031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0
Home >

Tricou Polo polo Ombre slim fit casual S758 Galben

COD: HNS-s758-galben

Acest produs
nu se mai afla in oferta FashionUP!



Descriere

Tricoul polo este o piesa vestimentara clasica, care imbogateste orice garderoba masculina. Pentru a reinventa acest articol vestimentar, designerii au adaugat diferite detalii inedite. Modelul propus este unul inovator datorita contrastului creat prin alaturarea unor culori vibrante.

Jocul de culoare propus confera dinamism intregii tinute. La aceste modele imbinarile indite se pot remarca in zonele de finsih: mansete, talie, guler. Contrastul este profund, dar extrem de placut.

Acest tricou polo, mai dinamic fata de modelele clasice, poate crea tinute urbane impresionante. Poate fi asociat cu usurinta cu articole vestimentare basic si creaza tinute casual inedite. Tricoul polo slim fit poate fi potrivit cu pantaloni de trening si adidasi de antrenament si creaza outfirul perfect pentru ora de sport. Aceiasi piesa poate fi combinata cu pantaloni din denim, sacou casual si tenisi si defineste tinute casual - elegante inedite. Acest tricou polo este unul de inalta calitate, datorita fibrelor naturale de bumbac, din care este realizat.

Culoare: Galben

Compozitie: 70% bumbac, 30% poliester

 

Despre brand



Ombre este brand partener FashionUP! prin programul MarketUP! Sectiunea Termeni & Conditii a brandului Ombre poate fi accesata aici
Nu ai reusit sa ne contactezi?
Nicio problema, lasa-ne un mesaj cu numarul tau de telefon pe adresa de e-mail [email protected]
si te sunăm noi în cel mai scurt timp!