LIVRARE GRATUITĂ la TOT ce alegi!
031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0

ANDRA DESIGN S.R.L.


Date companie

Denumire: ANDRA DESIGN S.R.L.
Adresa sediului social: Str. Bariera Valcii, nr. 15, Cam 3, Craiova
Cod unic de inregistrare: 18250239
Nr. Reg. Comertului: J16/2544/2005
IBAN: RO66BTRLRONCRT0554649901
Banca: BANCA TRASILVANIA

Date contact

Numere de telefon: 0763725884
Adresa de email: [email protected]
Adresa trimitere retururi: Aleea Craiovei nr. 210, et. 1, ap. 01-02, Comuna Simnicu de Sus, Dudovicesti, Dolj
Program de lucru : Luni - Vineri intre 9.00 - 18.00Descrierea brandului
Nu suntem doar un alt  producator de articole vestimentare si accesorii handmade, ci facem diferenta prin grija fata de clienti oferind experiente unice personalizate! Toate articolele sunt special create pentru a veni in intampinarea celor ce se pregatesc de un eveniment special in viata lor si care au nevoie de indrumare ca la final sa aiba produsul dorit. Ne dorim ca prin brand-ul nostru autentic  sa oferim sentimentul oamenilor ca au ales ce le este necesar pentru a le aduce zambet, sa se simta inspirati, motivati si plini de energie facand schimbarea in viata lor si apropiindu-se mai mult de cei dragi, de articole frumoase si de unicitate!

Vezi toate produsele brandului  Gold Fashion aici

Livrarea produselor
Livrarea produselor comandate se face cu firmele de curierat Cargus, DPD si Toya Curier.
Livrarea comenzilor beneficiaza de transport gratuit. Daca localitatea in care clientul doreste sa se livreze comanda, nu se afla in aria firmei de curierat si vor fi km exterior, contravaloarea acestora va fi suportata de catre client.
Termenul de livrare este 5 zile pentru produsele din stoc si 10 zile pentru cele realizate la comanda.
Plata produselor comandate se va face la livrare, in momentul primirii produselor Ramburs sau Online cu Cardul.

Conditii de garantie
Toate produsele comercializate de S.C. Andra Design SRL beneficiaza, in baza facturii, de o perioada de garantie de 3 luni de la data achizitiei. Pentru orice detalii va rugam sa contactati departamentul vanzari.  Nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, componente/piese arse sau plesnite etc., etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta, utilizarea produselor in conditii de umiditate, praf, noxe sau sub actiunea substantelor chimice etc.), setari si instalari incorecte, prize fara impamantare, patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentelor, interventia mecanica sau plastica asupra produselor.

Politica de retur
Pasi de urmat pentru RETURNEREA produsului:
1. Completati formularul de retur - https://www.fashionup.ro/retur-produse.html; acest lucru este necesar pentru a putea procesa in termen cat mai scurt returul si a va trimite un produs inlocuitor sau pentru a va returna banii.
2. Ambalati produsele pe care doriti sa le returnati - produsul, in punga sau cutia originala, trebuie pus in alta cutie astfel incat nici produsul nici ambalajul sa nu sufere stricaciuni! Daca produsele alese pentru retur au fost insotite de cadouri, trebuie returnate si acestea.  
3. In colet adaugati - certificatul de garantie (unde e cazul) si o copie a facturii;
4. Trimiteti cu o firma de curierat rapid coletul cu produsele catre adresa Aleea Craiovei nr. 210, et. 1, ap. 01-02, loc. Dudovicesti, Comuna Simnicu de Sus, Jud. Dolj.

Produsele pot fi returnate in termen de 14 zile calendaristice de la intrarea in posesie a produsului/produselor comandate (exceptie fac produsele personalizate). Produsele trebuie returnate in aceasi stare in care au fost primite, insotite de toate accesoriile. Retururile primite mai tarziu de acest termen nu vor fi acceptate. Toate costurile generate de transportul bunurilor returnate vor fi suportate de catre client, iar costurile cu transportul bunurilor comandate si trimise nu se deconteaza.  Restituirea banilor, se face in maxim 14 zile de la data primirii coletului, numai prin transfer bancar, in contul dumneavoastra IBAN. Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport.

