LIVRARE GRATUITĂ la TOT ce alegi!
031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0

COM IMPEX DALIN


Date companie

Denumire: COM IMPEX DALIN
Adresa sediului social: Reghin, Str. Apalinei, nr. 120
Cod unic de inregistrare: RO1240435
Nr. Reg. Comertului: J26/2039/1992
IBAN: RO06BRDE270SV13097212700
Banca: BRD

Date contact

Numere de telefon: 0728962613
Adresa de email: [email protected]
Adresa trimitere retururi: Str. Apalinei nr. 120, Reghin, Mures
Program de lucru : Luni - Vineri intre 9.00 - 18.00Descrierea brandului
Toate produsele noastre sunt confectionate din piele naturala, material ce confera amestecul perfect intre forma si functionalitate, odata cu abilitatea sa unica de a deveni mai plina de personalitate odata cu trecerea timpului. Anul 2009 marcheaza lansarea pe piata a unui nou brand 100% romanesc – ANNA FELLINI, care vine cu colectii ce sparg tiparele prin croi, culorile indraznete, texturile de piele si combinatiile folosite. Posetele marca ANNA FELLINI vorbesc cu succes despre atitudinea si stilul de viata al femeii care le poarta. Tot ceea ce creem se inscrie si se ghideaza dupa valorile in care credem si pe care le transpunem in tot ceea ce facem: suntem mai mult decat producatori, suntem creatori de posete: succesul nostru se datoreaza acestei impletiri intre creatie si indemanare; calitatea fiecarui produs in parte. Acordam cea mai mare atentie detaliilor si ne asiguram de calitatea produselor noastre care reprezinta, fiecare in parte, distinctia si maiestria acestui mestesug; ne straduim sa fim cei mai buni. Incercam intotdeauna sa ne largim orizonturile, sa imbunatatim constant calitatea muncii noastre si sa venim mereu cu idei noi.

Vezi toate produsele brandului Anna Fellini aici.

Livrarea produselor
Livrarea produselor comandate se face cu firma de curierat Fan Courier.
Livrarea comenzilor beneficiaza de transport gratuit. Daca localitatea in care clientul doreste sa se livreze comanda, nu se afla in aria firmei de curierat si vor fi km exterior, contravaloarea acestora va fi suportata de catre client.
Termenul de livrare este 10 zile.
Plata produselor comandate se va face la livrare, in momentul primirii produselor Ramburs.

Conditii de garantie
Toate produsele comercializate de catre COM IMPEX DALIN SRL .beneficiaza de conditii de garantie de conformitate conform legislatiei in vigoare.
Termenul de garantie de conformitate oferit este cel prevazut de legislatia in domeniu, iar garantia comerciala acordata este de 30 zile si se calculeaza de la data livrarii produsului.

Politica de retur
Pasi de urmat pentru RETURNEREA produsului:
1. Completati formularul de retur - https://www.fashionup.ro/retur-produse.html; acest lucru este necesar pentru a putea procesa in termen cat mai scurt returul si a va trimite un produs inlocuitor sau pentru a va returna banii.
2. Ambalati produsele pe care doriti sa le returnati - produsul, in punga sau cutia originala, trebuie pus in alta cutie astfel incat nici produsul nici ambalajul sa nu sufere stricaciuni! Daca produsele alese pentru retur au fost insotite de cadouri, trebuie returnate si acestea.
3. In colet adaugati - certificatul de garantie (unde e cazul) si o copie a facturii;
4. Trimiteti cu o firma de curierat rapid coletul cu produsele catre adresa Str. Apalinei nr. 120, Loc. Reghin, Jud. Mures.

Produsele pot fi returnate in termen de 14 zile calendaristice de la intrarea in posesie a produsului/produselor comandate (exceptie fac produsele personalizate). Produsele trebuie returnate in aceasi stare in care au fost primite, insotite de toate accesoriile. Retururile primite mai tarziu de acest termen nu vor fi acceptate. Toate costurile generate de transportul bunurilor returnate vor fi suportate de catre client, iar costurile cu transportul bunurilor comandate si trimise nu se deconteaza.  Restituirea banilor, se face in maxim 14 zile de la data primirii coletului, numai prin transfer bancar, in contul dumneavoastra IBAN. Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport.

Politica de confidentialitate
Confidentialitatea datelor dumneavoastra cu caracter personal reprezinta una dintre preocuparile principale ale Com Impex Dalin SRL, cu sediul in Reghin, str. Apalinei, nr. 120, in calitate de operator de date. Com Impex Dalin SRL prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal pentru rezolvarea plangerilor, reclamatiilor si pentru livrarea produselor. Ca principiu, Com Impex Dalin SRL va prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal atat cat este necesar pentru realizarea scopurilor de prelucrare mentionate mai sus.
Pentru indeplinirea scopurilor de prelucrare, Com Impex Dalin SRL poate dezvalui datele dumneavoastra catre parteneri, catre terte persoane sau entitati care sprijina Com Impex Dalin SRL in desfasurarea activitatii. In conditiile prevazute de legislatia in materia prelucrarii datelor cu caracter personal, in calitate de persoane vizate, beneficiati de urmatoarele drepturi:
- dreptul la informare, respectiv dreptul de a primi detalii privind activitatile de prelucrare efectuate de catre Com Impex Dalin SRL, conform celor descrise in prezentul document;
- dreptul de acces la date, respectiv dreptul de a obtine confirmarea din partea Com Impex Dalin SRL cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, precum si detalii privind activitatile de prelucrare precum modalitatea in care sunt prelucrate datele, scopul in care se face prelucrarea, destinatarii sau categoriile de destinatari ai datelor, etc;
- dreptul la rectificare, respectiv dreptul de a obtine corectarea, fara intarzieri justificate, de catre Com Impex Dalin SRL a datelor cu caracter personal inexacte/ nejustificate, precum si completarea datelor incomplete; Rectificarea/ completarea va fi comunicata fiecarui destinatar la care au fost transmise datele, cu exceptia cazului in care acest lucru se dovedeste imposibil sau presupune eforturi disproportionate.
- dreptul la stergerea datelor, fara intarzieri nejustificate.
Pentru orice intrebari suplimentare cu privire la modul in care datele cu caracter personal sunt prelucrate si pentru a va exercita drepturile mentionate mai sus, va rugam sa va adresati la adresa de email: [email protected]

Nu ai reusit sa ne contactezi?
Nicio problema, lasa-ne un mesaj cu numarul tau de telefon pe adresa de e-mail [email protected]
si te sunăm noi în cel mai scurt timp!