031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0
Home >
FEMEI >
Beauty >

Ulei ultra nutritiv pentru corp Umbrian Truffle Skin&Co Roma 120 ml

COD: BIT-8903

Acest produs
nu se mai afla in oferta FashionUP!



Descriere

Ulei ultra nutritiv pentru corp, Umbrian Truffle - Skin&Co Roma. Beneficiile si proprietatile calmante ale uleiurilor esentiale au fost aduse impreuna intr-un singur produs ultra-hidratant , nutritiv si antioxidant.

Formulat cu ulei de floarea-soarelui organic, aceast ulei de corp bogat, si totusi lejer, este absorbit usor in piele, rezultatul fiind o piele satinata - in timp ce revigoreaza simturile cu parfumuri naturale, delicate si reconfortante.

INGREDIENTE CHEIE

  • Extractul de TRUFE NEGRE ( Superoxid Dismutaza – S.O.D.) - Este o enzima puternica care se transforma in oxigen, actioneaza rapid pentru a reduce si a inversa efectele nocive ale radicalilor liberi si imbunatateste functiile celulelor cutanate.

  • Ulei de floarea soarelui– bogat in acid oleic si linoleic si alaturi de vitaminele A, D si E, uleiul de floarea soarelui actioneaza eficient ca hidratant, penetrand profund pielea, pentru a calma si catifela pielea uscata. Prin continutul de vitamine A si E, uleiul de foarea soarelui ofera protectie impotriva efectelor nocive produse de radicalii liberi.

  • Ulei din fructe de palmier Buriti- are proprietati antioxidante, anti-inflamatorii si foto-protective ce apara celulele pielii, pastrandu-le sanatoase si functionale pentru o perioada mai lunga de timp. Uleiul de Buriti calmeaza pielea sensibila reducand iritatiile pielii (pete rosii, eczeme, etc.), in timp ce actiunea foto-protectiva protejeaza celulele pielii de nocivitatea razelor ultraviolete UVA/UVB

     

Instructiuni de utilizare

Dupa curatarea pielii, aplicati uleiul ultra-nutrivitv pentru corp Truffle Therapy pe pielea umeda. Masati pana la absorbtia completa.

INGREDIENTE

CAPRILYC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, COCO-CAPRYLATE, ISOAMYL LAURATE, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, TUBER MELANOSPORUM EXTRACT, MAURITIA FLEXUOSA FRUIT OIL, PARFUM ( FRAGRANCE), LINALOOL, TOCOPHEROL, COUMARIN, CINNAMAL.

 

Despre brand

O poveste de familieÎn 1952, Giuseppina Balestra a lansat amestecul propriu de uleiuri botanice si preparate pentru ingrijirea pielii, continand luxuriantele trufe negre de iarna, mix cosmetic bazat pe retete traditionale italiene. Realizate manual pe dealurile insorite din Umbria, Italia – produsele SKIN & CO imbina perfect trecutul cu prezentul, traditia cu inovatia. Angajamentul SKIN & CO este acela de a oferi clientilor sai rezultate reale, retete naturale infuzate cu substante botanice testate de-a lungul timpului si elemente ale stiintei; plus texturi bogate, oferind o experienta italiana autentica in confortul de acasa. La baza formularilor cosmetice de lux ale SKIN & CO sunt trufele negre de iarna, cu puternice proprietati antioxidante si anti-aging, precum si proprietati senzoriale unice care sporesc experienta mediteraneana.

Skin & Co Roma este brand partener FashionUP! prin programul MarketUP! Sectiunea Termeni & Conditii a brandului Skin & Co Roma poate fi accesata aici
Nu ai reusit sa ne contactezi?
Nicio problema, lasa-ne un mesaj cu numarul tau de telefon pe adresa de e-mail [email protected]
si te sunăm noi în cel mai scurt timp!