031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0

Termeni si conditii


1. Dreptul de autor a FUP asupra informatiilor publicate pe site

2. Produsele si serviciile oferite de FUP pe site-ul FashionUP, politica de preturi

3. Plata produselor

4. Livrarea produselor

5. Garantia produselor

6. Informatii despre RETURUL produselor cumparate

7. Comentariile utilizatorilor pe site-ul FashionUP

8. Calitatea serviciilor de hosting, link-urile catre alte site-uri, erori de functionare

9. Abonarea si dezabonarea la newsletter

10. Politica de confidentialitate

11. Dispozitii finale.

 

 Site-ul www.FashionUP.ro, numit in continuare FashionUP, este proprietatea SC FUP Distribution SRL, inregistrata in Bucuresti, Sector 3, Aleea Calistrat Hogas, Nr. 45B, parter, cam. 9, J40/8569/18.07.2014, CUI/CIF: 33400593, si va fi numita in continuare FUP. 

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. FUP isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand aceasta pagina, numita "Termeni si conditii"

FUP garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul FashionUP si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei FUP fara acordul prealabil scris al acesteia.

Dreptul de a crea o legatura web - link - catre FashionUP este limitat, neexclusiv si revocabil, si este acordat atat timp cat nu aduce neajunsuri de orice fel pentru FUP sau oricaruia dintre partenerii nostri, numai dupa obtinerea in scris sau prin email a acordului nostru.

1. Dreptul de autor a FUP asupra informatiilor publicate pe site
Intregul continut al site-ului FashionUP - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date - este proprietatea FUP si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul FUP a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Se permite folosirea site-ului FashionUP numai in limitele metionate in prezentul document.

2. Produsele si serviciile oferite de FUP pe site-ul FashionUP, politica de preturi

FUP isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Produsele comercializate prin intermediul FashionUP sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala si certificat de garantie, conform legislatiei in vigoare. Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil.

Produsele afisate spre comercializare pe FashionUP sunt impartite in 2 categorii:

1.  Produse vandute si livrate de FashionUP – produsule sunt vandute si livrate de compania FUP DISTRIBUTION SRL, fiind insotite de documentele legale emise de aceasta.

2. Produse vandute si livrate de partenerii FashionUP – produsele sunt vandute si livrate de partenerii FashionUP care si-au listat produsele in platforma dezvoltata de FashionUP, denumita in continuare MarketUP. In momentul in care se plaseaza o comanda pentru aceste produse, semnalizate in pagina fiecarui produs cu mentiunea Vandut si livrat de “X”, FashionUP transmite automat comanda partenerului, iar acesta din urma va livra produsele comandate, insotite de toate documentele legale.

Preturile sunt actualizate zilnic, in functie de cursul BNR. Preturile prezentate includ TVA (19%) si nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site.

Conform Art. 1665 din Codul Civil cu privire la pretul fictiv si pretul derizoriu:

1.  Vanzarea este anulabila atunci cand pretul este stabilit fara intentia de a fi platit.

2.  De asemenea, daca prin lege nu se prevede altfel, vanzarea este anulabila cand pretul este intr-atat de disproportionat fata de valoarea bunului, incat este evident ca partile nu au dorit sa consimta la o vanzare.

In ciuda eforturilor noastre, un mic numar de produse pot avea pe site preturi gresite, stabilite in mod eronat de aplicatia noastra informatica. In aceasta situatie FUP nu se obliga sa onoreze comenzile cu pret derizoriu. In cazul in care pretul real este mai mic decat pretul publicat pe site, iar dumneavoastra ati achitat pretul in avans, diferenta va va fi returnata in termeni legali.

Continutul FashionUP (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) este alcatuit prin colaborarea echipei FashionUp cu reprezentantii locali ai partenerilor externi. FUP si partenerii sai isi rezerva dreptul sa modifice specificatiile tehnice ale produselor fara o notificare in prealabil.

3. Plata produselor

Plata produselor comandate de pe site-ul FashionUp.ro se poate efectua la livrarea produselor de catre curier (ramburs) sau in avans. Plata in avans se poate realiza prin ordin de plata sau prin card bancar. In cazul platii in avans, livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul FUP sau in contul partenerilor FashionUP. Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea. Comenzile plasate pe site-ul FashionUp.ro si achitate cu cardul sunt procesate de catre mobilpay.ro in numele  FUP sau al partenerilor FashionUP..
FUP isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans.

4. Livrarea produselor

Livrarea produselor se face oriunde in tara (Romania), prin intermediul unor firme de curierat rapid.