Politica de confidentialitate
In momentul utilizarii si prelucrarii datelor cu caracter personal ale Clientilor sai, Andra Design SRL respecta in mod expres Regulamentele aplicabile privind Protectia Datelor. Andra Design SRL are dreptul de a utiliza datele cu caracter personal si anonimizate ale Clientilor in limitele specificate de legislatia aplicabila privind Protectia Datelor, in conformitate cu drepturile persoanelor fizice, asa cum sunt descrise mai jos.
Prin prezenta Clientul convine ca Societatea Andra Design SRL sa-i prelucreze datele cu caracter personal inclusiv numele, adresa, numarul de inregistrare al societatii, numarul de inregistrare fiscala, adresa e-mail si numarul de telefon si isi exprima acordul expres cu privire la colectarea si prelucrarea datelor sale cu caracter personal de catre Andra Design SRL.
2. Scopurile si temeiurile prelucrarii:
-pentru desfasurarea relatiei contractuale dintre dumneavoastra si , respectiv pentru preluarea, validarea, expedierea si facturarea comenzii plasate pe site, informarea dumneavoastra asupra starii comenzii, organizarea returului de produse comandate etc.
-pentru indeplinirea obligatiilor legale ce revin in contextul serviciilor prestate prin intermediul site-ului, inclusiv a obligatiilor in materie fiscala, precum si in materie de arhivare.
Furnizarea datelor dumneavoastra in acest scop este voluntara. Refuzul furnizarii consimtamantului pentru prelucrarea datelor dumneavoastra in acest scop nu va avea urmari negative pentru dumneavoastra.
Andra Design SRL va prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal atat cat este necesar pentru realizarea scopurilor de prelucrare mentionate mai sus.
In cazul in care sunteti client, vom prelucra datele dumneavoastra pe intreaga durata a raporturilor contractuale si ulterior conform obligatiilor legale care revin in sarcina (de ex, in cazul documentelor justificative financiar-contabile pentru care termenul de pastrare prevazut de lege este de 10 ani de la data incheierii exercitiului financiar in cursul caruia au fost intocmite). Andra Design SRL nu inchiriaza / vinde datele dumneavoastra cu caracter personal catre terte parti. Pe langa operator, in anumite situatii, datele pot fi accesibile pentru terte parti precum furnizori de servicii, operatori de transport, furnizori de hosting, companii IT, numite, daca este necesar, ca persoane imputernicite de Operator. Acestea sunt obligate prin contract sa mentina confidentialitatea datelor si sa le foloseasca exclusiv in scopul pentru care le-au fost furnizate. In conditiile prevazute de legislatia in materia prelucrarii datelor cu caracter personal, in calitate de persoane vizate, beneficiati de urmatoarele drepturi: dreptul la informare - dreptul de a primi detalii privind activitatile de prelucrare efectuate de catre site, conform celor descrise in prezentul document; dreptul de acces la date dreptul de a obtine confirmarea din partea cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, precum si detalii privind activitatile de prelucrare precum modalitatea in care sunt prelucrate datele, scopul in care se face prelucrarea, destinatarii sau categoriile de destinatari ai datelor, etc; dreptul la rectificare - dreptul de a obtine corectarea, fara intarzieri justificate, de catre a datelor cu caracter personal inexacte/ nejustificate, precum si completarea datelor incomplete; dreptul la stergerea datelor, fara intarzieri nejustificate, ("dreptul de a fi uitat") - se aplica anumite conditii; Este posibil ca, in urma solicitarii de stergere a datelor, sa anonimizeze aceste date (lipsindu-le astfel de caracterul personal) si sa continue in aceste conditii prelucrarea pentru scopuri statistice; dreptul la restrictionarea prelucrarii, in anumite conditii; dreptul de a va adresa Autoritatii Nationale de supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sau instantelor competente, in masura in care considerati necesar.

Nu ai reusit sa ne contactezi?
Nicio problema, lasa-ne un mesaj cu numarul tau de telefon pe adresa de e-mail [email protected]
si te sunăm noi în cel mai scurt timp!