031-413-7400 / de Luni pana Vineri / intre 09:00 - 18:00 031-413-7400 / 9:00-18:00
0
Cosul tau este gol


0
Home >
FEMEI >

Bratara barbateasca placata cu aur model nou Amos - 21 cm

COD: SAR-BPAU260650

Acest produs
nu se mai afla in oferta FashionUP!



Descriere

Impune un nou standard de rafinament si masculinitate cu bratara pentru barbati de la SaraTremo. Aceasta piesa exclusivista cu zale rotunde si fine incrustatii la imbinarile lor este un exemplu perfect de lucratura rafinata si stil impecabil. Modelul lat si impunator, cu o lungime de 21 cm, face din aceasta bratara alegerea ideala pentru barbatii care stiu sa se distinga. Realizata si placata cu aur in Brazilia, aceasta bratara exceleaza in calitate, durabilitate si stralucire. Stralucirea aurului ii confera un aspect luxos, in timp ce zalele rotunde si finele incrustatii adauga un plus de detaliu si complexitate, transformand aceasta bratara intr-o opera de arta purtabila. Potrivita pentru orice ocazie, aceasta bratara poate fi asortata cu o gama larga de tinute, de la cele casual, pana la cele elegante sau de afaceri. Indrazneste sa fii diferit cu aceasta bratara de exceptie de la SaraTremo!
  • Bratara pentru barbati de la SaraTremo cu design exclusivist
  • Zale rotunde cu fine incrustatii la îmbinarile lor pentru un aspect luxos
  • Lungime de 21 cm, model lat si impunator
  • Realizata si placata cu aur în Brazilia pentru durabilitate si stralucire maxima
  • Versatilitate si eleganta, se potriveste la o varietate de tinute

Despre brand

Bijuteriile SaraTremo au suflet! Ca si tine, ele sunt pline de viata, de energie, de stil, rafinament si delicatete. Simte-te gata sa cuceresti lumea cu SaraTremo! Fii intotdeauna in trend cu bijuteriile noastre! Le aducem pentru tine din marile capitale ale modei occidentale: Paris, Milano, Venetia, New York! Le selectam cu atentie si rabdare, asa incat vei avea de la SaraTremo intotdeauna cea mai buna calitate! Viata este o aventura. Traieste-o frumos!

SaraTremo este brand partener FashionUP! prin programul MarketUP! Sectiunea Termeni & Conditii a brandului SaraTremo poate fi accesata aici
Nu ai reusit sa ne contactezi?
Nicio problema, lasa-ne un mesaj cu numarul tau de telefon pe adresa de e-mail [email protected]
si te sunăm noi în cel mai scurt timp!