TERMENUL de LIVRARE al produselor este cuprins intre 24 de ore si 21 zile lucratoare si este mentionat in pagina produsului respectiv. NU facem livrari prin Posta Romana. FUP isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor, prin contactarea clientilor telefonic sau via e-mail.

Livrarea produselor vandute de FashionUP este GRATUITA se face prin firmele de curierat TNT, GLS, Bookurier si SameDay (Bucuresti).

Livrarea produselor vandute de partenerii FashionUP se poate face si prin alte firme de curierat, iar costul de livrare este afisat in pagina fiecarui produs.

In weekend nu se fac livrari. Acestea se efectueaza doar in zilele lucratoare, de Luni pana Vineri. Inainte de a livra coletul, veti fi contactat telefonic de catre curier pentru a confirma prezenta dumneavoastra la adresa mentionata.

Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna. Factura constituie contractul de vanzare/cumparare conform legislatiei romane in vigoare. Clientul isi exprima acordul explicit la semnarea facturii cu privire la faptul ca a primit produsele ce sunt conforme cu comanda si cu nevoile acestuia.

FUP isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de FUP care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.

Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de FUP fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de FUP de la acest client.


5. Garantia produselor

Ne dorim sa va bucurati de produsele achizitionate, motiv pentru care va transmitem recomandarile noastre cu privire la ingrijirea acestora si conditiile prin care puteti beneficia de garantie.

Toate produsele comercializate de FashionUp beneficiaza, in baza facturii, de o perioada de garantie comerciala de 30 de zile calendaristice, calculate din momentul primirii coletului.

Pentru mai multe informatii despre garantia produselor vandute de partenerii FashionUP, va recomandam sa consultati termenii si conditiile fiecarui parterner. 

La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect in ambalajul original, impreuna cu accesoriile aferente, copie de pe factura fiscala si certificatul de garantie in original. In cazul in care nu se face dovada acestor documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia.

Va informam ca articolele de imbracaminte, incaltaminte si/sau accesorii nu au o durata medie de utilizare si nici garantie legala de conformitate. Din acest motiv, pentru a asigura o experienta excelenta de folosinta, va recomandam purtarea alternativa a produselor si respectarea instructiunilor de mai jos:

 

 

RECOMANDARI GENERALE DE INGRIJIRE SI UTILIZARE A INCALTAMINTEI

-  Dupa fiecare purtare, incaltamintea trebuie curatata de praf si asezata pe sanuri potrivite ca marime si forma;

-  Este interzisa spalarea pantofilor in masina de spalat;

-  Se recomanda depozitarea in locuri curate, ferite de umezeala sau surse de caldura;

-  Inainte de aplicarea oricarui produs pentru intretinere, luciu sau crema este necesara curatarea si uscarea incaltamintei;

-  Pentru a crea condiţii igienice de purtare şi a mari durata de utilizare, se recomanda purtarea alternativa a 2-3 perechi de încălţăminte într-o saptamana;

-  Incaltamintea trebuie ferita de lovituri directe si de agatarea sau calcarea in obiecte ascutite, smoala, bitum sau alte materiale ce pot conduce la distrugerea talpii;

-  Pantofii cu toc inalt sau talpa inalta nu sunt recomandati pentru conducerea autovehicolelor.

INSTRUCTIUNI DE CURATARE SI INTRETINERE A INCALTAMINTEI DIN PIELE NATURALA

Incaltamintea cu fete netede sau presate se curata de praf cu o carpa moale umeda . Se recomanda evitarea periei si a substantelor de curatare ce contin acetona si alcool;

Incaltamintea cu fete din piele velurata sau nabuc se curata cu o perie speciala pentru aceste tipuri de piele. A nu se folosi apa deoarece poate pata fata materialului. Petele de ulei sau grasimi se pot indeparta doar cu solutii speciale, recomandate acestor tipuri de piele;

Incaltamintea cu fete de lac sau metalizate se curata de praf cu o carpa moale, fiind interzisa folosirea substantelor de curatare ce contin acetona si alcool;

Incaltamintea cu fete textile se recomanda a fi purtata pe timp uscat. Dupa fiecare purtare, incaltamintea se curata de praf cu perie de haine uscata.

 Modalităţi de asigurare a garanţiei:

-  Repararea produsului;

-  Inlocuirea produsului - daca acesta nu poate fi reparat;

-  Reducere din valoarea initiala - in functie de natura deficientelor prezentate;

-  Returnarea contravalorii produsului, daca nici repararea, nici inlocuirea nu sunt posibile.

