031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0
Home >
COPII >

Antepremergator Malplay 2in1 Masuta cu activitati si pianina

COD: APT-5901924216421

Acest produs
nu se mai afla in oferta FashionUP!



Descriere

Antepremergator Malplay 2in1 Masuta cu activitati si pianina Aceasta jucarie - premergator ajuta bebelusul sa prinda incredere in propriile forte odata ce invata sa mearga. Multiplele jucarii atasate tin copilul ocupat un timp indelungat. Ajuta copilul sa-si perfectioneze mersul, incurajand independenta.Imbunatateste balansul, coordonarea si abilitatile motorii in timp ce copilul invata sa impinga si mai apoi sa traga jucaria. Intareste abilitatile motorii prin activitatile desfasurate de copil in timp ce se joaca cu accesoriile jucariei-premergator. Jucaria interactiva Malplay combina functia de antepremergator, recomandat tuturor copiilor pentru primii pasi si o masuta plina de sunete si culoare, cu activitati diferite. Acest antepremergator nu numai ca ii va distra, insa ii ajuta si la stimularea imaginatiei si la abilitatile lor de coordonare. Panoul din fata este detasabil, ceea ce av permite sa-l luati oriunde la plimbare. Activitati: un pian cu 5 clape mari si colorate buton stanga: putem schimba sunetele cheii melodice fiecare tasta ascunde cate o melodie vesela Jocul sortator cu litere elibereaza redarea melodiilor buton dreapta controlul volumului in trei trepte un copac cu labirint un angrenaj rotativ cu patru roti zimtate colorate - invatarea coordonarii miscarilor o telecomanda cu functii rotile din spate se pot bloca are un recipient in care poate fi pusa apa sau nisip pentru a face jucaria mai stabila Abilitati dezvoltate: abilitati vizuale si auditive dezvolta abilitati motorii dezvoltarea musculaturii imaginatia asocierea coordonarea mana - ochi invatarea principiului cauza- efect Dimensiuni jucarie: antepremergator 44 x 42 x 40 cm masuta 20 x 26 x 32 cm Dimensiuni ambalaj: 48 x 42 x 13 cm Baterii necesare: jucarie 3 x AA (nu sunt incluse) telecomanda 2 x AAA (nu sunt incluse)

Despre brand

APT, o persoana draga. O idee. Un proiect. For YOU.
Cautam mereu lucruri potrivite nevoilor noastre. Uneori le gasim usor, alteori mai greu, uneori chiar niciodata.APT for YOU a pornit la drum cu un principiu curajos de a-ti oferi lucruri pe care sa le indragesti pe loc si care sa iti dea acel vibe bun de zi cu zi. Produse care sa fie potrivite in dressingul tau, in designul casei tale si in oricare colt din sufletul tau. Pentru asta, alegem cu grija si respect pentru tine, produse atent lucrate si apte nevoilor tale.
Stim ca va fi dificil, dar garantam sa ne implicam trup si suflet fiecarei provocari.

APT for YOU este brand partener FashionUP! prin programul MarketUP! Sectiunea Termeni & Conditii a brandului APT for YOU poate fi accesata aici

Top vanzari

Nu ai reusit sa ne contactezi?
Nicio problema, lasa-ne un mesaj cu numarul tau de telefon pe adresa de e-mail [email protected]
si te sunăm noi în cel mai scurt timp!