031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0
Home >

Tricou Ombre S849 Turcoaz

COD: HNS-S849-turcoaz

Acest produs
nu se mai afla in oferta FashionUP!



Descriere

Tricoul simplu este piesa must have in garderoba barbatilor moderni! Este acea haina care creaza outfituri casual relaxante elegante, insa este si articolul vestimentar care te ajuta in situatii dificile. Este poate cea mai versatila haina, si alaturarea dintre un tricou simplu si pantaloni de jeans, secreaza o tinuta basic din orice sezon.

Poate fi usor asociat cu pantaloni qinos si pantofi clasic, si creaza tinute smart impresionante. La fel de confotabil, poate fi potrivit cu pantaloni din bumbac purtati cu mansete intoarse si mocasini si asigura un outfit sic impresinant. La fel de confortabil poate fi purtat cu pantaloni sport si pantofi asortati, cu pantaloni din jeans si sacou sau cu pantaloni din stofa scurti. Cand vine vorba de tricou polo simplu, posibilitatile sunt numeroase, eleganta tinutelor create, ramane insa un etalon de stil.

Calitatea tricoului prezentat este deosebita, pentru ca este realizat in toalitate din bumbac. Acest detaiu il face potrivit pentru orice sezon si bine resimtit de orice tip de piele. Pentru a te bucura de versatilitate sporita alege tricouri polo in nunate neutre, daca doresti tinute vibrante opteaza pentru tricou polo in culori vibrante, si daca doresti outfituri elegante alege nuante pastel. Ce trebuie sa sti, insa, este faptul ca tricoul polo simplu este usor de abordat, iar tinutele create cu ajutorul acestuia atrag impresii pozitive.

Culoare: turcoaz

Compozitie: 100% bumbac

 

  S M L XL XXL A 67,5 69,5 71 74 77 B 46 47 50 52 56

 

 

 

Despre brand



Ombre este brand partener FashionUP! prin programul MarketUP! Sectiunea Termeni & Conditii a brandului Ombre poate fi accesata aici
Nu ai reusit sa ne contactezi?
Nicio problema, lasa-ne un mesaj cu numarul tau de telefon pe adresa de e-mail [email protected]
si te sunăm noi în cel mai scurt timp!