031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0
Home >
FEMEI >

Bratara Argint 925 Side by Side Coins

COD: RXS-RXN_B-54-706-23625

Acest produs
nu se mai afla in oferta FashionUP!



Descriere

Aceasta bratara fina din argint 925 cu design modern decorata de trei banuti simpli alaturati este un talisman aducator de iubire eterna echilibru si fericire pe care aceasta forma rotunda le simbolizeaza. *Aceasta bijuterie Miss Roxanny poate fi insotita de un card special cu mesaj personalizat pentru orice ocazie. Alege modelul preferat (prezentat in imaginile aditionale) si adauga un comentariu in pagina de Checkout daca doresti sa primesti gratuit impreuna cu produsul unul dintre cardurile noastre.

Despre brand

Brand-ul Miss Roxanny - Heartwarming Jewels este conceput in Italia si doreste ca, prin produsele sale, sa incalzeasca orice inima, in orice ocazie. Bijuteriile de argint intruchipeaza mici simboluri care vor raspandi energie pozitiva si care vor vorbi de la sine. Ne face placere sa cream modele deosebite, cu semnificatie, ca o comoara personala, cu misiunea de a scoate la iveala cele mai frumoase sentimente. Noi realizam bijuterii din argint pe care tu si cei dragi sa le puteti pastra si pretui pentru toata viata! Bazate pe comunicare, primul instrument spiritual al omului si cea mai importanta metoda de socializare, bijuteriile Miss Roxanny se diferentiaza prin mesajul transmis, scris sau prin forma. Astfel, gandurile noastre frumoase, exprimate prin intermediul acestor fine bijuterii lucrate manual, vor avea un efect deosebit asupra celor din jur, generand vibratii pozitive. De aceea, aceste bijuterii au primit numele de 'Bijuterii cu suflet'. Miss Roxanny - Heartwarming Jewels, Bijuterii prin care sentimentele prind forma!

Miss Roxanny este brand partener FashionUP! prin programul MarketUP! Sectiunea Termeni & Conditii a brandului Roxannes - Miss Roxanny poate fi accesata aici
Nu ai reusit sa ne contactezi?
Nicio problema, lasa-ne un mesaj cu numarul tau de telefon pe adresa de e-mail [email protected]
si te sunăm noi în cel mai scurt timp!