 Conditii in care garantia devine inaplicabila sau nula

-  uzura morala sau uzura fizica normala a produsului;

-  decolorarea produsului sau a unor parti componente in urma expunerii la factori severi de mediu (surse de caldura si/sau umiditate);

-  defecte cauzate de utilizarea neadecvata sau in mod abuziv;

-  interventia, repararea sau modificarea facuta de persoane neautorizate;

-  deteriorari ale produsului cauzate, voluntar sau involuntar, de socuri asociate cu ruperea, agatarea, lovirea sau zgarierea bunului;

-  intretinere defectuoasa.

*In cazul ceasurilor, pentru orice problema legata de mecanism, este necesar a se consulta garantia internationala ce este livrata impreuna cu produsul achizitionat.

O lista completa a celor mai apropiate centre de asistenta se regaseste pe certificatul de garantie. 

Garantia ceasurilor este valabila 24 de luni de la data achizitiei in baza certificatului de garantie si a facturii fiscale.


6. Informatii despre RETURUL produselor cumparate

Clientul poate denunta unilateral contractul cu FashionUp sau cu partenerii FashionUP  fara a invoca un motiv, in termen de 14 zile calendaristice (cf. ord. 34/2014, numai in scris si poate returna produsul (produsele) in acelasi termen de 14 zile calendaristice.

Astfel, produsele cumparate din FashionUp.ro pot fi returnate conform legii, in 14 zile calendaristice de la primirea lor prin curier.

Inainte de returnarea produsului, este obligatoriu sa completati formularul de retur online, pe care il gasiti aici.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Produsul va fi returnat in conditii bune, in punga sau cutia originala, neutilizat si nezgariat. In caz contrar, ele pot fi reexpediate clientului.

De asemenea, NU se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc. Puteti face returul prin orice firma de curierat.
* Va rugam sa NU trimiteti retururi cu Posta Romana.
Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului.

Produsele pot fi returnate fara invocarea vreunui motiv.

Produsele vandute de FashionUP pot fi returnate la adresa: FUP DISTRIBUTION, Aleea Calistrat Hogas, Nr. 45B, parter, cam. 9, Bucuresti

Pentru returul produselor vandute de partenerii FashionUP, va recomandam sa consultati termenii si conditiile fiecarui partener.

Va aducem la cunostinta ca adresa de retur a fiecarui partener FashionUP este diferita de adresa FUP DISTRIBUTION comunicata mai sus.  

Produsul returnat trebuie sa fie insotit de copia dupa factura, certificat de garantie, si formularul de retur completat online.

Daca produsele alese pentru retur au fost insotite de cadouri, trebuie returnate si acestea.

FashionUp.ro va inapoia contravaloarea produselor in cel mult 14 zile de la data primirii returului. Suma inapoiata nu include cheltuielile de transport.

Rambursarea contravalorii produselor returnate se va face prin transfer bancar in contul IBAN specificat in Formularul de Retur.

Produse ce fac exceptie de la exercitarea dreptului de retur:

Conform articolului 16 din Ordonanta de Urgenta nr. 34/2014, sunt exceptate de la dreptul de retragere:

-    Produsele confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar;

-    Produsele desigilate de consumator a caror noua comercializare ar putea prezenta riscuri din motive de igiena sau de protectie a sanatatii pentru alti consumatori.

Prin urmare:

Din motive de igiena, produsele din categoria lenjerie intima nu se pot returna.*

* Din aceasta categoria fac parte costumele de baie si lenjeria de corp (chiloti, slipi, sutiene, bustiere dresuri, sosete, etc).

Din motive de siguranta, produsele din categoria Beauty, nu se pot returna daca sunt desigilate, folosite sau testate.

Daca nu ati reusit sa rezolvati vreuna dintre problemele dvs. cu unul dintre consultantii de vanzari FashionUp, telefonic sau via e-mail, pentru conciliere interna va rugam sa transmiteti un e-mail la adresa [email protected].

Utilizatorii care acceseaza site-ul FashionUP pot face comentarii la adresa produselor oferite, care pot fi publicate pe site dupa o aprobare prealabila. FUP isi rezerva dreptul, dar nu si obligatia, de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun un fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contine virusi, texte reprezentand mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.

 

FUP nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comentarii sau comunicari electronice, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe site, conform articolelor din acest document. In cazul trimiterii unor informatii, altele decat cele legate de procesul de cumpare/vanzare a unor produse, se considera ca utilizatorul confera societatii FUP si partenerilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum si dreptul de a o distribui prin orice mijloc media oriunde.

Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il transmite prin orice modalitate pentru a fi publicat pe site sau nu, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei alte persoane.

