031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0
Home >

Tricou pentru barbati corai simplu slim fit mulat pe corp bumbac S620

COD: HNS-S620-corai

Acest produs
nu se mai afla in oferta FashionUP!



Descriere

Tricoul simplu din bumbac este clar cea mai versatila piesa de imbracaminte basic, din garderoba masculina. Tinutele casual realizate cu tricou simplu sunt lejere, confortabile si emana relaxare. Aceasta haina este usor de abordat si in tinutele smart-urbane, si inlocuieste cu succes camasa simpla. Poate fi potrivit cu orice articol vestimentar si creaza tinute impresionante.

Singurele outfturi care nu pot fi desavarsite cu un tricou simplu sunt cele ceremoniale, de gala! Deci tricoul simplu continua, conform specialistilor, sa fie regele in garderoba, indiferent de sezon!

Modele prezentate se remarca prin calitate superioara si finisaje impecabile, iar aceste detalii cresc prestanta outfiturilor. Sunt recomandate tricourile in culori neutre pentru tinute smart, office si casual elegant. Pentru un plus de dinamism designerii recomanda culorile vibrante, care transmit energie, iar pentru a concepe outfituri delicate si elegante sunt potrivite tricourile in nuante pastel. Croiul slim fit al modelelor propuse este un atu pentru tinerii care doresc sa se simta confortabil in tinute casual inedite. Astfel de modele asigura aspect dinamic, tineresc, si sunt usor de asociat cu haine din garderoba basic.

Culoare: Corai

Compozitie: 100% bumbac

Despre brand



Ombre este brand partener FashionUP! prin programul MarketUP! Sectiunea Termeni & Conditii a brandului Ombre poate fi accesata aici
Nu ai reusit sa ne contactezi?
Nicio problema, lasa-ne un mesaj cu numarul tau de telefon pe adresa de e-mail [email protected]
si te sunăm noi în cel mai scurt timp!