031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0
Home >

Trening barbati Nike Sportswear CZ9988-010

COD: ORG-23207

Acest produs
nu se mai afla in oferta FashionUP!



Descriere

Treningul Nike Sportswear te va ajuta sa-ti creezi cele mai cool tinute sport! Incearca-l si tu! Materialul de cea mai buna calitate ofera un confort sporit pe durata purtarii. Bluza se termina cu o banda usor elastica. Mansetele acesteia sunt si ele usor elastice pentru o fixare cat mai buna. Prezinta doua buzunare cu fermoar. Pantalonii se termina si ei cu o bata usor elastica. Acestia prezinta o bata elastica in talie cu snur cu care se pot regla oricat este nevoie pentru un confort cat mai sporit. Pantalonii prezinta doua buzunare fara fermoar. Regular Fit - Datorita croiului pe care il are, treningul Nike iti va oferi o senzatie de confort si relaxare. Se va potrivi perfect pe tine indiferet de forma corpului tau. Material: 100% poliester Culoare: negru

Despre brand

NIKE este o companie si un brand inovator, special. Compania a fost fondata in anul 1962 si a fost una dintre primele care au realizat incaltaminte speciala pentru atleti.
In anul 1972, numele NIKE a fost adoptat dupa zeita inaripata a victoriei, conform mitologiei grecesti, iar sigla numita "swoosh" reprezinta chiar aripa zeitei.
Nu ai reusit sa ne contactezi?
Nicio problema, lasa-ne un mesaj cu numarul tau de telefon pe adresa de e-mail [email protected]
si te sunăm noi în cel mai scurt timp!