Pentru orice probleme legate de drepturi de proprietate intelectuala se poate trimite email pe adresa [email protected] 

8. Calitatea serviciilor de hosting, link-urile catre alte site-uri, erori de functionare

Site-ul FashionUP este gazduit de serverele unei terte firme. FUP nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari ale scripturilor programate. FUP nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului FashionUP. FUP nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul FashionUP. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.

9. Abonarea si dezabonarea la newsletter

Abonarea si dezabonarea la newsletterul site-ului FashionUP este gratuita si voluntara, si implica acceptarea urmatorilor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile din subsolul fiecarui email. Mesajele trimise respecta legea Comertului Electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala asa cum este ea stipulata de legislatia romaneasca si internationala.

Utilizarea newsletterului se face in aceleasi conditii de limitare a raspunderii din punctul de vedere al continutului precum se autorizeaza si folosirea site-ului, in conditiile prevazute de prezentul document, iar politica de confidentialitate este descrisa pe larg in sectiunea urmatoare. FUP detine toate drepturile asupra continutului newsletterului trimis catre abonati in aceleasi conditii ca si pentru informatiile publicate pe site, in concordanta cu prevederile acestui document.
Abonatii newsletter-ului FashionUP pot retrimite aceste comunicari comerciale si altor persoane, pe raspunderea lor, si in conditiile in care nu au modificat nici structura, nici continutul mesajelor respective. Persoanele care au primit de la abonatii newsletter-ului FashionUP mesajele comerciale, se considera ca au fost informate in prealabil de catre abonati despre prevederile prezentului articol. In acest context, FUP nu poate fi facut raspunzatoare sub nici o forma de actiunile abonatilor sai.

FUP isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul oricarui abonat la newsletter, daca FUP are orice fel de motive pentru a crede ca abonatul respectiv nu respecta prevederile prezentului document.

10. Politica de confidentialitate

FUP garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre FUP pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului. Furnizarea datelor personale catre FUP nu implica obligativate din partea utilizatorilor iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date. Orice astfel de cerere/notificare in vederea stergerii acestora din baza de date, se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa [email protected], sau prin posta la adresa: Aleea Calistrat Hogas, Nr. 45B, parter, cam. 9, Sector 3, Bucuresti.

FUP se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti cu exceptia operatorului de marketing direct. Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

Datorita modului prin care datele cu caracter personal stocate de sistemul FashionUP sunt transmise pe cale electronica, FUP nu poate fi facut raspunzatoare in nici un fel de pierderea acestora sau de copierea informatiilor de catre persoane neautorizate, prin folosirea de aparatura sau software de interceptare. La sesizarea utilizatorilor, FUP va lua toate masurile si va pune la dispozitie toate fisierele necesare organelor competente abilitate sa rezolve acest tip de infractiune.

Informatiile furnizate catre FUP sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor, trimiterea de mesaje personalului FUP, abonarea la newsletter, etc), conform legilor in vigoare. FUP nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora.

FUP certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea nu are un caracter limitativ):
   1. dreptul de a cere FUP sa va confirme prelucrarea sau nu a datelelor Dumneavoastra personale, in mod gratuit;
   2. dreptul de a cere FUP sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001;
   3. dreptul de a cere FUP sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor Dumneavoastra personale;
   4. dreptul de a cere FUP sa inceteze expedierea de mesaje promotionale.

Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa [email protected] sau prin posta, la adresa: Aleea Calistrat Hogas, Nr. 45B, parter, cam. 9, Sector 3, Bucuresti. FashionUP foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla sub controlul nostru.
FUP nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale. FUP nu poate fi facut raspunzator in nici un fel pentru pierderea sau alterarea datelor personale stocate de FashionUP in scopul precizat in prezentul document.
Orice accesare a bazei de date cu informatii personale a utilizatorilor FashionUP, inclusiv orice incercare de acces neautorizat, va fi inregistrata intr-un fisier de acces. Fisierele de acces vor face posibila identificarea de catre FUP a persoanelor care au accesat date cu caracter personal fara un motiv legitim, in vederea sesizarii organelor competente. Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul FashionUP, va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului FashionUP si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au initiat aceasta actiune.

FashionUp.ro foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea cookie-urilor. Afla mai multe de aici

11. Dispozitii finale

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe FashionUP si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator.

In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare a site-ului FashionUP, clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.

Nu ai reusit sa ne contactezi?
Nicio problema, lasa-ne un mesaj cu numarul tau de telefon pe adresa de e-mail [email protected]
si te sunăm noi în cel mai scurt timp!