031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0
Home >

Vesta Ombre v32 Bleumarin

COD: HNS-v32-galben

Acest produs
nu se mai afla in oferta FashionUP!



Descriere

Vesta simpla cu fermoar este cel mai verstil articol vestimentar din garderoba casual masculina. Alaturi de un tricou simplu, bluza cu maneca lunga, pantaloni din denim si pantofi sport creaza outfituri relaxante impresionante. Modelul propus este lipsit de gluga, deci este confortabil si usor de purtat cand temperaturile sunt inca blande.

Aceasta vesta este perfecta pentru adeptii stilului casual-minimalist, datorita aspectului general simplu.

Vesta cu croi slim fit si fermoar se potriveste prefect pe trupurile atletice, bine lucrate. Ofera aspect modern tineresc, oricarei tinute pe care o completeaza. Este acel model care ofera eleganta hainelor casual, deci este o piesa must-have din orice garderoba.

Modelul de vesta cu fermoar, are integrat in interior, in zona pieptului, un buzunar voluminos, care permite pastrarea si transportarea in siguranta a documentelor importante. Emblema inserata frontal, in zona pieptului este discreta si creaza prin simplitate acel aspect impecabil.

Compozitie: 65% bumbac; 35% poliester

Culoare: galben

    M L XL XXL A   66 68 70 72 B   52 54 56 58

Despre brand



Ombre este brand partener FashionUP! prin programul MarketUP! Sectiunea Termeni & Conditii a brandului Ombre poate fi accesata aici
Nu ai reusit sa ne contactezi?
Nicio problema, lasa-ne un mesaj cu numarul tau de telefon pe adresa de e-mail [email protected]
si te sunăm noi în cel mai scurt timp!