031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0
Home >
FEMEI >
Beauty >

Ulei de masaj anticelulitic Salty Lagoon SPA Therapy Bio Mer 100 ml

COD: BIT-222

Acest produs
nu se mai afla in oferta FashionUP!



Descriere

Uleiul de masaj anticelulitic are in compozitie substante bioactive ce patrund eficient in celulele adipoase, eliminand depozitele de grasime si aspectul neplacut “de coaja de portocala”a pielii.

Inca dupa prima aplicare, se poate observa o imbunatatire considerabila a aspectului pielii, datorita amestecului de ulei de fruct de cactus, ulei de susan, ulei de limba mielului si uleiuri esentiale din fructe de ienupar si salicornia.

Se recomanda aplicarea repetata a uleiului, de 4-5 ori in mod periodic, pentru a obtine rezultatele dorite, vizibile pe termen lung.

  • Produs vegetal.
  • Nu contine alergeni.

Aplicare & rezultate: Produsul se aplica prin masaj anticelulic la nivelul abodmenului, al coapselor, al picioarelor si al fesierilor. Uleiul poate fi folosit si pentru restul corpului, masandu-se usor, delicat pentru a obtine o piele neteda si hidratata. Pentru a obtine cele mai bune rezultate, masajul anticelulitic trebuie completat cu o dieta echilibrata, exercitii fizice, odihna si un consum optim de lichide.

Ingrediente active:

  • Ulei de fruct de cactus
  • Ulei de susan
  • Ulei de limba mielului
  • Ulei esential de ienupar
  • Ulei esential de salicornia

Ingrediente: PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL, OPUNTIA FICUS INDICA SEED OIL*, JUNIPERUS COMMUNIS FRUIT OIL, SESAMUM INDICUM SEED OIL, ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL, SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL, CRITHMUM MARITIMUM EXTRACT*, BORAGO OFFICINALIS SEED OIL, TOCOPHERYL ACETATE, BENZYL ALCOHOL, GLYCERYL CAPRYLATE, GLYCERYL UNDECYLENATE.

*PROVENITE DIN AGRICULTURA ORGANICA.

Nu ai reusit sa ne contactezi?
Nicio problema, lasa-ne un mesaj cu numarul tau de telefon pe adresa de e-mail [email protected]
si te sunăm noi în cel mai scurt timp!