031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0
Home >
COPII >
Baieti >

Ghte fotbal copii Nike Tiempo Legend 10 Club DV4344-040

COD: ORG-29217
IN STOC FURNIZOR
384,99 lei
Marime Ghid de marimi
39
Livrare gratuita pentru orice produs
Timp estimat de livrare
5 zile
Retur produse in 14 zile de la primirea comenzii.
LIVRAT DE
ORIGINALS

Descriere

Material: piele sintetica Culoare: negru Chiar si legendele gasesc modalitati de a evolua. Fie ca incepi sau te joci doar pentru distractie, cea mai recenta iteratie a acestui ghetar de fotbal te aduce pe teren fara a compromite calitatea. Pielea sintetica se contureaza pe piciorul tau si nu se intinde excesiv, oferindu-ti un control mai bun. Mai usoare si mai elegante decat orice alt Tiempo pana acum, Legend 10 este potrivit pentru orice pozitie pe teren, fie ca trimiti o pasa precisa prin aparare sau te intorci sa opresti o fuga. Atingere amplificata: Pielea sintetica modelata imita senzatia de capitonare pentru o atingere imbunatatita. Potrivire naturala si conturata:bPielea sintetica se muleaza pe piciorul tau si iti ofera un control mai bun, ajutandu-te sa te simti confortabil in timpul meciului. Tractiune pentru teren: Placa plaseaza talpile conice in calcai pentru tractiune si stabilitate optima atunci cand franezi si schimbi directia - potrivit sub orice conditii.

Despre brand

NIKE este o companie si un brand inovator, special. Compania a fost fondata in anul 1962 si a fost una dintre primele care au realizat incaltaminte speciala pentru atleti.
In anul 1972, numele NIKE a fost adoptat dupa zeita inaripata a victoriei, conform mitologiei grecesti, iar sigla numita "swoosh" reprezinta chiar aripa zeitei.
Nu ai reusit sa ne contactezi?
Nicio problema, lasa-ne un mesaj cu numarul tau de telefon pe adresa de e-mail [email protected]
si te sunăm noi în cel mai scurt timp!