.00Descrierea brandului
Soapmill este un produs autentic romanesc, creat dupa retete originale acreditate, realizate manual cu dragoste si respect pentru om si natura. Create cu dedicatie din ingrediente naturale, cosmeticele reflecta armonia si frumusetea tinutului in care au fost concepute, satul Gabud, din mijlocul Transilvaniei. Vechea moara care vegheaza satul a dat ideea pentru numele Soapmill iar traditia remediilor naturale au inspirat retete. Imbinand plantele autohtne cu esentele exotice si indemanarea locala cu priceperea specialistilor, au fost concepute produse cu calitati unice, pentru toate varstele.

Vezi toate produsele Soapmill aici.

Livrarea produselor
Livrarea produselor comandate se face cu firmele de curierat Sameday, Fan Courier si Nemo Expres.
Livrarea comenzilor beneficiaza de transport gratuit. Daca localitatea in care clientul doreste sa se livreze comanda, nu se afla in aria firmei de curierat si vor fi km exterior, contravaloarea acestora va fi suportata de catre client.
Termenul de livrare este 3 zile.
Plata produselor comandate se va face la livrare, in momentul primirii produselor Ramburs.

Conditii de garantie
Toate produsele comercializate de catre Soapmill SRL.beneficiaza de conditii de garantie de conformitate conform legislatiei in vigoare.
Termenul de garantie de conformitate oferit este cel prevazut de legislatia in domeniu, iar garantia comerciala acordata este de 30 zile si se calculeaza de la data livrarii produsului.
Produsele Soapmill SRL. sunt sigure, neprezentand efecte adverse pentru sanatate. Nu cauzeaza efecte nedorite cata vreme sunt folosite in scopul pentru care au fost produse, in conditii normale si respectand perioada de garantie. Au fost testate si evaluate conform exigentelor regulamentului 1223/2009/EC, de catre evaluator calificat al sigurantei. Produsele nu contin substante interzise, iar ingredientele din care sunt facute respecta toate conditiile legale de singuranta. Produsele nu au fost testate pe animale.

Politica de retur
Pasi de urmat pentru RETURNEREA produsului:
1. Completati formularul de retur - https://www.fashionup.ro/retur-produse.html; acest lucru este necesar pentru a putea procesa in termen cat mai scurt returul si a va trimite un produs inlocuitor sau pentru a va returna banii.
2. Ambalati produsele pe care doriti sa le returnati - produsul, in punga sau cutia originala, trebuie pus in alta cutie astfel incat nici produsul nici ambalajul sa nu sufere stricaciuni! Daca produsele alese pentru retur au fost insotite de cadouri, trebuie returnate si acestea.
3. In colet adaugati - certificatul de garantie (unde e cazul) si o copie a facturii;
4. Trimiteti cu o firma de curierat rapid coletul cu produsele catre adresa Str. Parangului nr. 76, Corp C31, cod postal 012328, Sector 1, Bucuresti.

Produsele pot fi returnate in termen de 14 zile calendaristice de la intrarea in posesie a produsului/produselor comandate (exceptie fac produsele personalizate). Produsele trebuie returnate in aceasi stare in care au fost primite, insotite de toate accesoriile. Retururile primite mai tarziu de acest termen nu vor fi acceptate. Toate costurile generate de transportul bunurilor returnate vor fi suportate de catre client, iar costurile cu transportul bunurilor comandate si trimise nu se deconteaza.  Restituirea banilor, se face in maxim 14 zile de la data primirii coletului, numai prin transfer bancar, in contul dumneavoastra IBAN. Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport.

Politica de confidentialitate
Soapmill SRL se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia. Soapmill SRL va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite.  Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice Soapmill SRL, are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra. Scopul colectarii datelor este de a onora comenzile dvs.in sistemul comertului on-line, informare dvs.in legatura cu promotiile, noutatile, ofertele speciale sau desemnarea castigatorilor eventualelor campanii publicitare. Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare indeplinirii actelor de comert on-line, repsectiv achizitionarea produselor. Refuzul dvs. determina inacapacitatea de a produce actul de comert si deci imposibilitatea de a achiztiona produse on-line.Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si nu sunt comunicate tertilor.Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa de e-mail: [email protected]  Informatiile despre dvs. pot fi folosite de noi doar in scopuri asociate comercializarii serviciilor si produselor Soapmill SRL, cum ar fi:
- Procesarea comenzilor sau cererilor dvs in legatura cu produsele;
- Facturare;
- Solutionarea cererilor, intrebarilor sau a reclamatiilor facute de dvs;
Transmiterea informatiilor catre terti: Soapmill SRL poate transmite catre terti doar datele dvs necesare efectuarii livrarii comenzii plasate, catre firma de curierat care efectueaza transportul produselor.

In perioada 01-02 Ianuarie echipa FashionUP sarbatoreste Anul Nou..
Te rugam sa ne lasi un mesaj cu numarul tau de telefon pe adresa de e-mail [email protected] si te sunăm noi în cel mai scurt timp!