031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0 Cosul tau
Cosul dumneavoastra de produse este gol.
0
Contul tau
PENTRU CLIENTII
UBER
Introdu
Codul Voucher si ai
10% EXTRA
REDUCERE

pentru comanda ta

Adauga in Cos
tot ce iti place!
Ai
10%
EXTRA
REDUCERE
pentru comanda ta
FINALIZEAZA
COMANDA
Am aplicat
10%
EXTRA
REDUCERE
pentru comanda ta
Home > Formular online - returnare produse

Returnarea si inlocuirea produselor

FashionUP doreste sa isi multumeasca toti clientii, in procent de 100%. Stim ca acest tel e greu de atins si vor exista clienti care vor dori sa restituie produsele cumparate de la noi. Intelegem acest lucru si dorim sa venim in ajutorul acelora dintre dumneavoastra care dintr-un motiv sau altul doresc sa returneze produsele.

Conditiile in care le puteti returna sunt:

1. Renuntarea produselor cumparate fara invocarea vreunui motiv, conform legii comertului la distanta (Ordonanta Guvernului nr. 34/2014)

Daca produsul comandat nu este ceea ce ti-ai dorit, il poti returna pentru a fi schimbat sau pentru returnarea valorii produsului (mai putin cheltuielile de transport) intr-un interval de timp de 14 zile calendaristice de la data achizitiei, fara invocarea unui motiv si fara penalitati.

Pasi de urmat pentru RETURNEREA produsului:

1. Completati formularul de retur - Formularul de Retur; acest lucru este necesar pentru a putea procesa in termen cat mai scurt Returul si a va trimite un produs inlocuitor sau pentru a va returna banii.

2. Ambalati produsele pe care doriti sa le returnati - produsul in ambalaj original trebuie pus in alta cutie astfel incat nici produsul nici ambalajul sa nu sufere stricaciuni!

3. In colet adaugati - certificatul de garantie (unde e cazul), copia dupa factura si Formularul de retur completat (in caz ca nu l-ati completat si trimis deja spre noi).

4. Trimiteti cu o firma de curierat rapid coletul cu produsele catre sediul FashionUp.ro - Str. Agricultori nr 35, parter, sector 2, Bucuresti;

Cheltuielile pentru returul produselor sunt suportate de catre client! 

Returul produselor comandate de pe FashionUP! se poate faceși prin intermediul firmei de curierat TNT, prin solicitarea unui agent care săpreia returul. Solicitarea se va putea face în momentul completării formularuluide retur, iar în funcție de ora solicitării, coletul va fi preluat în aceeașizi sau în ziua următoare. Costul transportului este de 15 RON (TVA inclus),pentru un colet de minim 3 kg, și va fi achitat de client/cel care solicităreturul.

 

 

Rambursarea contravalorii produsului returnat se va face in cel mult 14 de zile de la Retur prin transfer bancar in contul IBAN specificat in Formularul de Retur. 

 

Important:

Produsele returnate, cat si ambalajul lor (unde este cazul, de exemplu cutiile/saculetii pentru incaltaminte/bijuterii) trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate, fara urme ale utilizarii. Coletul in care returnati produsul trebuie sa mai contina: etichetele intacte ale produselor. 

Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru repararea sa (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand.

 

2. Produse defecte sau care prezinta deteriorari in momentul primirii/receptiei

Facem tot posibilul ca produsele sa fie livrate fara defecte. Insa in cazul in care primiti un produs defect, tot ce aveti de facut este sa contactati echipa FashionUp (adresa: Str. Agricultori nr 35, parter, sector 2, Bucuresti, email: office@fashionup.ro) si vom aranja ca produsul sa fie inlocuit. Si in acest caz va rugam sa completati Formularul de Retur. Daca produsul primit este nefunctional in primele 24-72 de ore de la receptie, puteti reclama acest lucru si solicita inlocuirea produsului cu un produs nou sau rambursarea contravalorii acestuia. Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor, sunt suportate de FashionUP. Pentru produsele ale caror colete prezinta deteriorari vizibile la primirea prin curier, va recomandam sa refuzati receptia lor.

3. Produse livrate gresit 

Daca vi s-a livrat alt produs decat cel comandat va rugam sa semnalati cat mai curand acest lucru pentru a returna produsul si a fi inlocuit cu cel corect. Procedura de returnare incepe tot prin completarea Formularului de Retur si completarea tuturor campurilor de acolo. Toate costurile de retur si transport al produsului corect vor fi suportate de FashionUP.Daca produsul comandat se dovedeste a nu fi conform cu specificatiile din oferta noastra, puteti returna produsul pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii. Va rugam sa completati pentru acest lucru Formularul de Retur. Daca se agreeaza inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, veti plati diferenta, respectiv daca valoarea este mai mica, veti primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor. Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de FashionUP.

Observatii generale - Deteriorarea produselor sau punerea intr-o stare de nevandabilitate duce la refuzarea returului.

Din motive de igiena produsele din categoria "Lenjerie" nu se pot returna.

4. Produsele de la sectiunea Designeri

PRODUSELEDINSECTIUNEA DESIGNERI sunt realizate pe comanda la cererea clientului si sesupun Ord. 130/2000. Cap. 2, Art. 10: Consumatorul nu poate denunta unilateralurmatoarele tipuri de contracte, cu exceptia cazurilor in care partile auconvenit altfel: c) contracte de furnizare a unor produse executate dupaspecificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate,precumsi acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degradaori deteriora rapid.