031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0
Home >

Trening barbati Nike Sportswear Tracksuit Men BV3034-410

COD: ORG-20688

Acest produs
nu se mai afla in oferta FashionUP!



Descriere

Treningul de la Nike Sportswear Tracksuit este potrivit pentru meciurile tale sau pentru antrenamentele tale zilnice! Indiferent de activitatea practicata, treningul Nike te va scoate din anonimat. Croiul acestui trening este STANDARD FIT! Asadar, treningul Nike se va aseza perfect pe tine indiferent pe constitutia ta! Bluza treningului nu dispune de o bata elastica, in schimb mansetele sunt elastice. Buzunarele bluzei sunt fara fermoar! Pantalonii sunt de tip conic, iar in partea de jos sunt prevazuti cu elastic. Ei dispun de doua buzunare verticale, incapatoare cu fermoar! In partea din spate nu prezinta buzunare. Pantalonii NU sunt prevazuti cu fermoar! Material: 100%poliester Culoare: albastru bleumarin cu elemente de design albe

Despre brand

NIKE este o companie si un brand inovator, special. Compania a fost fondata in anul 1962 si a fost una dintre primele care au realizat incaltaminte speciala pentru atleti.
In anul 1972, numele NIKE a fost adoptat dupa zeita inaripata a victoriei, conform mitologiei grecesti, iar sigla numita "swoosh" reprezinta chiar aripa zeitei.
Nu ai reusit sa ne contactezi?
Nicio problema, lasa-ne un mesaj cu numarul tau de telefon pe adresa de e-mail [email protected]
si te sunăm noi în cel mai scurt timp!